Gastroenteroloji Uzmanı
Doç. Dr. Burhan Özdil, Adana Ortadoğu Hastanesi’nde gastroenteroloji alanında görev yapmaktadır. Hastalarına tıbbi değerlendirme ve tedavi süreçlerinde bilimsel yaklaşımlar doğrultusunda destek sağlamaktadır.
- Karaciğer Transplantasyonu (Nakli)
- Çölyak hastalığı
- Karaciğer Yağlanması
- Karaciğer Hastalıkları
- Kısa Bağırsak Sendromu (KBS)
Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1, Seyhan 01140
Esd (Sedimantasyon)
Hemaferez
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
i̇....
Bağırsak ağrısı için gittiğim Burhan Özdil'e şikayetim ile ilgili durumumu ifade ettim. Kendisi varolan şikayetlerimi detaylı bir şekilde dinlemeden röntgene gönderdi. 10 dk sonra gel röntgen sonucuna göre seni yönlendireceğim dedi. Röntgen sonucuna bakıp, kolonoskopiye alacağım sizi dedi, röntgen sonucu ve hastalığın seyri ile ilgili bilgilendirilmedim. Kolonoskopi hakkında bilgilendirilmedim. Röntgen sonucumla ilgili bilgilendirilmedim.
• Medical Park Adana • Diğer •
er....
Hoca mükemmel. Ağıza yemek geri gelmedi için gittim. Endoskobi ile teşhis ve tedevi uyguladi simdi iyiyim şükür
• Özel Adana Hastanesi • Endoskopik Reflü Tedavisi •
Burhan Özdil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burhan Özdil, Gastroenteroloji. Size Burhan Özdil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gastroenteroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Abdominal Ultrasonografi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Endoskopi.
Burhan Özdil adresi nerede?Burhan Özdil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burhan Özdil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burhan Özdil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burhan Özdil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burhan Özdil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burhan Özdil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burhan Özdil tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burhan Özdil hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Burhan Özdil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
- Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Gastroenterologlar