- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Bursa, Nilüfer, Bursa
İstanbul, Kadıköy, İstanbul
T
t.....
İlk defa terapi deneyimi yaşayan biri olarak çok endişeliydim ve inancım yoktu. Burcu Hanım’ı tercih etmem isabetli bir karar oldu. Bana karşı yaklaşımı son derece samimiydi seanslar sırasında kendimi çok rahat hissettim ve içimdekileri özgürce paylaşabildim. Terapi sürecinde hem kendimle ilgili farkındalığım arttı hem de çevremdekilerle olan iletişimimde olumlu değişimler yaşadım.
• Psk. Burcu Yelkenci • Online Terapi •
İlk seanstan itibaren güler yüzlü ve güven veren bir yaklaşım sergiledi. Seanslar sırasında dikkatle dinleyip, süreci bana özel hale getirecek sorular yöneltti. Görüşmelerimizde farkındalığımı artırmamı sağladı ve yaşadığım sorunlara farklı bir bakış açısı geliştirmeme yardımcı oldu. Seanslar arasında verilen egzersiz ve önerilerle de süreci pekiştirdi. Henüz tedavi sürecim devam ediyor, ancak şimdiden olumlu değişimler yaşıyorum. Profesyonelliği ve özeninden memnunum.
• Psk. Burcu Yelkenci • Online Terapi •
Burcu Hanım’la terapiye başladığımda içinden çıkamadığım bir döngünün tam ortasındaydım. Ne yukarı çıkabiliyor ne de yere sağlam basabiliyordum. Duygularım karmakarışıktı bir gün gökyüzünde, ertesi gün yerin dibindeydim. Kendi iç sesimi duyamayacak kadar gürültülüydü her şey. Seanslar ilerledikçe neyin bana ait neyin yük olduğunu ayırt etmeye başladım. Onunla konuşmak kendime açılan yeni bir pencere gibi geldi. Şimdi her şey mükemmel değil belki ama artık yönümü bulmaya yatkınım.
f.....
Yaklaşık 3 aydır Burcu hanımın danışanıyım. Travma sonrası stres bozukluğu ve anksiyete üzerine seans gerçekleştiriyoruz. Kibar ve destekleyici bir iletişim dilinin olması terapi sürecine uyum sağlamama çok yardımcı oldu.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Her şeyden bıkmış haldeyken Burcu Hanımla tesadüfen denk geldim. Şuan için daha iyiyim. Umarım sürecimiz böyle olumlu devam eder.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Burcu hanımla tanışmadan önce birkaç psikolog denemiştim fakat uyum sürecinde zorlandık. Burcu hanımın yaklaşımı ve seanslarda küçük adımlarla ilerleyişi uyumlanmamızı sağladı. Doğru psikoloğu bulmak bence sürecin en önemli parçası. Anksiyeteyle nasıl başa çıkacağımı bu süreçte büyük ölçüde çözdük. Daha önce bulamadığım uyumu burcu hanımdan bularak, çok fayda gördüm
d...
Burcu Hanımdan geçmişte yaşadığım toksik ilişki ve buna bağlı travmalarla başa çıkmak, aynı zamanda kendimi daha iyi hissetmek amacıyla destek aldım. İki yıl süren ilişkimi sonlandırma sürecinde bana önemli ölçüde yardımcı oldu. Bu süreçte hem gerçekleri görmemi sağladı hem de kim olduğumu ve ne istediğimi anlamama yardımcı oldu. Tavsiye ederim.
C
c.....
Bugünkü seans, kendimi daha iyi tanımam yolunda çok değerli bir adımdı. Beni dikkatle ve yargılamadan dinlemeniz, düşüncelerime içtenlikle alan tanımanız, kendimi güvende hissetmemi sağladı. Yıllardır içimde taşıdığım “yetersizlik” duygusunun aslında tedavi edilebilir bir öz değer yarası olduğunu fark etmek, benim için büyük bir farkındalık anıydı. Bu keşfi yaparken bana yalnızca bir uzman gibi değil, sanki uzun zamandır aradığım bir iç rehber gibi eşlik ettiniz. Sakinliğiniz, sezgileriniz ve samimi tavrınızla hissetmeden bastırdığım pek çok duyguyu gün yüzüne çıkardınız. Harika bir seanstı!
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Burcu Hanım ile OKB konusunda 6 aylık çok iyi bir süreç geçirdik. Farklı bir psikolog ile de daha önce görüşmüştüm fakat Burcu Hanım'ın profesyonel yaklaşımı gerçekten ne hissettiğimi anlaması çok daha farklıydı. Bana çok iyi geldi. İyi ki yollarımız kesişmiş. İyi bir eğitim aldığını ilk seanslardan itibaren hissettim.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Geçmişte yaşadığım zor deneyimlerin hayatımı ne kadar etkilediğini fark ettiğimde destek almaya karar verdim. Terapi süreci, yaşadıklarımı anlamlandırmama ve hayatıma sağlıklı bir şekilde devam etmeme büyük katkı sağladı. İyi ki bu sürece Burcu Hanım’la başlamışım.
• Online Danışmanlık • •
Burcu Yelkenci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Yelkenci, Psikoloji. Size Burcu Yelkenci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Davranış Bozuklukları, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Eğitim Danışmanlığı, Psikoterapi, Bireysel Terapi.
Burcu Yelkenci adresi nerede?Burcu Yelkenci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Yelkenci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Burcu Yelkenci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Burcu Yelkenci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Yelkenci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Burcu Yelkenci hangi dilleri konuşuyor?Burcu Yelkenci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burcu Yelkenci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Yelkenci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burcu Yelkenci hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Burcu Yelkenci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.