Ceyda Ay, lise mezuniyeti ardından Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde burslu olarak Psikoloji bölümünü tamamlayarak Psikolog ünvanına sahip olmuştur. Ardından İstanbul Beykent Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlamıştır. Üniversite eğitimi boyunca, Ankara Şehir Hastanesi, Gülyaprak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Psikiyatri Kliniği'nde staj ve çalışmalarını sürdürmüştür. Mezun olduktan sonra, Gölbaşı Mogan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Akademidisleksi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nda profesyonel danışmanlık hizmeti vermiştir.

Psk. Ceyda Ay

Altınşehir Mh. Eğitimli Sk. Atalaykent 2 Sitesi A Blok Kat:5 Daire:14 Nilüfer/BURSA, Bursa 16120

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• D

Ceyda Hanım açıklayıcı ve sevecen tavrıyla kızım için çok yararlı oluyor.

• Psk. Ceyda Ay ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi  •

Yaşadığım panik atak sürecinden bir çıkış yolu ararken yolum Ceyda hanım ile kesişti. Yaklaşık 6 aylık süren bu yolculukta bana eşlik etmesi, sürecimi sağlıklı ve güzel bir şekilde yönlendirmesi benim için çok kıymetli.

• Psk. Ceyda Ay Psikoloji Randevusu  •

Ceyda ablayla gorusup terapi alana kadar bi psikologla gorusme fikri bana hep uzak geliyordu .Ceyda abla hep biseyleri kendi kendimize fark etmenize yardimci oluyo ve bu da terapiniz bittiginde asil isinize yarayan sey olmus oluyo kendi kendinizi anlayabilmeyi ve ona gore davranabilmeyi ogreniyorsunuz benim en memnun kaldigim sey terapim bitmesine ragmen etkisinin hala bende olusu tum guzel ozelliklerin ve basarili bi psikolog olmasinin yaninda Ceyda abla bana hep arkadasimmis gibi hissettirdi ne zaman sorunum olsa hep ordaydi ve bana yardimci oldu guler yuzlu canim psikologum ben cok memnun kaldim

• Online Danışmanlık Normal Randevu  •

• D

çok kilit sorular sorarak daha doğru ilerlememde yardımcı oluyor

• G

Üniversiteye hazırlanan kızımın en stresli döneminde tanıştık ceyda hanımla stres kontrolü konusunda epey yol katettik danışmanligimiz devam ediyo çok memnunum ne zaman arasam ulaşamabiliyorum güler yüzlü, samimi kızımın psikoloğu değil ablası oldu ,ceyda hanım iyiki tanıdık sizi

• Ö

Objektif olarak detaylara önem veriyor,ayrıca empati kurarak önemli konulara değiniyor. Kararsızlık yaşadığım yerde bir noktaya ulasmami sağladı.Ben çok memnun kaldım.

• Psk. Ceyda Ay  •

• I

Dünyaya geldiğimden şu zamana kadar o kadar çok şey yaşadım ki... Aşılmaz zannettiğim çoğu şeyi aştım, bu tabii ki Ceyda Hanım sayesinde oldu. Süreç hala devam ediyor; bana göre bu tarz durumlarda iyileşirken süreçten de zevk almalısınız ki kendisiyle olan seanslarımızda da durum tam olarak böyleydi... Kesinlikle işini ahlakıyla yapan ve size süreç boyunca yardımcı olabilecek bir psikolog.

• Online Danışmanlık Diğer  •

• D

Ceyda Hanıma bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kendisiyle her hafta görüşme yaparak sınav ile ilgili kaygılarım üzerinde konuştuk ve sınav günü geldiğinde de beraber üzerinde durduğumuz "bu stresle nasıl baş edebilirim" konusunda dediklerini hatırladım ve hedefime ulaştım. Bu süreçte hiçbir şekilde yargılanmadan hep olumlu tarafından bakmamı sağlayıp tüm bakış açımı değiştirdi. Kimseye anlatamadığım içimde olan bazı konuları da aşmamda emeği çok. Gerek diksiyonu gerek profesyonelliği ile çok başarılı bir psikolog. Kendisiyle yollarımız kesiştiği için mutluyum.

•  •

• H

Ceyda hanıma travmalarım için başvurdum. Kendisinin sürecin başından beri olan ilgili tavrı ve destekleyici tutumu içimde bir umut ışığı uyandırdı.Sürecimiz olumlu şekilde devam ediyor.

• Psk. Ceyda Ay EMDR Terapi  •

• G

Hocam ile gorustukten sonra rahatladim ve temelde problem ettigim seyleri asabilecegimi anladim.