Merhaba ben Burak Gençbay; 10 yıllık tıp hekimiyim. Hekimlik tecrübemin yanı sıra İstanbul Bahçeşehir üniversitesi'de Kayropraktik alanında ihtisas yaparak bu alanda hastalara hizmet vermekteyim.

Cumhuriyet Mah. İsmet İnönü Blv. No:264 Atakum Samsun, Atakum, Samsun 55200

• Sigortası olan hastalar

Pratisyen Randevusu

• N

Burak Bey, Samsun'da karşılaşabileceğiniz ender kişilerden biridir kayropraktik alanında. Hem tedavi hem de yaklaşım konusunda harikalar yaratır. Bel ve boyun ağrılarımda önemli bir rahatlama sağladı. Uygulamayı yaparken sizi bilgilendirirken yönlendirdiği için hiç acı hissetmezsiniz.

•  •

Fıtık ağrılarımdan dolayı gitmiştim. Ayrıca duruş bozukluğum oluyordu, ağrılarımdan ötürü. İlk seansımın sonrasında bile farklı hissettim. Daha önce böyle bir deneyimim olmamıştı açıkçası. Bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim. Düzenli gidildiğinde çok güzel sonuçlar elde edilebileceğini düşünüyorum, tavsiye ediyorum.

• H

Doktorumuza yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştım. Bel rahatsızlığım ve boyun rahatsızlığım vardı. Doktorumuza gittiğimde bel fıtığının yarattığı fiziksel kısıtlamalar vardı vücüdumda. Bacağıma falan vuruyor, yürümede huzursuzluk ve dengesizlik yaratıyordu. Ayrıca boynumda sürekli ağrı, sağa sola çevirmede kısıtlar vardı. Sonrasında kendisi ön muayenelerimi tamamladı. Kiropraktik seanslarına başladık. 2. seanstan sonra etkileri belirgin şekilde görmeye başladım ve devam ettik. Şu an belim rahatladı, bacağımda herhangi bir problem yok ve boynumdaki ağrılar ile kısıtlar ortadan kalktı. Hem fiziksel hem psikolojik olarak bir rahatlama hissettim. Kendisinin yaptığı uygulamalardan çok memnun kaldım. Çevremdeki insanlara tavsiye ettim. Çevremdeki insanlardan da aynı tedaviyi alanlar oldu. Onların geri dönüşleri hep olumlu yönde oldu. Hala yine çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum.

• I

Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Burak Bey'e tedaviye gittim ama aldığım en iyi tavsiye diyebilirim. Göz rahatsızlığım için gittim, mide rahatsızlığım için gittim, vücudumda mantar oluşumu başlamıştı onun için gittim ve hemen de olumlu sonuçlar aldım. Daha önceleri rahatsızlandığım zaman hastanelerde doktorların vurdumduymaz tavırları, sonrasında da oturduğu yerde sorular sorarak ilaç yazan çok sağlık çalışanı gördüm ama Burak Bey hem tedavi sürecinde hem de sonrasında iletişime geçip bu süreç hakkında sürekli ilgilenen, alanında çok iyi bir doktor. Çevreme zaten tavsiye ediyorum. Bütün sağlık çalışanlarının Burak Bey gibi "insanlara insan gibi davranmasını" temenni ederim. Çünkü ülkemizdeki çoğu doktorumuz hastalar üzerine ego tatmini yapıp hastanın bir de psikolojisini bozuyorlar.

• D

Burak Bey'e sosyal medya üzerinde yaptığı videolarından ulaştım. Bel fıtığı ve boyun düzleşmesi şikayetim vardı. Kendisi işini gayet iyi bilen ve çok sempatik bir insan. Yapacağı her hareketi nedenleriyle beraber çok güzel izah etti. Geçirdiğim seanslar sonrası çok rahatladım ve uzun zamandan sonra çok rahat uyumaya başladım. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

•  •

Sırt ve boyun ağrılarım vardı. İlk seansta farkını hissettim. Daha dik duruyorum. Ayrıca ağrılarım sıfıra indi. Gerçekten herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• T

Bir arkadaş vasıtasıyla gittim. Boyun ağrılarım ve sırt ağrılarım vardı. İlk seanstan sonra bile fark ettim, ağrılarım azaldı, duruşum dikleşti. Gitmeden önce internetten izlediğim videolardaki seslerin ve tedavi şeklinin gerçek olduğunu bizzat yaşayarak gördüm. Ben memnun kaldım, benim gibi sıkıntısı olan kişilere kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Ü

Dr. Burak Gençbay’a bel ve boyun ağrılarım nedeniyle başvurdum. Uzun süredir yaşadığım rahatsızlıkları, uyguladığı kiropraktik tedavi sayesinde ciddi anlamda hafifledi. Kendisi sürecin her aşamasında hem çok ilgiliydi hem de detaylı bilgilendirme yaptı. Tedaviden gerçekten çok memnun kaldım. Çevremde benzer sıkıntılar yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• O

Sayın doktorum Burak Bey, ilgi ve alakanızdan dolayı çok memnunum. Bir tavsiye üzerine gittim, sırtım ve boynumda ağrılarım vardı. 2 seansta güzel neticeler aldım.