Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Fzt. Büşra Mintaş Kervancı, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon alanında hizmet vermektedir.

İlgilendiği alanlar; Ortopedik Rehabilitasyon, Solunum Terapisi, Manuel Terapi

Yetişkin
Çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Fzt. Büşra Mintaş Kervancı

Bahçelievler Mahallesi İzzettin Çalışlar Caddesi No: 58 Bahçelievler, Bahçelievler, İstanbul 34180

• Sigortası olan hastalar

İlk tanışma seansımızı gerçekleştirdik ve gerçekten çok memnun kaldım. Doktor Hanım, her açıdan farkındalık kazandıran, adeta şifa ötesi bir deneyim sundu. Kendimi çok iyi hissettim ve sürecin bana çok şey katacağına inanıyorum. Bundan sonra da seanslara devam edeceğim.

• Fzt. Büşra Mintaş Kervancı Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• N

Büşra hanımın ilgisi, tedavisi o kadar iyi geliyor ki. Annemle beraber pilatese gidiyoruz ve annem ayrıca manuel terapi alıyor. İltihaplı romatizması var annemin atak zamanları gittiğimizde bile ağrıları hafiflemiş şekilde çıkıyoruz. Çok kalp Büşra Hanım

• Fzt. Büşra Mintaş Kervancı Pilates  •

• K

8 aydir reformer pilates derslerine katiliyorum.Fizyoterapist profesyonelligine eslik eden guler yuzu ,nezaketi ve sicakkanliligi ile basarisini percinliyor

• Fzt. Büşra Mintaş Kervancı Pilates  •

Büşra hanımdan daha önce pilates seansı almıştım ve memnun kalmıştım. Kalori açığı oluşturmak için cihazla seans aldım. Büşra hanımla çalışmak her zaman çok güzel. İlgili, güler yüzlü bir danışman, her zaman çalışmak isteyeceğim ve tavsiye edeceğim birisi.

•  •

Ben kendisini sosyal medya aracılığıyla buldum. Bel ağrım sebebiyle klinik pilates aldım. Daha sonra manuel terapi seansları aldım. Kendisinden gayet memnun kaldım. Ağrılarım hafifledi. Çevreme tavsiye ederim.

•  •

Büşra Hanım’a manuel terapi için geldim ve çok memnun kaldım.

• Fzt. Büşra Mintaş Kervancı Randevu  •