- Travma Sonrası Stres Bozukluğu ,
Cinsel İktidarsızlık Tedavisi
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Cihad Yükselir Kliniği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Cihad Yükselir Kliniği
Yolumu ayirmak zorunda kaldığım.
Bana hayatımda yaşamadığım haketmedigim acıyı, beni hiçe sayarak yasatan sevdiğim adamla tekrar beni bir araya getirdi. Ciddi bi pismanlik yaşadığını,kendinin bile neden cevabını aradigini tekli görüşmede Cihad Beyle gorusmus. Sonra ben tekli gorustum. İkimizide dinledi. Zorlama asla yoktu. Gercekten konuşma,bilgi tarafsız olma fikirlerimizi tek tek sorması.empati kurması... kesinlikle işinde uzman bi doktor. Bakalim süreç nasil ilerleyecek• Cihad Yükselir Kliniği • Çift Terapisi •
Ç
ç.....
Cihad Bey'e yıllardır gidiyorum. Kendisinden çok memnunum. Depresyon sürecindeyken gitmeye başlamıştım. Bana çok iyi geldi. Ailemden ve arkadaşlarımdan gidenler vardı. Tavsiye üzerine ben de gitmeye başladım. Düzenli olarak Cihad Bey'e gitmek bana çok iyi geliyor.
Anksiyete ve hiperaktivite bozukluğu sebebiyle araştırmakta olduğum psikiyatrist doktor sürecimde, arkadaşımın Uzm. Dr. Cihad Bey'i önermesiyle yollarımız kesişti. Bu süreci kendisiyle sağlıklı emin adımlarla ilerleyerek başarıyla atlattık. Hipnoterapi seanslarıyla özbenliğimle barıştım. Seanslardan çok memnun kaldım. Bana tavsiye edildiği gibi şu anda da çevreme ben tavsiye ediyorum. İyi ki tanımışım.
Y
y.....
Bipolar bozukluk hastasıyım. Cihat Bey'i benimle aynı rahatsızlığı olan bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım. Yaklaşık 1 senedir Cihat Bey yardımıyla tedavi görmekteyim. Bu süreç içerisinde gerek ilaç değişimlerinde gerek dozaj değişimlerinde oldukça etkili ve olumlu adımlar atmamı sağladı. Uyguladığı tedavi yöntemiyle gerek iş hayatımda, gerek sosyal hayatımda ve aile yaşantımızda çok olumlu değişiklikler yaşadık. Özellikle kaygılarının azalmasına ve duygu durumunun dengede kalmasında reçete ettiği ilaçlar çok yardımcı oldu. Bu süreçte herhangi bir atak yaşamadım. Uyguladığı hipnoterapi yöntemiyle kendime olan güvenimi kazanmam da, daha kolay iletişim kurmam da, sahip olduğum özellikleri ve değerleri farkına varmam da bana çok yardımcı oldu. Sosyal hayatın içerisinde daha aktif rol almaya başladım.
f...
Biz Balıkesir'e taşınalı 3 yıl kadar oldu. Bundan önceki hayatımızın 10 yılı o kadar sıkıntılı ve üzgün geçti ki, evladımız gözümüzün önünde zordayken yardımcı olamıyorduk. Sosyal yaşam, depresyon ve ani öfkelenmeleri oluyordu. Referans üzerine Cihat Yükselir Bey'e ulaştık. Hayatımız değişti. Evladımıza ve bize öyle güzel yaklaştı ki, bilgisi ve hoşgörüsüyle evimize sanki güneş doğdu. Huzur, mutluluk, sağlık ailemize geri gelmişti. Cihat Yükselir Bey sayesinde gayet sağlıklı, mantıklı geleceği hakkında güzel düşünen insanlarla iletişim kurmak isteyen, sorumluluklarını yerine getiren, evlenmeyi düşünen bir birey haline geldik. Bizde normal sağlıklı bir aile olduk, doktorumuz sayesinde. İyi ki buraya taşındık ve Dr. Cihat Bey'le karşılaştık. Sadece doktor-hasta ilişkisi kurtulmuyor, sanki bizlere aileden biriymiş gibi davranılıyor, hastalarını kalbini bir şekilde kazanan iletişimi gerçekten güçlü biri. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz bir doktor.
e...
