Bir anne ve eski bir rehber öğretmen olarak miniklerle, şehrin ve iş hayatının sorunlarıyla mücadele eden bir kadın olarak da yetişkin danışanlarımla ortak paydada buluşarak yardımcı olmakta, sorunlarını çözmelerinde kılavuzluk etmekteyim.
- Depresyon ,
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Sosyal Fobi ,
- Sınav Kaygısı ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
kr...a
İlişkimde kendimde bazı negatif davranışlar vardı, Büşra Hn ile hem onları çözdük hem de ilişkimi çok daha güzel yerlere taşıdık. Büşra Hn ile bazen ağlamaklı bazen mutlu anlarımı paylaştık. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum.
• Akasya Psikoloji (Terapi) • İlişkimde kendimde bazı problemler •
ay...s
Sağolsun çok yardımcı oluyor, her sorunumla ilgilenip çözüm bulmaya çalışıyor. Hayatımdaki iş stresi, özel hayat gibi konular üzerine gittim ve emdr terapisiyle çok güzel yol aldık. Bundan sonrası içinde kendisinden destek almaya devam ediyorum. Teşekkürler Hocam...
• başka bir yer • İş stresi ve özel hayat •
Uzm. Kl. Psk. Büşra Yılmaz Akça
Yardımcı olabilmek, bunu sizlere geçirmek benim için çok mühim. Güzel ve içten görüşleriniz için ben teşekkür ederim.
ec...7
Üniversitede sınava girecektim ve çok büyük kaygılarım vardı. Büşra hocamla tanışana kadar. Konuşmasıyla , samimiyetiyle , verdiği örneklerle ilham kaynağım oldu. Hocama çok teşekkür ediyorum.
• Akasya Psikoloji (Terapi) • •
Uzm. Kl. Psk. Büşra Yılmaz Akça
Her yaştan bireylerin yaşamında sınav, çok ciddi bir konudur. Bu konuda yardımcı olabildiğimi duymak ve bunu burada ifade etmeniz benim için çok sevindirici. Görüşünüz için teşekkür ederim.
Büşra Yılmaz Akça isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Yılmaz Akça, Psikoloji. Size Büşra Yılmaz Akça tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi.
Büşra Yılmaz Akça adresi nerede?Büşra Yılmaz Akça adresini belirtmedi. Büşra Yılmaz Akça yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Büşra Yılmaz Akça adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Yılmaz Akça isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Yılmaz Akça online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Yılmaz Akça isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Yılmaz Akça, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Büşra Yılmaz Akça isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Yılmaz Akça bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Yılmaz Akça ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Yılmaz Akça hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Büşra Yılmaz Akça hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.