Mezun Olduğum Lisem
Mezun Olduğum Tıp Fakültesi ve Yılı
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2008-2014
Anadolu Üniversitesi AÖF Sağlık Kurumu İşletmeciliği, 2012-2014
Uzmanlık Eğitimi Aldığım Yer ve Yılı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2015-2020
Mezuniyet Sonrası Görevlerim
Van Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi, 2020-2021
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tip Merkezi Hastanesi, 2020-2021
Acıbadem Ankara Hastanesi, Halen
Bilimsel Çalışmalarım
Kongre Posteri:Bilateral Hidroüreteronefroz ve Akut Böbrek Hasarı olan erkek olgu: Posterior Üretral Valv Üreterovezikal Bileşke Darlığı Şengün D, Atmış B, Gemici A, Ergün R. Türk Pediatri Kurumu 3. Genç Pediatristler Kongresi (Poster, 2017).
Uzmanlık Tezi: İzole Büyüme Hormonu Eksikliği Olan Hastalarda Büyüme Hormonu Tedavisinin Hematolojik Parametreler Üzerine Etkileri, 2021
Makale:The Effects of Growth Hormone Treatment in Patients with Isolated Growth Hormone Deficiency on Hematological Parameters, Şengün D, Çayır A, Trends in Pediatrics (TIP) 2021; 2(4): 165-169
Sertifikalarım:
Neonatal Resüsitasyon Kursu TC Sağlık Bakanlığı-Erzurum, 25‑27 Nisan 2016
Türk Neonatoloj Derneği Erzurum Bölge Eğitim Toplantısı Erzurum, 24 Mart 2017
Türk Toraks Derneği Çocuk Göğüs Hastalıklarında Güncel Konular Kursu Erzurum, 11 Kasım 2017
3. Türk Pediatri Kurumu Genç Pediatristler Kongresi İstanbul, 1‑3 Aralık 2017
Çocuk Acil Ve Yoğun Bakım Kursu Erzurum, 10‑11 Mart 2018
57. Türk Pediatri Kongresi KKTC, 22‑26 Mayıs 2022
2.Doğu Pediatri Kongresi Diyarbakır, 29 Eylül‑2 Ekim 2022
İyi Klinik Uygulamalar Okulu Tekirdağ, 15 Nisan 2023
Uluslar Arası Katılımlı 17. Çocuk Alerji Ve Astım Kongresi Sapanca Nisan 2023
PUADER Bölgesel Toplantıları Trakya Pediatri Sempozyumu Tekirdağ, 27 Mayıs 2023
Gıda Takviyesi Ve Probiyotiklerle Çocukluk Çağına Bakış Sempozyumu Saraybosna, 6‑8 Ekim 2023
67. Milli Pediatri Kongresi KKTC, 18‑22 Ekim 2023
Fonksiyonel Tıp Platformu Fonksiyonel Tıp Hekimliği 2023 Programı İstanbul, Eylül‑Aralık 2023
Ankara Pediatri Kongresi Ankara, 7-10 Kasım 2024
8.Ulusal Sosyal Pediatri Kongresi Ankara, 14-16 Kasım 2024
Fonksiyonel Tıp Platformu Pediatride Fonksiyonel Tıp Yaklaşımı İstanbul, 11-12 Ocak 2025
Turan Güneş Bulvarı 630.Sokak No:6 Or-An, Çankaya
Turan Güneş Bulvarı 630.Sokak No:6 Or-An, Çankaya
Özel Acıbadem Ankara Hastanesi
Ç
ç....g
Bebeğim 2 aylıkken rutin kontrol için doktor arayışındayken ateşlendi. Ateşinin nedenini anlamak için 3 gün art arda kendisine gittiğimiz muayenelerde “ya sanki burun kemiği basıklığı var ona sonra bakarız google’lamayın ama” dedi. 2.gün gittiğimizde “sanki bana kolu bacağı kısa geldi ama ona sonra bakarız şimdi düşünmeyin onu” gibi şeyler söyledi. Ve bu teşhislerine güvenmeyip tabii bi de arkadaşıma soralım dedi. O an kendisi ile çalışmayı bıraktım. Çok stresli ve üzgünken çok daha kötü hissetmeme sebep olsu bu deneyim(bebeğimde şükür hiçbir rahatsızlık çıkmadı diğer doktorlarımız gerek bile görmedi dediği kendisinin önerdiği tetkiklere)
Uzm. Dr. Derya Bektaş
Öncelikle yaşadığınız kaygıyı anlayışla karşıladığımı belirtmek isterim. Çocuğunuzun sağlığı konusunda duyarlılığınız son derece kıymetlidir.
