Prof. Dr. Bünyamin Kısacık

Romatoloji daha fazla

Şehitkamil 1 adres

Prof. Dr. Bünyamin Kısacık, 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde İç Hastalıkları Uzmanlık eğitimini tamamladı ve Romatoloji Uzmanı unvanını Hacettepe Üniversitesi'nde aldı.

Gaziantep Üniversitesi ve özel hastanelerde görev yaptı. 2021'den itibaren SANKO Üniversitesi Romatoloji Bölümü'nde hasta kabul etmektedir.Prof. Dr. Bünyamin Kısacık, ulusal ve uluslararası dergilerde makaleleri bulunan bir bilim insanıdır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Romatoloji Randevusu

Makaleler

Bünyamin hocaya ilk defa geliyorum sabah kalktigimda el eklemledimde sertlik,tutukluk şikayetiyle gelmiştim hem derin bilgisi detaylı açiklamalari ve doğru teşhis ve tedaviyle ilaclafima basladim ve şu an yeniden doğmuş gibi hissediyorum eger benzer şikayetleriniz varsa alaninda en iyisi diyebileceğimbir hoca ve ekip

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Randevusu  •

Bünyamin Hocayla yolumuz bundan 10 yıl önce hastanesinde kesişmişti. Ben yıllarca sedef hastası olan ve gitmediğim doktor ve şehir bırakmayan bir hasta idim. Çok değerli bir hocam beni Bünyamin Hocaya yönlendirip bazı hastalarımızın bilinmediğini ama romatizmaya çevrilebileceğini söyledi. En kötü dönem ve zamanlarımda hem lezyonlar açısından çok ağır ve acı çekiyordum hem de her yerimdeki yaralardan tüm psikolojim bozuktu. Bünyamin Hocanın o ilk muayenedeki tavrını ve bana dediklerini hiç unutmayacağım. O zamandan sonra devam eden tedavimde, hem oluşan lezyonlarımdan hem psoriatrit tedavimden çok memnun kalarak hayatımın iyileşme dönemine girmiş oldum. Bünyamin Hocamı tavsiye ediyorum. İnsanın kaliteli yaşaması kesinlikle sağlıktan geçiyor.

•  •

Bünyamin Bey gerek bilgisi gerek hastaya yaklaşım konusunda çok iyi bir insan gönülden tavsiye ederim. Benim arada bir ateşim çıkar eklem yerlerimde ağrılarım olurdu, her seferinde acillik olurdum başladığımız tedaviyle şikayetlerim azaldı ilaçları düzenli kullanirsam inşaallah daha iyi olacağımı umuyorum. Mevlam kendisinden razı olsun.

• F

Bünyamin hoca gayet iyi davrandı sonuçlarım olsun tedavi sürecimde ki iletişimi olsun gayet iyi ve özenliydi Ne yapacaklarım ne yapmayacaklarım hastalığımla ilgili çok ilgilendi bin türlü doktordan sonra ankilozan spondilit teşhisini koyan ilk doktorum kendisi ve şuan kullandığım ilaçlar sayesinde hayat kalitem arttı.

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Randevusu  •

Ben bünyamin bey ile tanışmadan önce el parmakları,ayaklarım da çok fazla ağrı şikayetim oluyordu bünyamin bey uyguladığı tedavi yöntemleri ile süreci güzel bir şekilde devam ettirmeye başladık . Bünyamin bey romotoid adrit teşhisini koydu ve tedaviyi bu doğrultuda yönlendirdi.Bünyamin bey alanında oldukça uzman bir doktor ve tedavi yöntemleri de oldukça başarılıdır.Romotoid adrit teşhisi konulan herkesin bünyamin beye başvurmasını öneririm.

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Randevusu  •

Behçet hastasiyim umudum kalmamisti artik çok ağır ataklar geçirmeye baslamistim Bünyamin bey egelmeden evvelde gezmedigim şehir doktor kalmamıştı hepsi bişey söyledi nokta atışı tedavi ve tam etki ile Hızır gibi hayatıma müdahale etti ilgisi alakası tek kelime ile mükemmel aramızda 1000 km varken bile her zaman bir telefonla yanımızda oldu tedavimize yön verdi bizi hayata bağladı Allah sizin gibilerin sayısını arttıtsin inşallah Allah razı olsun

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Randevusu  •

3 sene kadar önce eklem ağrıları kalça ağrısı halsizlik gibi şikayetlerle hocamın kapısını çaldım hızlıca tanım konuldu psöriyatik artrit hastası olduğumu öğrendim o günden beridir hocamın uyguladığı tedaviler sayesinde hayat kalitem arttı ağrılarım yok denecek kadar az

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Randevusu  •

Ben Bünyamin beyin yurt dışından hastasıyım yaklasik 3 sene önce palindromic romatizma teşhisi ile tedaviye basladim ve şifa buldum .kendisi müthiş bir doktor olmasının yani sıra harika bir insan sizi yetiştiren o mübarek anne ve baba izin ellerinden öperim degerli hocam . İyiki varsiniz

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Randevusu  •

Dizim meniskus ameliyatı sonrasi sürekli sisip odem topluyordu. Bunyamin beyin tedavi süreci ile iyileştim. Şu an ilaç kullanmıyorum.

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Randevu  •

• P

Bünyamin hocaya ilk gittigimde yürüyemiyordum. Simdi spor yapiyorum. Mükemmel ilgili mesleğine aşık ve sürekli kendini geliştiren bir doktor.