Ben Cebrail Kaya, Ankara Üniversitesi Çocuk Gelişimi Lisans mezunuyum.
Çocukların gelişimsel, bilişsel, duygusal ve sosyal alanlarda en üst düzeyde desteklenmesi gerektiğine inanan bir çocuk gelişimi uzmanıyım.
Mesleki yaşamım boyunca, her çocuğun bireysel farklılıklarını gözeterek bilim temelli, bütüncül ve gelişim odaklı yaklaşımlar benimsedim.
Erken çocukluk döneminde gelişimin temellerinin atıldığını bilerek, çocukların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen çalışmalar yürütüyorum.
Mesleki donanımımı sürekli geliştirmek amacıyla, Amerika ve Almanya’dan alanında uzman süpervizörlerden çeşitli eğitimler ve danışmanlıklar aldım.
Bu süreçte uygulamalı davranış analizi, erken müdahale, oyun temelli öğretim, aile eğitimi ve davranış yönetimi konularında derinlemesine bilgi ve deneyim kazandım.
Ailelerle sürekli iş birliği içinde, gözlem, değerlendirme, bireysel eğitim planı hazırlama, sosyal-duygusal gelişimi destekleyici etkinlikler ve özel gereksinimli çocuklara yönelik müdahale programları geliştiriyorum.
Çocukların yalnızca bugünlerine değil, yarınlarına da dokunabilmek en büyük motivasyon kaynağım.
- Alt Islatma (Enürezis)
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Çocuk Gelişim Uzmanı Cebrail Kaya
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Standardize Mini Mental Test
Stres Yönetimi
WISC-IV Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
b....k
Cebrail Bey’le tanıştığımız ilk günden beri çocuğumuzun gelişiminde büyük bir fark yarattı. Sadece derslerde değil, genel olarak çocuğumuzun davranışlarında, iletişiminde ve kendini ifade etme becerilerinde gözle görülür ilerlemeler oldu. Cebrail Bey her çocuğa özel yaklaşıyor, sabırlı, anlayışlı ve gerçekten ne yaptığını bilen bir uzman. Bizimle sürekli iletişim hâlinde olması, süreci detaylı şekilde paylaşması bize her zaman güven verdi. Çocuğumuzu olduğu gibi kabul eden, onun potansiyeline inanan bir eğitimciyle çalışmak bizim için büyük bir şans oldu.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
d....)
Kızım için başvurduk. Geçmeyen ağlaması ve kaygısı vardı. Otizm'li sandık. Cebrail Bey'le her şeyi aştık, çok güzel ilerliyoruz. Otizm'li değilmiş, ağlayarak her şeyini yaptırmaya çalışıyormuş. Olumlu ve güzel sonuçlar alıyoruz. Cebrail Bey bizim için çok güzel bir dönüm noktası oldu, çok memnunum kendisinden.
Y
yu...f
Cebrail Bey’le tanıştığımız günden beri çocuğumuzda gözle görülür bir değişim var. Önceden yönerge almakta ve dikkatini toplamakta çok zorlanıyordu, şimdi ise hem katılımı arttı hem de kendini ifade etmeye başladı. Cebrail Bey her zaman sabırlı, güler yüzlü ve çocuğun duygularını önemseyen bir yaklaşım sergiliyor.
Biz sadece bir eğitimci değil, aynı zamanda çocuğumuzu gerçekten anlayan bir uzmanla çalıştığımızı hissediyoruz. Süreç boyunca bizi bilgilendiriyor, evde neler yapabileceğimizi tek tek anlatıyor. Kısacası hem profesyonel hem insani yönüyle işini büyük bir özveriyle yapan bir uzman.
İyi ki yollarımız kesişmiş. Çocuğumuzun ilerlemesinde Cebrail Bey’in emeği çok büyük.• Çocuk Gelişim Uzmanı Cebrail Kaya • Randevu •
n....n
Cebrail bey işini ciddiyet ve sevgiyle yapan mesleki olarak yeterli donanıma sahip bir gelişim uzmanıdır. Kendisi ile bir kurum aracılığı ile tanışmıştık. Sonrasında bireysel eğitime başladık. İşindeki ciddiyet aileye durumu açıklama her anlamda çocuğun gelişimini göz bulundurma profesyonelliğin en üst seviyesinde.. kullandığı teknikler ve materyaller güncel bilgiler içeriyor..
yolu her zaman güzelliklere çıkar inşallah başladığımız çocuğumla şimdiki çocuğumun arasında çok ama çok fark var.. kendisi bizim umutlarımızı tekrar yeşertti• Çocuk Gelişim Uzmanı Cebrail Kaya • Diğer •
d...
Çocuğumuzda otizm belirtilerini hissettiğimizde hareket ve davranış eğitimine başlattık. O süreçte özel eğitime başlaması gerektiğini anladık ve araştırıp Cebrail Hocamıza ulaştık. Çocuğumla ilk seans da dahil olmak üzere iletişimini çok beğendik. Bu bizim için çok önemliydi. Oğlum uzmanımızla 5 seanstır ilgileniyor ve bu seanslarda gözlem yapma şansım oldu. Çocuğumun seviyesine inebilmesi, eksiklerini tespit edip doğru şekilde yaklaşımıyla 3-5 kelime çıkmaya başladı bile. Böyle bir araştırma içine giren ve evladını emanet edemeyen tüm ebeveynlere tavsiye ediyorum. Oğlumu bana tekrar kazandıracağına inanıyorum ve kendisine güveniyorum.
Cebrail Hocamızın yaklaşımı çok samimi ve anlayışlı. Görüşmelerde kendimi rahat hissettim. Çocuğumun gelişiminde kısa sürede fark edilir ilerlemeler oldu. Süreci bizimle paylaşması ve her aşamada bilgilendirmesi çok güven verici.
• Çocuk Gelişim Uzmanı Cebrail Kaya • Randevu •
Teşekkür ederim..
Memnunum iyi bir hoca çocuğuma faydalı oluyor aldığımız eğitim
• Çocuk Gelişim Uzmanı Cebrail Kaya • Çocuk Gelişim Testi •
Teşekkür ederim
Hocamızın iletişimi gayet iyiydi kusa sürede bize etkili yollar gösterdi ve çözüm odaklı olması bizi mutlu etti.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Teşekkür ederim :)
m...
Çocuk gelişim uzmanı Cebrail Kaya, alanında çok gelişmiş ve uzmanlaşmıştır. Beni bilgileriyle yönlendirerek, çocuğumun dil gelişimi ve davranış gelişimine çok katkı sağlamıştır. Tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederim…
Cebrail Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cebrail Kaya, Çocuk Gelişimi. Size Cebrail Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Frankfurter Dikkat Testi, WISC-IV Zeka Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Bebek Beslenmesi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Standardize Mini Mental Test, Denver Gelişim Tarama Testi, Burdon Dikkat Testi.
Cebrail Kaya adresi nerede?Cebrail Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cebrail Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cebrail Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cebrail Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cebrail Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cebrail Kaya hangi dilleri konuşuyor?Cebrail Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cebrail Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cebrail Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cebrail Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Cebrail Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cebrail Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Cebrail Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.