Ateş ve nedenini 5 günlük bir tedavi ve yakın takip kontroller ile şifa ile kontrol altina aldık.
Pediatri hekimliği var olan sorunu çözmenin yanında kapsamlı bir muayene ve tüm vücut değerlendirmeyi içerir.
Muayene sırasında fark ettiğim bazı fenotipik özellikler nedeniyle yalnızca “takip edilmesi gereken olası bir durum”dan bahsettim. Bu paylaşımın amacı sizleri korkutmak değil, olası bir durumda erken farkındalık oluşturmak ve çocuğunuzun sağlığını en iyi şekilde korumaktı.
Çocuk hekimliğinde en önemli konulardan biri, şüpheli bulguların zamanında fark edilmesi ve gerektiğinde ilgili uzmanlık alanlarına yönlendirilmesidir. Benim görevim de siz ebeveynleri şeffaf şekilde bilgilendirmek ve çocuğunuzun sağlığı için en doğru adımları atmanıza yardımcı olmaktır.
Yaşadığınız endişeyi anlıyorum, ancak bilinmesini isterim ki yapılan değerlendirme tamamen çocuğunuzun yararını gözeterek, tıbbi ve etik sorumluluk çerçevesinde yapılmıştır.
Sağlıkla kalmanız dileğiyle.
ay...
Harika bir doktor. İlk çocuğum ve ikiz olduğu için doktor seçiminde tereddütlerim vardı. Çocuk bakımında tecrübesizdik ama Derya hocayla tanıştıktan sonra sorularıma anında cevap vererek gerekse muayenelerdeki yaklaşımıyla hem beni çok rahatlattı hemde sorunlarımıza hemen çözüm buldu. Sıkıntımız oldugu zaman hemen ulaşabileceğimiz birinin olması bu süreçte beni çok sevindirdi. Ankara'dan ayrılmasına çok üzüldük. Gökbörü ve Gökçe sizi çok özleyecek.Yolunuz açık olsun.
Uzm. Dr. Derya Bektaş
Cansınız, her zaman telefonun ucundayım iletisimimiz baki :))
e ...c
Derya hanim gibi ilgili bir cocuk doktoru ile henuz karsilasmadim. Her seyi ayrintilari ile acikliyor güleryuzlu ve en onemlisi her zaman telefonun ucunda hizlica sorularimizi cevapliyor. Su anda sehir degisikligi sebebiyle muayenesine fiziken katilamasak bile hala sorunlarimiz oldugunda fikrini almak icin danisabiliyoruz
Uzm. Dr. Derya Bektaş
çok teşekkür ederım ne zaman ihtiyac olursa yazablilirsiniz:)))
me...r
Derya hocamı iyiki tanima fırsatı buldum 17 aylık oğlum için rutin kontrollerine gidiyoruz çok memnunuz soru sorduğumuz zaman telefonda bize hemen dönüş sağlıyor lylkl var hocamız biz çok sevdik
Uzm. Dr. Derya Bektaş
canımsınız:))) her zaman telefonun ucundayım:))
eb...n
Derya Hanım
Çocukların dilinden anlayan, onları huzursuz etmeden muayene edebilen, güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Kızım kontrol rutinlerine koşa koşa gidiyor. Derya Hanım, hastalık durumlarında endişelendiğimizde bizi detaylıca bilgilendiren, her şeyi en ufak detayına kadar açıklayan bir yaklaşıma sahip. Ani durumlar yaşadığımızda da saat ya da gün fark etmeksizin kendisini bize hep ulaşılabilir kılıyor.• Özel Acıbadem Ankara Hastanesi • Randevu •
Uzm. Dr. Derya Bektaş
ne mutlu bana, çokk teşekkür ederim:))
si...ç
Derya hanıma kızımın karın ağrısı şikayeti ile gittim . Profesyonel yaklaşımı ve samimi tavrı oldukça dengeliydi. Güven veren tecrübesi ile ilk muayenede sorun çözüldü. Kendisine minnettarım
Uzm. Dr. Derya Bektaş
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuza, ne demek:) çok geçmiş olsun :))))
Z
z....r
Bebeğim 14 aylık 7 aydır her ay kontrollerimizi Derya hanım yapıyor. Dünya tatlısı güler yüzlü bir doktor. Bebeğim ile iletişimi de çok iyi oğlum çok seviyor ağlamaları olmuyor.
