Hakkımda
Yeditepe Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimini, İ.T.Ü 'de ise yüksek lisans eğitimini çocuk ve ergen üzerinde tamamlamış olup uzmanligini...
Daha fazlaOkullar / eğitimler
- Yeditepe üniversitesi (PSİKOLOJİ)
- İstanbul Ticaret Üniversitesi (Yüksek Lisans)
- Okan Üniversitesi (Aile Danışmanlığı)
Fotoğraflar
Hasta / Danışan Görüşleri
Dakiklik
Alaka
Mekan
gi...6
Çocuğumuzun bazı davranış problemleri sebebiyle Derya hanıma gittik, bir takdirimizin tavsiyesiyle kendisini bulduk,iyikide bulmuşuz. Oyun terapi ve bizé çocuğa nasil davranmamız gerektiğiyle ilgili bilgiler vererek komple bir aile danışmanlığı oldu. Bizim eşimizle olan problemlerimiz de azaldı. Çüñkj bunun çocuğa yansımalarını gördükçe bir aynaya bakıyormuş gibi hissettik.derya hanımla uyku tanışmışız.her ailenin böyle bir psikoloğu olmali
Derya hanımdan çok memnunuz. Mükemmel bir insan.Ben çocupumu götürmüştüm kendisine.Ergenlik döneminde olduğu için bazı sıkıntılar yaşadı.Şimdi hiçbir şeyi yok. Çok insancıl, birebir görüşmeleri güzel. Herhangi bir sıkıntı sorun olduğunda telefondan da ulaşabiliyoruz. Kişilik olarak da karakter olarak da hanım hanmcık biri kendisi. Terapilerimiz bitti.Görüşmelerimize ziyaret olarak devam ediyoruz sadece.Sıkıntısı olan herkese, ergen, yetişkin herkese kesinlikle tavsiye ederim.
v.....
Hiperaktivite ve dikkat dağınıklığı için gittik ve tedavimiz olumlu şekilde devam ediyor.Çözüm odaklı olması, hızlı aksiyon sağlaması güzeldi.Yönlendirmelerinden memnundum.Sıklıkla başka danışanlarada tavsiye ediyorum kendisini.
er...i
Derya ,Hanima kizimizin konuşmasi geç başladiği için gidiyoruz tedavisi devam ediyor, ve şuan cok memnunuz bir doktor gibi anlatmiyor,bizim anlayabilecigimiz sekilde anlatiyor, ve m.ettiginiz er ayrintiyi anlatigi icin soru sormak gibi bir ihtiyacinizda kalmiyor, kendisi bu alanda cok basarili, kendisine basarilar diliyorum.
öz...m
Burdaki yorumlara güvenerek gittiğim, derya hanımdan,çok memnun kaldım. Aile sorunlarımız, kişisel sorunlarım, gerçekten ,sihirli degnek değmiş gibi çözüldü! Eşinizle , kendinizle ilgili sorunlarınız varsa, hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz. Çok teşekkürler Derya Hanım.
ga...n
Derya hanımla tanıştığımız zaman çok çaresiz, sıkıntı dönemdeydik. Ayrılık kaçınılmazdı. Herşeyin üst üste geldiği, birbirimizi hiçbir şekilde anlamayan,dinlemeyen zamanlardaydık. Sonra sizi anlayan ve yardım etmek isteyen biri olduğunu görünce son çarenin ayrılık olmadığını anladık. İyi ki Derya Hanım’dan yardım almışız. Pişmanlıkların olmayacağı bir hayat sundu bize. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.
r....k
Derya Hanım'dan çok memnunum. İstikrarlı, ilgili, en ufak detayı bile atlamıyor, danışanlarına değer veriyor. Herkese tavsiye ederim. Daha önce bir kaç psikoloğa daha gitmiştim ama faydasını görmemiştim. Derya Hanım'la daha iyi bir fark oldu ve gelişme oldu.
h....k
İnternetten araştırarak yorumlara bakarak gittim Derya Hanım'a. Çok memnum kaldım çok iyi bir psiklog hem insan olarak da. Yaklaşımı, analizleri çok iyi. Problemlerimi çözdüm sayesinde. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
a....y
Derya Hanım işinn ehli bir insan. İyi ki tanışmışız çok memnunum daha çok kısa bir zaman olmasına rağmen çok sevdik kendisini. Beni anladığını düşünüyorum sorunlarıma problemlerime çözüm bulduğunu düşünüyorum. Hiç bir şey olmasa bile Derya Hanım ile konuşunca rahatlıyorum. Daha iyisi var mıdır bilemiyorum. Herkese tavsiye ederim.
m....a
Derya Hanım ile bir tanıdığımın vasıtası ile tanıştım. Çocuğumun endişe problemi vardı ve 3 hafta içerisinde normale döndü. Derya Hanım mükemmel bir insan gerçektenuygulamaları ve yöntemleri çok başarılı. Kesinlikle sıkıntısı olan herkese tavsiye ederim. Yaş farkı yok çocuk ergen yetişkin herkese tavsiye ederim.
Oyun terapisi
Cumhuriyet Mahallesi FSM Caddesi Yağmur Sokak Cadde 224 Sitesi C Blok Daire 4 Kat 2, Bursa
Çocuklarda yeme problemleri
Uzman Psikolog& Aile Danismani Derya SOY
Çocuk ve ergen psikolojisi problemleri
Aile danışmanlığı
Aile içi iletişim sorunları
Alexander pratik yetenek testi
Çözüm Psikolojik Danışmanlık Ve Aile Danışmanlığı Merkezi
Bender gestalt motor algı testi
Çözüm Psikolojik Danışmanlık Ve Aile Danışmanlığı Merkezi
Agte- ankara gelişim tarama envanteri
Benton görsel bellek testi
Benton yüz tanıma testi
Uzman Psikolog& Aile Danismani Derya SOY
Benton çizgi yönünü belirleme testi
Good enough zeka testi
Ağlama ve öfke nöbetleri
Çözüm Psikolojik Danışmanlık Ve Aile Danışmanlığı Merkezi
Peabody resim (kelime eşleştirme testi)
Gessell gelişim testi
Draw a person
Bilişsel davranışçı terapi
Çözüm Psikolojik Danışmanlık Ve Aile Danışmanlığı Merkezi
Öktem sözel bellek süreçleri testi
Tematik algı testi (tat)
Çözüm Psikolojik Danışmanlık Ve Aile Danışmanlığı Merkezi
Semantik akıcılık ve harf akıcılığı testleri
Çözüm Psikolojik Danışmanlık Ve Aile Danışmanlığı Merkezi
Öğrenme bozukluğu belirti tarama testi
Dikkat testleri
a....y
m....a
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / eğitimler
- Yeditepe üniversitesi (PSİKOLOJİ)
- İstanbul Ticaret Üniversitesi (Yüksek Lisans)
- Okan Üniversitesi (Aile Danışmanlığı)
Deneyimler
- Bursa Çekirge Devlet Hastanesi