Deniz Arlı, Dermatoloji Kocaeli

Uzm. Dr. Deniz Arlı

Kaydet

Dermatoloji

Kaydet

Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak Hasan Keleş İş Merkezi Kat : 3 İzmit Kocaeli, İzmit, Kocaeli
Uzm. Dr. Deniz Arlı Dermatoloji ve Kozmetik Kliniği

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Dermatoloji Randevusu

Akne Skarı Tedavisi +71 daha fazla

Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans

Altın İğne Uygulaması

Ameliyatsız Burun Estetiği

Hakkımda

Uzm. Dr. Deniz Arlı 1977 yılında Hatay Antakya’da doğdu. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olarak Tıp Doktoru ünvanını aldı....

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı

Fotoğraflar

Bilinen Diller

• İngilizce

Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak Hasan Keleş İş Merkezi Kat : 3 İzmit Kocaeli, Kocaeli

21 hasta yorumu

Konum: Uzm. Dr. Deniz Arlı Dermatoloji ve Kozmetik Kliniği Botoks

Deniz Hanım işinde çok başarılı bir dermatolog. botox uygulaması için tedavi oldum ve çok güzel sonuçlar aldım ilgisi ve emeği için çok teşekkür ediyorum.

R
Konum: Uzm. Dr. Deniz Arlı Dermatoloji ve Kozmetik Kliniği Botox Uygulaması

Ben Dr Deniz hanımın yaptığı botox işleminden çok memnun kaldım çok doğal bir işlem oldu çevrem anlamadı bile ama değişikliği beğenip sevdiler Dr Deniz hanım ayrıca güleryüzle açıklayarak işlemi uyguladı kendisi çok sıcakkanlı yaklaştı her gittiğimde beklemeden işlem yapıldı

L
Konum: Uzm. Dr. Deniz Arlı Dermatoloji ve Kozmetik Kliniği Dolgu Uygulamaları

Dudak dolgusu,çene dolgusu ve kaş botoks uygulama yaptırdım inanılmaz memnun kaldım Deniz hanım çok ilgili ve işini titizlikle yapıyor gerçekten

Konum: Uzm. Dr. Deniz Arlı Dermatoloji ve Kozmetik Kliniği Dolgu Uygulamaları

Göz altı ışık dolgusu ve elmacık kemiği dolgusu yaptırdım. İşlem süresince Deniz hanımın titiz dokunuşlarıyla kedimi güvende hissettim. Herhangi bir ağrı-şişlik-morluk yaşanmadı. Botoks uygulamasını da aynı titizlikle yaptı. Gerçekten narin elleriyle hassas dokunuşlarıyla oldukça doğal bir görüntü elde ederek işlemlerimi gerçekleştirdi. Çok memnun kaldım. Deniz hanıma buradan da çok teşekkür ederim.

Konum: Uzm. Dr. Deniz Arlı Dermatoloji ve Kozmetik Kliniği Saç Tedavisi

Deniz hanım bana saç prp ve koltuk altı botox işlemi yaptı. sonuctan çok memnun kaldım. Başarılı, tecrübeli, nazik ve güleryüzlü. ışlem hakkında detaylı bilgi vererek işlemi uyguluyor. Başka işlemlerim olursa da tercih edeceğim bir doktor. her şey için teşekkür ederim

Ö
Konum: Uzm. Dr. Deniz Arlı Dermatoloji ve Kozmetik Kliniği Botox Uygulaması

Diş sıkma problemim için gittim çene kasına botoks yapıldı ve gülüş estetiği yapıldı.Dr çok güleryüzlü ve detaylı açıklama yaparak bana doğru yerde olduğumu hissettirdi.kontrole gittiğimde aynı ilgi ve alaka ile karşıladı.Deniz hanımı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Dr. Deniz Arlı Dermatoloji ve Kozmetik Kliniği Burun Dolgusu

Botoks uygulama ve burun dolgusu için gitmiştim bu 2. Botoksum ve sadece orta alin bölgeme yapma geregi duyacağımızı bildirdi dr hanım. Burun dolgusuna gelince o kadar korkarak gitmistim ki iyiki diyorum resmen burun inşa edildi çok cok memnunum kontrolde bile ilk muayene gibi yaklaşımlarından dolayı cok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Y

Babam 85 yaşında, yüzünde yaşlılık lekeleri vardı. İlk olarak babam için gittik. Önce yakma işlemi yapıldı,sonrasında krem verdi. Lekeleri geçti. Sonrasında ben de güneş lekeleri için gittim. Karışım krem önerdi. Yaklaşık 1 ay kullandım ve lekelerden kurtuldum. Çok güzeryüzlü ve kibar bir doktor. Hastalarına içten yaklaşıyor ve çok ilgili. Babam da ben de çok memnun kaldık.

Botoks ve dolgu işlermleri için araştırarak ulaştım kendisine. Çok memnun kaldım. 2-3 defa gittim. Gerek samimiyeti gerek hastaya yaklaşımı gerekse işlem sonucu çok memnun ediciydi. Özellikle hastasına karşı davranışı çok hoşuma gitti. Hekim olarak zaten çok başarılı. Her zaman gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir adres.

Kaz ayaklarımdaki kırışıklık için gittim. Araştırmalarım sonucu ulaştım Deniz Hanım'a. Botoks yapıldı. Çok memnun kaldım sonuçtan. 2 kere gittim ve gitmeye de devam edeceğim. Çok güleryüzlü ve arkadaş canlısı bir doktor. Çok ilgili. Hastaya yaklaşımı çok çok güzeldi. Yine herhangi bir işlem yaptırsam kendisini tercih ederim.

Hakkımda

Daha fazla