Op. Dr. Ebru Sinem Torlak Memorial Ataşehir de görev yapmaktadır.

.Kumrulu Sokak No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir 34758

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

• F

Kendisiyle spiral çıkarma işlemi için tanışmış olup tüm doğum sürecini birlikte geçirdik. İyi ki denk gelmişim dediğim bir hocadır, abladır hatta kendisi . Çocuk sahibi olma sürecimden doğum şekline kadar birlikte karar verdik ancak kendisi sonuçları tüm artıları eksileriyle anlatıp kararınızı asla etkilemeden size bırakır . Yaklaşımı çok iyi . Jinekolog arayışında olan herkese tavsiye İyi ki var boyle hekimlerimiz. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz .

• Memorial Ataşehir Hastanesi Doğum  •

• N

Riskli bir gebelik süreci geçirdim ve en büyük şansım Ebru Hoca ile tanışmaktı. Her daim güleryüzlü, özenli ve hassas davrandı. Her şeyi tane tane anlatıp gerekli tüm bilgilendirmeleri yaptı. Olumluyu da olumsuzu da usulünce anlattı, her daim açıklayıcı şekilde bilgilendirdi. Riskli her durumda son derece titiz davrandı. Hiçbir şeyi şansa bırakmadı. Gerektiği yerde insiyatif aldı, gerektiği yerde farklı hekimlerden konsültasyon aldı. Gebeliğim boyunca ona ulaşamadığım tek bir an bile olmadı. Her zaman kendimi güvende hissetmemi sağladı.

Ayrıca, Ebru Hoca tanıdığım en harika insanlardan biridir. Hasta yatağımda başımı okşayıp bana moral veren, ameliyathanede anestezi uygulanırken elimi tutup bana destek olan, gerçek bir süper kahramandır kendisi.
    Yalnızca sıradan bir hastasıydım ama kendisi bana bir anne, bir abla şefkatiyle yaklaştı. Bu samimiyet ve yüce gönüllülüğü başka kimsede bulamazsınız. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki varsınız hocam.

• Memorial Ataşehir Hastanesi Doğum  •

İyiki tanışmışız dediğim doktorumuz. Çok tatlı ve tatlı dillidir. İlk gebeliğimde yaşadığım tüm korkularımı ve endişelerimi gidererek yardımcı olmaya çalıştı. Her zaman ulaşılabilir olması ve yardımcı olmaya çalışır.

• başka bir yer Diğer  •

• C

Doğum sonrası kontroller için 2 kez muayene oldum. Hastayı dinlemesi, ilgisi çok iyi. Simir testi yaptı, bilgilendirmesi ve özellikle sevecen yaklaşımı ile insanı rahatlatıyor.

• başka bir yer Diğer  •

13 yaşındaki kızımın 10 cm'lik yumurtalık kisti ameliyatını laparoskopi yöntemiyle ve yumurtalıklarına zarar vermeden gerçekleştirdi. İlgili, insana değer veren, özverili, sabırlı, hasta ile iletişimi iyi, başarılı bir hekim ve öğretmen. Yetiştireceği asistanlar ve hastaları çok şanslı. Iyi ki onunla tanışmışız.

• başka bir yer Yumurtalık Kistleri  •