1980 Aksarayda doğdu. Bursa Uludağ Üniversıtesı Tıp Fakültesini bitirdi. Uzmanlığını İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptı. 1,5 yıl aynı hastanede uzman olarak çalıştı. 2016-2025 yılları arasında Avrasya Hastanesi’nde görev yapmıştır.

Yetişkin

Op. Dr. Çiğdem Yavuz Yurtsever

Ataköy 7-8-9-10.Kısım Çoban Çeşme E5 Yan Yol Caddesi No:8/1 Daire:129 Avrupa Konutları Rezidans, Bakirköy, İstanbul

• Sigortası olan hastalar

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ataköy 7-8-9-10.Kısım Çoban Çeşme E5 Yan Yol Caddesi No:8/1 Daire:129 Avrupa Konutları Rezidans, İstanbul

• G

İlk doğumum o kadar zor olmustiki ikinci doğumda Çiğdem hocayla tanıştım doğum korkularımı yenen güler yüzüyle içimizi ısıtan bir doktor

• Op. Dr. Çiğdem Yavuz Yurtsever Diğer  •

• B

Oğlumun doğumunu gerçekleştiren biricik doktorumuz. Normal şartlarda vajinal doğumdan çok korkardım. Sayesinde vajinal doğuma korkmadan hazırlandım ve sorunsuz bir doğum gerçekleştirdim. Doğu İyi ki yolumuz kesişmiş. Samimiyeti, bilgisi ve yeteneğiyle sizleri muhteşem karşılıyor. Yanından memnun olmadan ayrılmak çok zor.

• C

Kadın doğum doktorum Çiğdem Yavuz ile uzun yıllardır birlikte kontrollerimi gerçekleştiriyoruz. Kendisinin her konudaki bilgi birikimi ve yönlendirnesi beni cok rahat hissettiriyor. Tanişmanizi tavsiye ederim.

• Op. Dr. Çiğdem Yavuz Yurtsever Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Hamileydim ve doktor konusunda çok titiz bir insanım doğum sürecimde tecrübeli ve ilgili bir doktor olmasıni çok istiyordum uzun uğraş sonucu doktorumu buldum iyikide çiğdem hocayı buldum çok güzel ilgileniyor ve çok tecrübeli bilgili Güler yüzlü çok memnun kaldım kendisinden

• N

Ben kendisinden çok memnunum. Çok ilgili bir doktor. Çiğdem Hanım gebelik takiplerimi sağladı ve sezaryen doğumumu gerçekleştirdi. Benim için en önemlisi acil durumda hemen kendisine ulaşabilmek, geri dönüş sağlaması çok güzeldi. Ben çok memnun kaldım.

• Y

Çiğdem Hanım'a referans aracılığıyla ulaştım. Hamilelik sürecimi en başından beri birlikte yürütüyoruz. Kendisi oldukça başarılı ve bilgili doktor benim için en önemlisi kendisine her an ulaşabiliyor ve geri dönüş alıyor olmam , aynı zamanda sakinliğiyle bu süreçte bana çok yardımcı oldu umarım doğum sürecimi kendisiyle tamamlar ve bitiririm. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

• B

İlgisi alakası verdiği açıklamalar takibi iyiydi güler yüzü ile rahatlıkla kendimi ifade edebiliyorum.Ultroson da gördüğü her şeyi anlatıyor doğumu yaptım ayağa da kalktım hemen gebelik sürecimin takibini sağladı doğumumu gerçekleştirdi sonrasında kontrollerime de Çiğdem Hanım'a gittim.

•  •

Kendisinde doğum yaptım.Gebelik sürecinde takibini sağladı.Başka birisi tarafından referans alarak gittim.Güler yüzlüydü ve pozitif enerjisinden memnun kaldım.

• C

Kendisinden çok memnum kaldım doğum gerçekleşti 5.ayımdan sonra kendisi ile devam ettim. Sezaryen doğumum oldu sonrasında da rahat ettim gayet memnun kaldım.

•  •

Doktorumdan gayet memnunum dost ve arkadaş gibiydi doğumum ve 9 ay boyunca memnun kaldım herkese tavsiye ederim bir kere daha gebelik durumu yaşarsan kendisinde doğumumu gerçekleştirmek isterim.