Fzt. Duygu Zaimoğlu
Yeditepe Üniversitesi (I. sınıf) ve Lokman Hekim Üniversitesi (II-III-IV. sınıf) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinden 2022 yılında mezun oldum.
Mesleki gelişimimi desteklemek amacıyla çeşitli manuel terapi, skolyoz tedavisi ve pilates eğitimleri aldım. Ayrıca kongre, seminer ve sempozyumlara aktif olarak katılarak alanımdaki yenilikleri yakından takip ettim.
Klinik deneyimlerim süresince hem ortopedik hem de nörolojik rehabilitasyon alanlarında farklı hasta gruplarıyla çalışarak kişiye özel tedavi programları oluşturma becerimi geliştirdim.
Amacım, bireylerin yaşam kalitesini artırmak, hareket kabiliyetlerini geliştirmek ve ağrısız bir yaşam sürmelerine destek olmaktır.
Özellikle Schroth üç boyutlu skolyoz terapisi alanındaki uzmanlığım sayesinde omurga sağlığını korumaya, postürü dengelemeye ve fonksiyonel iyileşmeyi sağlamaya odaklanıyorum.
Her danışanımın vücut yapısını ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, bilimsel temellere dayalı kişiye özel tedavi planları oluşturuyorum.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Skolyoz Tedavisi
Terapötik Egzersizler
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Fzt. Duygu Zaimoğlu
Mehmet Akif Ersoy, 350. Sk. Proofis B Blok No:3 1. Kat, Yenimahalle, Ankara 06200
fa...e
Omuz bölgemde yaşadığım problem için başvurdum. İlk değerlendirmeden itibaren çok ilgili, dikkatli ve açıklayıcı bir süreç ilerledi. Manuel terapi ile başladık, sonrasında reformer pilates ile devam ettik. Reformer ile omuz ve çevre kaslarımı güçlendirdik, bu da günlük hayatıma olumlu şekilde yansıdı. Kısa sürede hem ağrılarım azaldı hem de kendimi daha güçlü ve rahat hissetmeye başladım. Süreçten ve Duygu hocamın yaklaşımdan çok memnunum, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Fzt. Duygu Zaimoğlu • Fizik Tedavi •
P
p....
Duygu hocamla pilates seansı yaptık. Anlatımı ve hareketleri çok açık ve koordineli şekilde anlatması hoşuma gitti. Mesleğine vakıf ve mesleğinle severek yapıyor. Başarılarının devamını dilerim.
• Fzt. Duygu Zaimoğlu • Pilates •
mu...a
Duygu hocam ile belimde oluşan siyatik sinir sıkışmasını uygulanan profesyonel tekniklerle çok kısa bir sürede tedavi gerçekleşti. Hocamınızın tecrübesini ve ilgisi taktire şayan herkese tavsiye ediyorum.
• Fzt. Duygu Zaimoğlu • Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi •
su...n
Duygu hocamla üç aydır düzenli çalışıyoruz dördüncü ayımıza girdik. Dizlerimde spor geçmişimden kaynaklı tahribat vardı ve ciddi miktarda iyileşme gördüm. Hem titizliğinden hem de detaylara dikkatinden çok memnunum. İyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş kesinlikle tavsiye ederim.
• Fzt. Duygu Zaimoğlu • Pilates •
Z
zü...n
Duygu Hocamız ailemizin vazgeçilmez fizyoterapisti.Kendim ve çocuklarım adına çok minnettarım. Çocuklarım skolyoz, kifoz ve duruş bozuklukları şikayetiyle başladı. Kısa zamanda çok olumlu ve yerinde uyguladığı tedavi ile şu an çok iyi durumdayız. Bende reformer platese devam ediyorum. Ailecek güvenilir, uzman eller deyiz. Emeği özverisi çok üzerimizde. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
• Fzt. Duygu Zaimoğlu • 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi •
Menisküs ve ACL ameliyatı sonrası rehabilitasyon sürecimi Duygu Hoca ile yürütüyorum. Uzmanlığı, uyguladığı egzersiz programları ve detaylı takibi sayesinde beklediğimden daha hızlı toparladım. Kendisi alanında çok donanımlı ve hastasına gerçekten değer veren bir fizyoterapist. Gönül rahatlığıyla öneririm.
• Fzt. Duygu Zaimoğlu • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
ac...
Duygu Hocaya ben Reformer pilates ve manuel terapi için geliyorum, annem de fibromiyalji hastası o da ben de çok faydasını gördük. Sonsuz tavsiye ederim.
• Fzt. Duygu Zaimoğlu • Randevu •
i̇...d
Sırt ağrılarım ve duruş bozukluğu için Duygu hocama gidiyorum çok memnunum
• Fzt. Duygu Zaimoğlu • Diğer •
Duygu Zaimoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Zaimoğlu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Duygu Zaimoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape).
Duygu Zaimoğlu adresi nerede?Duygu Zaimoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Ersoy, 350. Sk. Proofis B Blok No:3 1. Kat Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Zaimoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Zaimoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Duygu Zaimoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duygu Zaimoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Duygu Zaimoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Zaimoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Duygu Zaimoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Duygu Zaimoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler