Dr. Cesur Samancı 1986 yılında Ankara’da doğmuş,
2011 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.
2012 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Radyoloji Bölümünde uzmanlık eğitimine başlamış ve 2016 yılında Radyoloji uzmanlığını tamamlamıştır.
2016-2018 yılları arasında Muş ’ta uzman radyolog olarak devlet
hizmetini yükümlülüğünü yerine getirmiştir.
2013 yılında, Amerika Birleşik Devletleri’nde Johns Hopkins Hastanesinde radyoloji bölümünde gözlemci araştırmacı olarak bulunmuştur.
2017 yılında Avrupa Radyoloji Diplomasını-The European Diploma in Radiology (EDIR) almıştır.
2018-2020 yılında Haydarpaşa Sultan Abdulhamithan Eğitim Araştırma Hastanesi’nde uzman doktor olarak girişimsel radyoloji alanında çalışmıştır.
Şuan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Girişimsel Radyoloji Bölümünde doçent doktor olarak görev yapmaktadır.

Kocamustafapaşa, Fatih, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

SGK

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Radyoloji Randevusu

Damarsal Anomali Tedavisi

Radyoloji Randevusu

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Radyoloji Bölümü Ameliyatsız Varis Tedavisi

Benim yaklaşık 5 yıldır özellikle geceleri artan, uykumdan uyandıran geçmeyen bacak ağrılarım ve buna eşlik eden kramplar vardı. Sağlığıma dikkat eden biriyim ama masa başında çalıştığım için hareketsizlikten yıllar içinde kötüleşti. Sonra yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile geldim. İki bacağımdan varis ameliyatı yapıldı. Bacaklarımın öncesi ve sonrası görüntülerine inanamadım. Çok iyiyim şişliklerim kayboldu, ağrı yok, mor kılcal damar izleri yok.
Değerli hocam sizi ve ekibinizi gönülden tavsiye ediyorum. Sizin gibi işini iyi yapan, bir vaka olarak değil de insan olarak gören bir doktorla karşılaştığım için çok şanslıyım. Süreç boyunca hem bilgeliğiniz hem sakinliğiniz bana güç verdi. Çok iyiyim sanki yeniden doğdum. ameliyat için kararsız kalanlara umarım bu mesajım yardımcı olur. Siz ve muhteşem ekibiniz iyi ki var.

L
Telefon numarası doğrulandı

Cesur Hocam kaçak kapama (varis) ameliyatımı gercekleştirdi. 2,5 ay boyunca varis çorabımı aksatmadan giydim, önerdiği kremleri sürdüm. 3. Ay kontrolünde bacaklarımın öncesi sonrası resimlerine baktığımızda aradaki fark çok netti; lenf ödeme bağlı şişkinliğim geçmiş ve varislerim belirgin sekilde yok olmaya başlamıştı. Hocam varislerin zamanla azalıp yok olacağını söyledi. Kaçaklarımın da kapandığını ultrasonda bana gösterdi.

Ş
Telefon numarası doğrulandı

Cesur hocamızı babamın varisleri ve bacaklarındaki venöz yetmezlik için ziyaret ettik. Muayene, ameliyat günü planlaması ve 3. ay kontrol süreçlerini tamamladık. Baştan sona tüm süreçlerde kurulan iletişim, ekibin enerjisi, hocamızın bilgilendirmeleri ve anlayacağımız dilden anlatışı harikaydı, her an içimiz çok rahattı. Yaklaşık 1 saat süren ve aynı gün çıkış imkanı veren başarılı operasyon sayesinde babam şimdi çok çok daha mutlu. Tüm süreçten çok mutlu ayrıldık. Cesur hocamıza ve ekibine bir kez daha iyiki varsınız diyorum, gönül rahatlığı ile hocamıza ve ekibine güvenebilir ve şifa için başvurabilirsiniz.

Z
Telefon numarası doğrulandı

Cesur hocaya her iki bacakta olan varislerim için tedavi oldum. Tedavi öncesi ve sonrası ayrıntılı bilgilendirdi, tüm sorularıma hızlı dönüş yaparak yanıt verdi. Yıllardır olan ve giderek kötüleşen, görüntüsü ve ağrısıyla rahatsızlık veren varislerimden kurtuldum.

