- Depresyon
- Şizofreni
- Bipolar Bozukluk
- Öfke Kontrol Bozukluğu
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Psikiyatri Randevusu
Kültür Mah. Talat Paşa Blv. No:74 Dayhan Apt. Kat 1 Daire 3, İzmir
Doktor Muayenehanesi
Kültür Mah. Talat Paşa Blv. No:74 Dayhan Apt. Kat 1 Daire 3, İzmir
Doktor Muayenehanesi
Kültür Mah. Talat Paşa Blv. No:74 Dayhan Apt. Kat 1 Daire 3, Konak, İzmir
- Sigortası olan hastalar
ha...n
Cuma Bey ile 8 yıla yakın bir süredir bir süredir terapi sürecimiz bulunmakta. Kendisi ile karşılaşmak, tanışmak ve yas sürecimi birlikte ilerletebilmek en büyük şanslarımdan. Hem alanında iyi bir doktor hem iyi bir insan. İnsanlığının mesleğine yansımasını o kadar iyi görüp hissediyorsunuz ki bu ayrı bir güven duygusunu da beraberinde getiriyor. Farklı bakış açıları, yorumları ile size de başka türlü baktırıyor ve kendinizi her seans sonrası daha iyi hissettiriyor. Yüreği genis, gönlü zengin elinden geldiğince herkese destek olmayacak çalışan, dayanışma ruhu da çok fazla olan bir insan. İyi ki doktorum olmuş ve iyi ki yollarımız kesişmiş. Herkesin gözü kapalı güvenerek başvurabilecegi bir doktor. İyi ki varsınız.
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •
gü...l
gerçekten işinin ehli bir doktor allah ra zı olsun ben o kadar kaygılı birisi iken doktor bey beni çoğu kaygılarımdan ilaçla değil konuşarak vazgeçirdi size çok teşekkür ederim doktor bey
ma...a
Cuma beyden önce sadece 1 kereliğine başla bir psikiyatriste gitmiştim, ancak o doktorum ile 4-5 dakika konusmadan sonra bana 3 kutu ilaç yazıp göndermişti ve güvenemediğimden içmedim. Cuma bey ise hiç aceleye getirmiyor, üstelik ilaç yazmadan önce oldukça detaylı bilgiler alıyor ve olabilecek en iyi ilacı veriyor ve düzenli ilaç kontrolleri için gelmenizi tavsiye ediyor. Ancak sadece ilaçla tedavi etmiyor, söyledikleri ile de rahatlatıyor. Halen daha devam ediyorum ama artık iyi bir nedenle devam ediyorum çünkü ilaçları Cuma beyin kontrolünde bırakmaya başladım ve çokta memnunum herkese şüphe duymadan tavsiye ediyorum. Kesinlikle ilgili bir doktor. Kendisine de her odasından çıkarken dediğim gibi çok teşekkür ediyorum.
Cuma Ülkü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cuma Ülkü, Psikiyatri. Size Cuma Ülkü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu.
Cuma Ülkü adresi nerede?Cuma Ülkü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. Talat Paşa Blv. No:74 Dayhan Apt. Kat 1 Daire 3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cuma Ülkü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cuma Ülkü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cuma Ülkü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cuma Ülkü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cuma Ülkü hangi dilleri konuşuyor?Cuma Ülkü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cuma Ülkü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cuma Ülkü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cuma Ülkü hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Cuma Ülkü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cuma Ülkü hangi sigortaları kabul ediyor?Cuma Ülkü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.