Herhangi bir hastalık durumunda, aciliyet ya da aklıma takılan bir konu olduğunda günün her anında ulaşabiliyorum kendisine benim için en önemlisi bu konuydu. Bir dönem ciddi bir gribal enfeksiyondan sayesinde kısa sürede kolaylıkla kurtulduk. İzin gününde sabah oğlumu kontrole gelmişti o gün iyiki kendisiyle yollarımız kesişti diye düşünmüştüm• Özel Acıbadem Ankara Hastanesi • Randevu •
Uzm. Dr. Derya Bektaş
her zaman:))) tesekkur ederım guzel dusuncelerınız ıcın cok zarıfsınız:))
R
r....s
Dr Derya Bektaş ‘a 1 yaşında ki oğlumu muayeneye götürdüm gerçekten çok ilgili bir dr sempatikliği ile çocukları güzel sakinleştiriyor. Tedavi süreci ve sonrasında ki iletişimi kesmemesi çok güzel bir davranış tedavinin başından sonuna kadar bizimle birlikteydi ve birlikte sonuç aldım 5 ve 2 yaşlarında ki 2 çocuğumu da şuanda derya hocama götürüyorum ve çok memnunum iyi ki varsınız güler yüzlü dr umuz
Uzm. Dr. Derya Bektaş
umarım hep saglıklı güzel günlerde iletişimde kalırız, cok tesekkur ederım düşüncelerinize:)))
m...
2 çocuğumun da doğumunu yaptığım hastane sayesinde Derya Hanım'ı tanıyordum. Randevu ile ulaştım, büyük oğlumu gribal enfeksiyon için götürdüm. Gerekli muayene ve tedaviyi uyguladı ve çok memnun kaldım. Küçük oğlumu pişik tedavisi ve muayene için götürdüm. Gerekli tedaviyi uyguladı. Tedavi sürecinde sürekli irtibat halindeydik, çok destek oldu. Çevremdeki herkese tavsiye ederim.
Uzm. Dr. Derya Bektaş
Ne mutlu bana, çok teşekküğr ederim bu güzel sözlerinize:)))
a...
Derya Hanım çok iyi bir doktor, çok seviyoruz. Doktor Takvimi aracılığıyla ulaştık Derya Hanıma. Kızımın genel sağlık sorunları vardı, ateş, nezle gibi. Tedavilerinden memnunuz. Tavsiye ederiz.
Uzm. Dr. Derya Bektaş
Çok teşekkür ederim, umarım hep sağlıklı günlerde:))
Derya Bektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Bektaş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Derya Bektaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Derya Bektaş adresi nerede?Derya Bektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turan Güneş Bulvarı 630.Sokak No:6 Or-An Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Bektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Bektaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Derya Bektaş hangi dilleri konuşuyor?Derya Bektaş ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Derya Bektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Bektaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Bektaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Bektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Derya Bektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla