- Depresyon
EMDR Terapi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Tematik Algı Testi (TAT)
WISC-4 Zeka Testi
WISC-IV Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
h....e
Zaten en iyisi olduğunu biliyordum belki bildiğim şeyleri konuştuk ama kendisinin görüşü yönlendirmesi o kadar naif ki oğluma bakış açım değişti odasından çıktığımdan itibaren kesinlikle tavsiye ederim yolun başında Büşra hocama basvurun ben gibi kapı kapı çare aradıktan sonra değil
• Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Psikolog Büşra Özdemir Hocam'ızla bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Oğlum için görüşme yapmıştım. Çok memnun kaldım. Oğlum da çok beğendi, samimiyeti, konuşması ve sorunlara karşı bulduğu yöntemler, insana güven inşa ediyor. Tavsiye ederim. İyi ki tanıdım.
Arkadaşım çocuğunu götürmüştü, o şekilde tavsiye üzerine gittik. Kızım 5 yaşında kreşe gitmek istememe, ağlama, anneden ayrılamama gibi bir süreç yaşıyorduk. 5 seans oyun terapisi önerdi Büşra Hanım. 2 kez gittik, 3 kere daha gideceğiz. Memnun kaldık, yönlendirmeleri ile devam ediyoruz. Herkese tavsiye ederim.
K
k....)
Büşra Hanım'dan çok memnunum. Oğlumun geçirdiği büyük trafik kazası sonrası kendisine başvurduk. Kaygıları, korkuları vardı, biz çok faydasını gördük. Çok memnun kaldık. 2-3 seans görüşme sağladık, kendi nedenlerimizden dolayı yakın zamanda tekrar gidemedik. Çocuğumun kaygıları geçti, özgüveni yükseldi, korkuları azaldı ve okula daha çok adapte olmaya başladı. Büşra Hanım çok sevimli birisi. Psikolog gibi değil, aile gibi.
R
r....)
Büşra Hanım'dan memnun kaldık. Herhangi bir sıkıntımız yoktu. Çocuğum için aralıklarla 3-4 ay görüşme sağladık. Daha kurallı yaşamaya başladı, kendisine güven arttı ve bilinçli olmaya başladı. Büşra Hanım dinleyen, yaklaşımı, iletişimi iyi, en azından güven veren bir uzman. Biz çok memnun kaldık. Beklediğimizden iyiydi.
h....)
Hem oğlum hem de kızım için görüşme sağlıyoruz. Danışan tavsiyesi üzerine görüşme ayarladık. Biz de memnun olduğumuz için bir danışan gönderdim kendisiyle görüşme sağladı. Şu anda sürecimiz devam ediyor, güzel ilerliyor. Tavsiye ederim. Oğlum 5 seans görüşme sağladı. Kızımda olumlu değişimler var. Her iki tarafta da memnunuz. Oğlum biraz inat ediyor, ikimiz de fark ediyoruz. Konuşuyor, kabul ediyor ama ısrarla kabullenmek istemiyor. 17 yaşında tam da ergenlik dönemindeyiz. Sürecimiz devam ediyor, şimdilik güzel ilerliyor, daha da iyi olacak. Telefonla veya yüz yüze de birebir kendisiyle görüşüyoruz.
e...
Büşra hocamızla kızımın ergenlik psikolojisi desteğinde tanıştık. Kendisi gerçekten işini iyi yapan bir uzman, hala ara ara devam ediyoruz. Herkese öneririm.
s...
Büşra Hanım'dan ilkokuldaki kızım için danışmanlık aldık. Kendisine DoktorTakvimi yorumlarından ulaştım. Kızımın arkadaş ilişkileri ile sorunu çözmek ve sosyal alan ile ilgili sıkıntıları sebebiyle başvurduk. Aile ile iletişimde olup sorunu çabuk bulması süreci hızlı ilerletmesi açısından çok memnun kaldık. Kısa sürede olumlu gelişme gösterdik. Bizleri doğru yönlendirme ve rahatlatması ile kendisine ihtiyaç halinde yine başvuracağım. Tavsiye ederim.
n...
Büşra Hanım'la kızımın fazla çekingen tavırları, yeni kardeşi olması ve 1. sınıfa başlaması sebebiyle verdiği bazı tepkiler için başvurdum. Bize verdiği tavsiyelerle ve terapiyle bayağı yol kat ettik. Çevreme sık sık tavsiyede bulunuyorum. Biz çok memnunuz.
Y
y...
Hastane üzerinden ulaştım Büşra Hanıma anksiyete için gitmiştim. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerden de memnun kaldım. Soran olursa da tavsiye ediyorum.
Büşra Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Özdemir, Psikoloji. Size Büşra Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Büşra Özdemir adresi nerede?Büşra Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:10 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Büşra Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Büşra Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Türkiye İş Bankası Sigorta, TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.