Hakkımda
Hacettepe Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlık eğitimini Şişli Etfal Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda yapmıştır.
Okullar / Eğitimler
Fener Kalamış Caddesi No:32, İstanbul
Sante Tıp Merkezi
Fener Kalamış Caddesi No:32, İstanbul
Sante Tıp Merkezi
Bahçelievler Mahallesi, Talatpaşa Bulvarı Begonyalı sokak No : 7 Daire :9, Kadıköy
Artroplasti
Kemik Uzatma Cerrahisi
Menisküs Alımı
Omuz Artroskopisi
Hasta / Danışan Görüşleri
Burhan Bey 20 yıldır ailemizin doktoru. 4 defa ameliyat süreci geçirdim. En son omurga ameliyatımı yaptı. Belim artık çökme durumuna geldiği için felç kalma durumum vardı. Çok şükür böyle bir problemle karşılaşmadım. Maşallah şu an hiç ameliyat olmamış gibiyim. Her ortopedik problemi olana söylüyorum. Allah başımızdan eksik etmesin. Düşeriz, kalkarız ona gideriz. Ailemden herkes kendisine muayene ve ameliyatlarını oluyor. Burhan Bey'den Allah razı olsun. Kendisine dua ediyorum.
Ayağımın üstüne bir cisim düştü ama hiçbir şey olmadığını düşünerek umursamadım. En sonunda ayağımın üstüne basamaz hale gelmiştim. Burhan Bey'e muayene oldum. Muayeneden sonra ilaç tedavisi ve ayağımın üstüne basmamak için ayak bilekliği önerdi. Verdiği ilaçlar sayesinde oldukça rahatladım. Ağrılarım olmamaya başladı. Burhan Bey sayesinde rahatça yürümeye, ayağımın üstüne basmaya başladım. Yeteri kadar bilgilendirildim. Çok memnun kaldım. Bayağı iyi oldum.
f.....
Engelli olan kardeşimi bacakları açılmadığı için ameliyat etti. Ameliyattan sonra ayaklarını uzatıp, çekebiliyordu. Daha sonrasında kayınvalidem dizlerinden yürümekte zorluk çektiği için ameliyat oldu. O da şuanda gayet iyi. Artık daha rahat yürüyebiliyor. Biz çok memnunuz. Burhan Bey gibi bir doktor hayatımızda görmedik. Ayrıntılı bir şekilde bilgilendirme yapıyor. Tanıdğımız için çok memnunum. Yakınlarımıza da tavsiye edip, yolluyoruz. Burhan Bey'e ilgisinden ve işini düzgün yaptığından dolayı çok teşekkür ederiz.
y.....
Omuzumdaki rahatsızlıktan dolayı muayene oldum. Ameliyat oldum. Ameliyattan sonra oldukça iyi gidiyor. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bana her şeyi anlattı, bilgi verdi. Belirli bir süre egzersizlerime devam ettim. Kontrollerim devam ediyor.
s....
Annem 2 dizine de diz protezi ameliyatı oldu. Gerek insaniyet açısından,gerekse ilgisi açısından biz çok memnun kaldık. Annemin şikayetlerinde gerileme oldu. Annem çok memnun kaldı. Burhan Bey kalem kalem bizlere her şeyi açık ve net bir şekilde anlattı. Neler olabileceğinden bahsetti. Annemin iltihaplı romatizması ve şekil bozukluğu vardı şu an bu şikayetleri de azaldı. Gayet iyi durumda. Ortopedik açıdan ameliyat olmak isteyen kim varsa lütfen Burhan Bey'e hiçbir şüphe duymadan, tamamen kendilerini emanet edebilirler. Allah kendisinden bin kere razı olsun.
Öncelikle çok iyi bir doktor olduğu gibi çok iyi bir insan olduğunu da belirtmek isterim. Allah kendisinden razı olsun. Kendi akrabalarımın tavsiyesi ile görüşmeye gittim. Kendi dalında da çok iyi bir doktor olduğu aşikar, hiç pişmam olmadım kendisine gittiğim için. En önemlisi çok iyi bir insan, iyi insan olmak apayrı birşey. Görüşmeden sonra güven verdiği için gönül rahatlığıyla menisküs yırtığım için ameliyatımı oldum. 1 ay oldu ameliyat olalı ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ameliyat öncesinde ve sonrasında yeteri kadar bilgilendirme yaptı. Geçirdiğim ameliyat sürecinden oldukça memnun kaldım, hiç pişman olmadım.
fa....
Burhan hocam elleri öpülesi insan... İki dizimin de ön çapraz bağları koptu, menüsküslerim parçalandı. Burhan hocam Sağ olsun yeni çapraz bağlarla ve kurtardığı menüsküsle beni ağrısız ve düzgün yürüyebildiğim günlerime döndürdü. Bıkmadan usanmadan dinleyip her soruyu sabırla cevaplayan babacan doktorum... İyi ki varsınız.
.....
BURHAN BEYsoyadi gibi gercek CAN bir insan.,daha ilk gorusmede beni oylesine rahatlatti ki ogun ameliyata karar verdim ve 6 ekimde hocama dizkapagi protez ameliyati oldum.Ameliyat sonrasi 3 gun Goztepe ozel hast.de harika bir ilgi ve bakim gordum,bugun ameliyatimin 24.gunu ama ben bir haftadir desteksiz rahat yuruyorum,inanilmaz !!!!!!.Hocam icin ne yazsam yetersiz kalir,buyuzden sadece tesekkur ve minnetimi belirtiyor,kendisine uzun omurler diliyorum.IYI KI VARSINIZ...DAHA NICELERINI SAGLIGINA KAVUSTURACAGINIZA YUREKTEN INANIYORUM..SEVGIYLE KALIN.....
mu...c
Burhan hocama ameliyat oldum burhan hocama gelene kadar hangi hastaneye gittiysem kimi su var dedi kimi jole var deci hic biri amlamadi ve bes ay agri cektim bigun rahat uyuyamadim.. Bir arkadasimin tafsiyesiyle burhan tocama geldim Allah razi olsun diz ameliyati gerektigini ve kikirdagimin eridigini protez takilmasi gerektigini soyledi ve acil amelyat dedi ALLAH razi olsun 35 gun oldu cok iyimm rahat yuruyorum ve uyuyorum tsk burhan hocam iyiki varsin
ce...y
Burhan beye tavsiye üzerine gittim ailemden birkaç kişi de gitti biz çok memnunuz diz problemlerim vardı protez ameliyatı geçirdim öncelikle çok güvenilir ve işini çok iyi yapan bir doktor
Hakkımda
İlgili aramalar
Kadıköy Preoperatif Değerlendirme
Kadıköy Pediatrik Ortopedi Cerrahisi
Kadıköy Kemik Uzatma Cerrahisi
Kadıköy Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Kadıköy Artritte Steroid Tedavisi
Kadıköy Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Kadıköy Ayak Parmağı Ampütasyonu
Kadıköy Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Kadıköy Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi
Daha fazla (15)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Dubai Star Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları