Dr. Öğr. Üyesi Derya Adalı Aker

Psikiyatri daha fazla

Esenler 1 adres

Dr. Öğr. Üyesi Derya Adalı Aker , Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi' nde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Birlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler 34230

Psikiyatri Randevusu

Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi

Derya hocam gercekten alaninda cok cok iyi basarili bi psikiyatist giderek artan hayattan bikkinlik ve sepresif ruh halim icin kendisine gitmistim ve kesinlikle daha ilk gorusmelerden daha iyi hissediyorum bu kadar etkili olabilecegini beklemiyordum ilgisi ve bilgisi gercekten cok iyi bundan sonra da duzenli olarak seanslarima devam edecegim daha da iyi sonuclar alacagimdan eminim cok ama cok tesekkur ediyorum

• Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi Psikiyatri Randevusu  •

Derya hanım’a muayene olalı henüz 1hafta olmasına ragmen, kaygılarım min. Düstü ve hergün atak geciren biri olarak 1haftadır cok mutluyum nefes aldıgımı hissettim. Herseyin sizinle daha da güzelleseceginden süphem yok
    Sizin gibi özveriyle, meslegini canı gönülden yapan,merhametli hekimlerin Ülkemizde çoğalması dileklerimle İyi ki varsınız derya hanım

• Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi Psikiyatri Randevusu  •

• B

Kendimi son zamanlarda depresif hissediyordum ,bir sürü sıkıntılar yaşadım artık hiçbir durum bana keyif vermiyor ,mutsuz keyifsiz, uyku sıkıntısı yaşıyordum .Derya hanım o kadar naif ,zarif ,güleryüzlü samimi bir psikiyatr ki kendisiyle sohbet ediyorsunuz seanslar çok keyifli geçiyor sorular soruyor size ,test yaptım girmeden önce odasına ve durumumu değerlendir daha önceki öykülerimi dinledi hangi ilaçları daha önce kullandığımı sordu kesinlikle artık kendisine düzenli olarak gideceğim kendi sağlığım için tedavime devam edeceğim .2 farklı ilacı kullanıyorum ve bana ilaç çok iyi geldi kendimi çok iyi hissediyorum .Teşekkür ederim Derya hocam

• Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği  •

• D

Pandemi sonrasında başlayan yoğun kaygılarım vardı ve zor bir dönemden geçiyordum . İş hayatımdaki yoğunluğun da etkisiyle çıkmaza girdiğimi fark etmeye başlamıştım. Bu noktada doktor hanım ile görüştüm . Kendisinin sakin ve profesyonel tavrı görüşmelerimi devam ettirmem için beni motive etti. Uzmanlığı ile benim doğru noktalarda düşünmemi ve kendimi irdelememi sağladı. Kendisine teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.

• Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi Diğer  •

Yıllardır uğraştığım anksiyite problemimi anlayıp bana yol gösterdi seanslarımız hala devam ediyor çok memnunum

• Şişli Florence Nightingale Hastanesi Diğer  •