- Sigortası olan hastalar
Karotis Ultrasonu
Mezoterapi
PRP
me...m
Şu ana kadar gittiğim çoğu doktordan ilgili.mesleğini severek yapıyor.hatta hastasını yakından takip edip doğru ve yanlış olanları vurguluyor.Ben çok memnun kaldım.meslek hayatında başarılar dilerim.teşekkür ederim doktorum.
Cevdet Bilge isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cevdet Bilge, Nöroloji. Size Cevdet Bilge tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Mezoterapi, Karotis Ultrasonu.
Cevdet Bilge adresi nerede?Cevdet Bilge şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cevdet Bilge isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cevdet Bilge online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cevdet Bilge isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cevdet Bilge, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cevdet Bilge hangi dilleri konuşuyor?Cevdet Bilge ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cevdet Bilge isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cevdet Bilge bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cevdet Bilge ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cevdet Bilge hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cevdet Bilge hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 4 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Cevdet Bilge hangi sigortaları kabul ediyor?Cevdet Bilge tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.