Aldığım Eğitimler
Klinik Batarya Eğitimi
Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi
Ankara Gelişim ve Tarama Envanteri Testi
Denver Gelişimsel Tarama Testi
MMPI (Minesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri)
Wechsler Yetişkin Zekâ Testi
Psikolojik İlkyardım ve Travma Sonrası
Stres Bozukluğu Eğitimi
Oyun Terapisi Eğitimi
Şema Terapi Eğitimi
Aile Danışmanlığı Eğitimi
Moxo Dikkat Testi Eğitimi
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite danışmanlığı eğitimi
Çözüm Odaklı Psikoterapi Eğitimi
- Sınav Kaygısı
- Sigortası olan hastalar
Y
ya....
2019'dan bu güne Cansu Hanım'la onlarca seans gerçekleştirdik. Olayları anlama becerisi, sıcak kanlılığı, objektifliği hayatımın her alanında bana çok yardımcı oldu. Grilerde kalmayı, işlevsel yaklaşımları, orta yol bulmayı, sağlıklı sınırları, gerçekçi beklentileri ve bir çok destekleyici yaklaşımı hayatıma katmamda rehberlik etti. Kendimi tanımam, kendimi olduğum gibi kabul etmem, sevmem ve kendime olabileceğim en büyük destek olmam için bana yardımcı oldu. Kendimle ve diğer herkes ile olan ilişkilerimi şifalandırmama yardımcı oldu. Karmaşık konuları netleştirdi, çaresiz hissettiğim konuları alternatiflendirmeme yardımcı oldu, bana anlaşılmış hissettirdi ve yeni bakış açıları sundu.
İyi ki tanışmışım ve iyi ki danışmışım diyorum. Güvenilir, kapsayıcı, güler yüzlü ve sürekli gelişen bir insan. Bireysel, sosyal ve kültürel farklılık gözetmeden size destek olacağına eminim. Tavsiye ediyorum, harika bir terapist.• Online Danışmanlık • •
e....
Cansu hanımla cok zor bir dönemimde yollarımız kesişti. Kendisinin yaklaşım tarzı beni çok rahatlattı ve farklı bakış açısıyla olaylara yaklaşmak bana çok iyi geldi. Sürecimizi sonlandırdık fakat hayatımda olduğunu bilmek bana güven veriyor. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
• Tekirdağ Empati Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Ö
ö....a
Cansu hanıma bir arkadasım aracılıgı ile ulaştım.Kendimi depresif hissettiğim bir zaman diliminde başvurma kararı almıştım. Başta sürece dair kaygılarım vardı. Fakat ilk seanstan itibaren doğru kişi ile iletişim kurduğumu anladım. Şu an sürecim devam ediyor ve anlaşıldığımı hissetmek, farklı çözüm yolları bulmak bana çok iyi geldi. Herkese tavsiye ederim.
• Tekirdağ Empati Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Randevu •
bü...ş
Panik atak vardı bende ve Cansu hanımla yollarımız kesişti iyiki her konuda çok çok fazla yardımcı olduğu için minnettarım kendisine
• Tekirdağ Empati Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
e....
Cansu hanımla kızlarım yaklaşık 10 seanstır birlikte, bu süreçte hem yönlendirmesi, hem bizle olan iletişimi hem her zaman ulaşabilmemiz mükemmel. Mesleki olarak doğru teşhis ve zamana yayarak yönetmesi bize çok iyi geldi. Hala birlikteyiz. Doğru seçim yapmak bizi çok memnun etti.
• Tekirdağ Empati Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
fa....
Farkındalık oluşturulması konusunda çok etkiliydi. Teşekkürlerimi iletiyorum, bana ve kişiliğime katkısı oldukça yerinde oluyor.
• Tekirdağ Empati Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
Cansu Kurultay Kursan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Kurultay Kursan, Psikoloji.
Cansu Kurultay Kursan adresi nerede?Cansu Kurultay Kursan adresini belirtmedi. Cansu Kurultay Kursan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Cansu Kurultay Kursan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Kurultay Kursan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansu Kurultay Kursan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansu Kurultay Kursan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Kurultay Kursan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Cansu Kurultay Kursan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Kurultay Kursan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansu Kurultay Kursan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansu Kurultay Kursan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Cansu Kurultay Kursan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cansu Kurultay Kursan hangi sigortaları kabul ediyor?Cansu Kurultay Kursan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.