Telefon numarası doğrulandı

Senelerdir varis problemi olan annemi sonunda tedavi olması için ikna ettik. Sosyal medyadan Cesur hocamızın paylaşımlarını görünce hic düşünmeden Ankaradan İstanbula geldi. Süreç, müthiş ekibi ve hocamızın ehilliği ile çok kolay ve konforlu geçti. 3 ayın sonunda kontrole gittiğimizde öncesi sonrası değerlendirilmesinde annem gözlerine inanamadı. Esprili ve guleryuzlu oluşu annemi ve biz yakinlarini cok iyi hissettirdi
Muayene sirasinda, islem oncesi ve sonrasinda ayrıntılı ve anlaşılır açıklamaları daha da güven duymamizi sağladı. Bir hekim olarak, annem ile ailesi gibi ilgilenen, deontoloji sahibi bir doktorumuz olduğu için çok şanslıyım. İyi ki varsınız Cesur Hocam

Telefon numarası doğrulandı

6-7 yıldır venöz yetmezlik şikayetim vardı ve doktor arayışına geçtim gittiğim her doktordan farklı sonuçlar aldım ve bu mental olarak beni çok düşürdü yeni bir doktor arayışındayken sosyal medya üzerinden cesur hocayı buldum bir süre takip ettikten sonra hastalarla diyaloğu ve ameliyat öncesi ve sonrası görselleri gördüğümde yok artık bu kadar da olamaz demiştim kendisiyle iletişime geçip bir randevu günü aldık ve benim için süreç orada başladı tüm şeffaflığı ve samimiyetiyle tüm sorularıma cevap aldım ve ameliyat tarihi belirledik ameliyat surecim çok başarılı geçti en baştan en sona guleryuzlu ekibiyle mucizeler yarattılar dün 3. Y kontrolüne gittiğimde ise bu sürecin çok başarılı bir şekilde geçtiğini ve artık sonuç almaya başladığımızı öğrendim ve bu süreçte cesur hocamın söylediği tüm şeyleri harfi harfine yerine getirdim getirmeseydim böyle bir sonuçla karsilasmazdim cesur hoca ve ekibi başarılarınız daim olsun

Z
Telefon numarası doğrulandı

35 yıldır varisle ilgili sıkıntılarım vardı. Çeşitli tedavi ve operasyonlar geçirdim fakat sonuç alamadım. Ağrılarımdan uyuyamaz olmuştum. Kızım Cesur Bey’i tavsiye etti. Pek umudum yoktu ama Cesur Beyle tanışınca doğru adreste olduğumu hemen anladım. Yaklaşık 7 ay önce operasyonumu oldum. Yaşam kalitem arttı. Varis çorabımı düzenli olarak giydim ve hocama söz verdiğim gibi kilo vermek için çabaladım. Yıllarca kullanmama rağmen bana sürekli varis çorabı giymek çok zor gelirdi ama Cesur Bey’le tanıştıktan sonra o kadar kolay geldi ki kendisinin söylediğinden bile daha uzun süre varis çorabı kullandım :)
Varisleriyle sorun yaşayan herkesin vakit kaybetmeden Cesur hocamla tanışmalarını tavsiye ediyorum. Mesleki yetenek ve tecrübesinin yanında muhteşem kişiliğiyle insan hayatına dokunmada çok başarılı. Kendisiyle her görüşmeden pozitif ve gençleşmiş olarak ayrılıyorsunuz. Varlığı şükür sebebim oldu. Rabbim ondan razı olsun.

Telefon numarası doğrulandı

Cesur Samancı hocama tavsiye ile geldim, kaçak kapama operasyonu geçirdim. (acısız ağrısız). Operasyon öncesi detaylı bir şekilde bilgilendirildim. 3 ay sonra fotoğraflara bakınca aradaki farka bende şaşırdım. Harika bir ekip, Cesur hocam başta olmak üzere tüm ekibi okadar pozitif, ilgili ve yardımcı oldular ki doğru karar vermişim iyiki size gelmişim.iyiki varsınız. Bu arada varis çorabını giymekten de çekinmeyin hem iyileşmeyi hızlandırıyor, yeni oluşumları engelliyor hem de ayakların hoşuna gidiyor ağrısız olmuyor.İhtiyacınız varsa ötelemeyin benim gibi geç kalmayın, ne kadar erken o kadar başarılı operasyon. Cesur hocam harikasınız.

Y
Telefon numarası doğrulandı

Canım cicim doktor :) muayeneye gidin sadece muayene olun gerisini o halleder neden öyle diyorum çünkü ilk tanışmadan itibaren verdiği bilgi güven ve açıklama ayrıca mesleki hassasiyeti ve insani değeri mükemmel herseyiyle en bastan en sona mükemmel bir ekibi var cesur hocamın genç bir varis hatasıydım kendisinin sürecimi tamamladık şimdi çok daha iyiyim kendisi dahada iyileşmelerin devam edeceğini söyledi bende şöyle söylüyorum varisiniz varsa ne gam ne keder cesur hocam halleder bu arada ilk defa bir doktor için böyle yorum yaptım genelde cok kolay memnun olabilen biri değilim ama hocam kesinlikle işinin ehli ve çok king:)

T
Telefon numarası doğrulandı

Cesur hoca gerçekten konservatuar bitirmiş bir sanatçı gibi adeta,damarlara işlenmiş o varisleri notalara işlenmiş bir sanat eseri gibi eşşiz bir sanata dönüştürdüğü doğrudur