Dt. Çağlar Yener

Diş Hekimi · Daha fazla

Tepebaşı 1 adres

2006 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldum. 2007 yılını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Diş Tabip Asteğmen-Teğmen olarak geçirdim. 2008 yılında Eskişehir Özel Şifa Polikliniği'nde Diş Hekimi olarak işe başladım. 6 ay burada çalıştıktan sonra yine 2008 yılında Eskişehir'de Sakarya 2 caddesinde kendi özel muayenehanemi açtım. Yaklaşık 1 sene geçtikten sonra muayenehemii İsmet İnönü 1 (doktorlar) caddesine taşıdım. 2014 yılında muayenehanemi kapatıp Alpu İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapmaya başladım.6 ay burada çalıştıktan sonra Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne tayin oldum ve 2021 yılına kadar burada çalıştıktan sonra devlet memurluğunu bırakarak Smile Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde çalışmaya başladım.

Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği

Hoşnudiye Mahallesi Şahin Caddesi No:76/A Ay Lounge, Tepebaşı 26130

Diş Hekimi Randevusu

• N

Çaglar bey
    Beni dinledi ve anladı alt üst kaplama yaptı
    Güzel estetik dişlerim oldu
    Gülüş tasarım böyle olmalı
    Kesinlikle tavsiye ederim

• Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu  •

20 lik diş çekimi,dolgu ve kaplama işlemi yaptırdım. Memnun kaldım. Ilgili, deneyimli.

• M

Çağlar bey, bence iyi ve başarılı bir hekim olmanın yanı sıra insan ilişkilerinde başarılı ve tedavide sonuç odaklı memnuniyet odaklı bir uzman kendisini çok başarılı buluyorum. Her zaman güvenerek Çağlar Yener diyorum

• M

Dolgu ve diş taşı temizliği yapıldı. Gayet özenli bir şekilde tedavi tamamlandı. Tavsiye ediyorum

• B

işinin ehli , titizlikle çalışan bir hekim işi aceleye getirmiyor gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

• Ö

Güler yüzlü ekip gayet anlaşılır bir dille anlatım ve doğru teşhis ve yönlendirmelerle memnun kaldığım bir muayene

• Ö

kırılan dişime muayene ve dolgu işlemi yapıldı,ilgi ve alaka harika, muntazam bir el işçiliği var,çok memnun kaldım

• D

Diş kırıklığı sebebi ile başladığım tedavi süreci boyunca çok güzel ilgilendi. Yıllardır yaptırmadığım implant tedavime başarılı bir şekilde başladık. Süreç istediğim gibi ve güvenilir adımlarla ilerliyor.

• B

Aslında doktorum farklıydı fakat Çağlar hoca gerçekten çok yardımcı oluyor. 20lik diş ve dolgu yaptık. Sorunsuz bir tedavi süreci geçirdim aynı zamanda görüntüye de çok dikkat ediyor ve tüm sorularıma cevap veriyor. Artık kontrollerime de Çağlar Hoca ile devam edeceğim.

• B

Daha önce eşimin implant ve restorasyon tedavisini yapmıştı. Artık sıra bana geldi. Gayet açık açık anlatan, hasta sağlığını en önde gören bir şahsiyet. Gayet işinin ehli muayene için bile gidilmesi gereken bir kurum ayrıca...