- Diş Eksikliği
İmplant
Eski Kuyumcular Mah. Atalar Caddesi Kuğu2 Apt No:29, Karesi, Balıkesir 10010
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Cihangül Yıldırım adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Cihangül Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihangül Yıldırım, Diş Hekimi. Size Cihangül Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: 20'lik Diş Çekimi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Estetik Porselen, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, İmplant.
Cihangül Yıldırım adresi nerede?Cihangül Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Kuyumcular Mah. Atalar Caddesi Kuğu2 Apt No:29 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihangül Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihangül Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cihangül Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihangül Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cihangül Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihangül Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cihangül Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.