- Çene Kistleri
- Yapı Kredi Sigorta
- Güneş Sigorta
- Aviva Sigorta
- Ace European Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Implantasyonu
İmplant
Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği
Burak hocamın sayesinde ağrısız, sorunsuz, çok konforlu ve rahat bir tedavi süreci geçirdim. İşlem boyunca her aşamayı bilgilendiren, ilgili ve alanında çok iyi biri.
Diş sağlığı konusunda güven duyabileceğiniz bir hekim arıyorsanız gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği • Diş Dolgusu •
Burak Bey muayeneanında ve sonrasında tüm süreci aydınlatıcı bir şekilde anlattı tüm ayrıntılarıyla,eli çok hafif empatisi yüksek hekim tavsiye ederim
• Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği • Apse Insizyonu Ve Drenajı •
Apseli diş çekimimi yapıldı ve dikiş atıldı , sonrasında hiçbir sorun yaşamadım, şişlik çok hafif oldu. Önceki kötü tecrübelerime kıyasla çok daha rahat bir iyileşme süreci geçirdim.
• Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği • Ağız Cerrahisi •
h....
Sempatik ve işinin ehli bir hekim. Geri beslemesi gayet tatminkar.
• Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği • Tam Diş Protezi •
h....n
Diş temizliği ve kontrol için ilk kez dr beye muayeneye arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Tedavi öncesi bilgilendirme, iletişim , hijyen koşulları, tedavi sürecinden memnun kaldım.
• Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği • Normal Randevu •
I
i̇....
İnternetten çene cerrahı araştırırken karşıma çıktınız ve şanslı bir insan olduğumu bana net kanıtladığınız Bilgi birikiminiz, güler yüzünüz, işlem sırasında bile bilgilendirme yapmaya devam etmeniz, hastanızla empati yapmanız gerçekten işinizin ehli olduğunuzun kanıtı Klinik gayet hijyenik ve başkaları gibi sizi korkutmuyorlar. 1 tane gömülü, ucu çatallı ve sinire bitişik olan dişim 15 dakika içinde çekildi. Diğer ucu çatallı 20’lik dişim 10 dakika içinde çekildi. Uyuşma kalmadı ve gayet ağrısız, sancısız bir şekilde bu süreci atlattım, şükürler olsun ki 20’lik diğer diş çekimim, dolgum ve diş temizliğimde birkaç hafta sonra yapılacak ve içim çok rahat İşini böyle aşkla yapan insanlar hep iyi yerlere gelsin Tanıştığınız zaman o enerjiyi, güveni net hissedeceksiniz ve siz de resmen sanat yaptığını anlayacaksın Hocam iyi ki varsınız
• Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği • Diş Çekimi •
se...r
Kendim ve annem için ilk randevumuzdu ankaraya yerleştikten sonra yapılacak implant ve kürataj işlemleri için detaylı bilgi verildi. Memnun kaldık
• Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği • Çene Implantasyonu •
P
pı...r
Burak hocamla bir kaç hafta önce tavsiye üzerine tanıştık eşimle birlikte tedaviye başladık implant kanal dolgu zirkonyum diş temizliği derken epey deneyimlemiş olduk
Kendisi son derece iletişimi kuvvetli ve ilgili bir hekim
Dişçi fobisi olan biri için fazlasıyla sabırlı ve bir o kadar da özenli
Çevremde soran herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim o kapıdan girdikten sonra memnun çıkacağına eminim
Kendisi mesleğine devam ettiği sürece
dişle ilgili bir sorunumuz olması durumunda başka hekim düşünmeyiz• Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği • Normal Randevu •
C
ca...n
Burak Hoca sayesinde diş hekimi fobimi yendiğimi söylesem abartmış olmam. 2010’da yaşadığım talihsiz bir implant süreci vardı ki, diş ağrısından kıvransam bile hep son çareyi diş hekimine gitmekte arıyordum. 2023’te, bir yakınımla tesadüfen Burak Bulmuş kliniğine gittim. Pozitif enerjisiyle Burak Hoca bana sorunlarımı çözebileceğine dair öyle bir güven verdi ki, samimiyetle kendimi ellerine bıraktım. Önce iki, sonra üç derken beş implant hiç hissettirmeden oldu, bitti. Üst yapı titizlikle işlendi ve tüm süreç sorunsuz geçti. Her işlem için büyük bir memnuniyetle çaldım kapısını. Burak Hoca’nın hafif eli ve rahatlatıcı telkinleri sayesinde yıllardır korktuğum süreç şahane geçti. Böyle hekimler iyi ki var. Gözünüz kapalı o koltuğa oturun, gerisini ona bırakın!
• Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği • Ağız Cerrahisi •
d....ö
Diş hekimi arayışında olanlar için şiddetle tavsiye ederim. Uzun süredir diş doktorum olan Dr. Burak bey, mesleki bilgi ve deneyimi ile her zaman güvenimi kazandı. Sorunlu olan 20liklerim çekilirken ne ağrı ne de çekildiğini hissettim. Keza implant yapılırkende öyle. Tam nişan öncemde yapıldı ve yüzümün asla şişmeyeceğini söyledi. Gerçekten şişmedi ve bu süreçte neler yapmam gerektiği konusunda uzunca bilgilendirildim. Çok korkuyordum ama bu bilgilendirmeler sayesinde korkumu yenip yeni bir dişe sahip oldum. Kliniğine her gittiğimde sıcak ve samimi bir ortamla karşılanıyorum. Ayrıca, modern teknolojiyi kullanarak sunduğu tedaviler oldukça etkili ve rahat. Hijyen standartları yüksek olan kliniğinde her zaman temiz ve düzenli bir ortam buluyorum. Dr. Burak bey, diş sağlığımı korumam için gerekli tüm özeni gösteriyor ve her randevuda aynı titizlikle çalışıyor. Eğer güvenilir, ilgili ve profesyonel bir diş hekimi arıyorsanız, Dr. Burak beyi kesinlikle öneririm.
• Dr. Dt. Burak Bulmuş Kliniği • İmplant •
Burak Bulmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Bulmuş, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Burak Bulmuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Ağız Cerrahisi, Diş Çekimi, Kemik Grefti, Çene Implantasyonu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Gülüş Tasarımı, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen.
Burak Bulmuş adresi nerede?Burak Bulmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı hilmi caddesi Bülten sk. 21/6 Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Bulmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Bulmuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Bulmuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Bulmuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Burak Bulmuş hangi dilleri konuşuyor?Burak Bulmuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Bulmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Bulmuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Bulmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 82 hasta / danışan, Burak Bulmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Bulmuş hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Bulmuş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Aviva Sigorta, Ace European Sigorta, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Ankara Sanayi Odası Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.