Merhaba ben Damla Ernur; İç Hastalıkları alanında hizmet vermekteyim.

Yetişkin

Uzman Doktor Damla Ernur

Uzman Doktor Damla Ernur

Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:39 Folkart Towers B Kule kat:20 D:2008, Bayraklı 35530

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

e...

Damla Ernur'a bir tanıdığımın referansı ile ulaştım. Sindirim bozukluğu ile ilgili başvurdum. Tedavi süreci: Tahlilleri değerlendirerek ve kendi yaptığı muayene neticesinde teşhis koydu. Tahlile bakması benim için önemli. Tedavi sürecini kısaltacak noktaları anlattı, süreci yalnızca gerekli ilaçlarla destekleyeceğini iletti. Gereğinden fazla ilaç kullanmayacağını iletti. Ertesi gün etkisini görmeye başladım. Bakış açısını, değerlendirmesini, ilaç kullanımındaki prensibini oldukça beğendim. Tüm çevreme tavsiye ederim.

• Ö

ö...

Damla Hanım'a internetten ulaştım. Demir eksikliği anemisi için başvurdum ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

• I

i...

İnsülin direncim ve demir eksikliğim vardı. Damla Hanım'a başvurdum. Demir B12 B9 replasmanlarımı detaylı şekilde tedaviye ekledi. Semptomlarım azaldı. Çevreme tavsiye ederim. Doktorluğundan, bilgisi ve yönlendirmesinden çok memnun kaldım.

• T

t...

Şeker ve tansiyon tedavimde yararlandım, önerileriyle kendimi daha iyi hissediyorum, doktorumdan çok memnunum. Ayrıca çevremdeki dostlarıma da tavsiye ediyorum.