Doktoruma internet üzerinden ulaştım. Doktorum ile ilgili yorumlara baktım. Obsesif kompulsif davranış bozukluğumdan kaynaklı başvurdum. Cihad Bey ilgili bir hekim. Hastası ile iletişimi kaliteli ve güler yüzlü. Neredeyse kendimi bildim bileli benimle birlikte olan obsesyonumu ve kompulsif davranışlarımın Cihad Bey'in yardımıyla üstesinden geldim ve gelmeye devam ediyorum. Kendisini tavsiye ederim.
2011 yılında psikiyatri kliniğinde tedavi olurken doktorumdu. Kaygı bozukluğundan dolayı hastanede tedavi olmuştum. Şu an OKB tedavisi görüyorum. Bilişsel davranışçı terapi açısından tedavi oluyorum. Birkaç seans hipnoterapi uyguladı. Doktorumdan memnunum. Psikiyatri alanında en iyi doktorlardan biri bence.
Tavsiye üzerine Cihat Hocam'a ulaştım. Kendisi alanında 1 numara uzmanmış. Yaş depresyonu için kendisinde tedavi görüyorum ve hipnozla bunu harika bir şekilde başardı. Halen tedavim devam ediyor. Tedavinin ilk gününden bu yana muazzam bir güven veriyor. İnsan hastalığını yeneceğine inanıyor ve yeniyor. İyi ki hocamla tanışmışım ve sayesinde düzeldim. Herkese de Cihat Hocam'ı tavsiye ediyorum. Gerçekten iyileşmek istiyorsanız tek adres iyi bir hekim, iyi bir insan ve benim için artık iyi bir sırdaş.
Ç
ç...
Doktorumuza bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Panik atak tarzı bir kaygı bozukluğundan dolayı tedavi aldım. Gerek hipnoterapi, gerek kendi yaklaşımları ve gerekse ilaç tedavisi ile çok kısa sürede çok başarılı bir sonuç elde ettik. Öncelikle kendime olan inancım ve güvenim geri geldi. Yaşadığım sürecin son derece normal olduğunu ve herkesin böyle şeyler yaşayabileceğini bana o kadar güzel anlattı ki, kısa sürede toparlanıp iyi hissetmemi sağladı. Doktorumuz sadece doktor olarak değil, aynı zamanda kibarlığı ve beyefendi yaklaşımları ile de olağanüstü bir insan. Çevremde herkese tabii ki tavsiye ediyorum. İyi ki Cihat Yükselir.
Dr. Cihat Yükselir Bey'i; 2011 yılında görev yaptığı hastanede tanıdım. Ben Güneydoğu Gazisiyim. Dr. Cihat Bey benimle ve tüm gazi arkadaşlarımla özel olarak çok ilgilendi. Biz gazilerin kalbinde ayrı bir yeri vardır. Ben askerlik görevimi yaparken yaralandım. Yaşadığım olayları unutamıyorum. Dr. Cihat Hocam tedaviye gidiyorum. Beni hayata bağladı. Şu an o kadar mutluyum ki anlatamam size. Dr. Cihat Hocam o kadar güler yüzlü, o kadar insanlık, hoşgörülü, sanki Dr. demezsiniz hiç. Büyüklük yok, hiç kimseyi azarlamaz. Her hastasına eşit davranıyor. Annesine ve babasına vatanına, milletine böyle bir evlat yetiştirdikleri için ikisini de ellerinden saygıyla öpüyorum. Herkese tavsiye ederim. Dr. Cihat Hocam'a minnettarım ve hakkını ödeyemem. İyi ki varsınız Hocam.
Cihad Yükselir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihad Yükselir, Psikiyatri. Size Cihad Yükselir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Online Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Dinamik Psikoterapiler.
Cihad Yükselir adresi nerede?Cihad Yükselir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Plevne Mahallesi Savaştepe Caddesi No:35 / 4 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihad Yükselir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihad Yükselir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cihad Yükselir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihad Yükselir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cihad Yükselir hangi dilleri konuşuyor?Cihad Yükselir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cihad Yükselir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihad Yükselir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cihad Yükselir hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Cihad Yükselir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cihad Yükselir hangi sigortaları kabul ediyor?Cihad Yükselir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.