2018 yılında Yeditepe Üniversitesi Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Bölümünden mezun oldum. Üniversite eğitimim sırasında ve sonrasında çeşitli manuel terapi, pilates ve skolyoz tedavi eğitimleri aldım. Bunun yanında kendimi geliştirmek adına kongre, sempozyum ve seminerlere katıldım. Mezuniyet öncesi staj dönemlerinde ve iş hayatım boyunca pek çok nörolojik ve ortopedik problemler üzerinde çalıştım.
2021 yılında Başkent Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünden uzmanlığımı aldım. Ankara da sektörün önde gelen manuel terapi merkezlerinde çalıştım, bu sayede çeşitli ve farklı türde hastalıklar ile karşılaştım.
Şu anda Kurucusu olduğum FizyoWind fizyoterapi ve danışmanlık merkezinde hizmet vermekteyim. Manuel terapi, kinezyolojik bantlama, mat/ reformer pilates, graston tools uygulaması, schroth üç boyutlu skolyoz , refleksoloji ve APPI eğitimleri aldım. Kendimi geliştirmeye ve yenilikleri takip etmeye devam ediyorum.
Kurduğum merkezde hastaya uygun egzersizler ile vücut yapısından yola çıkarak iyileşme sürecini hızlandırıp danışanın gösterdiği performansı artırmayı amaçlıyorum böylece danışanın hareket kısıtlığı görülen vücut fonksiyonlarına yeniden kavuşmasını sağlamaya çalışıyorum. Bu programlarla ağrısız bir hayat sunmayı ve yaşam kalitenizi yükseltmeyi hedefliyorum.
- Omuz Ağrısı ,
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Çene Terapisi
İnkontinans Tedavisi
e...
Uzmanımız Ecem Hanım'ın adını çevremde çok duydum. Bahsi olumlu yönde çok geçen ve memnuniyetin çok yüksek olduğu bir fizyoterapisttir. Ben manuel terapi için sırt ve boyun ağrısı sebebiyle başvurdum. Çok çeşitli tedaviler aldım, çok memnun kaldım. Hala da devam ediyorum ve edeceğim. Tüm ağrılarım son buldu ve hayat kalitemin devamı için memnuniyetimden ötürü her zaman başvuracağım bir merkezdir. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Ecem Hanım çok güler yüzlü, pozitif ve işini hakkıyla yapan bir uzmandır.
T
t...
Ecem Hoca ile 2021 yılında tanıştık. Kendisini sosyal medyada gördüm, uzun zamandır bel ve sırt ağrısı sorunu yaşıyordum, ayrıca dik durmakta zorlanıyordum ve görüşmeye gittim. Manuel terapi ve pilates ile ilerleme kararı aldık. Yaklaşık 1 ay sonunda duruşum düzeldi ve ağrılarım ciddi oranda azalmaya başladı. Ecem Hanım ve ekibinin enerjisi ve ilgileri devam etmemde etkili oldu. Hala pilatese gidiyorum ve arkadaşlarıma da önerdim.
s...
Kendisine migrenim için gittim, 25 yıllık migren ağrılarımı neredeyse sıfıra indirdi. Kliniği her zaman tertemiz ve konforlu.
a...
Ben Ecem Hanımı, arkadaşım vasıtasıyla buldum. Her geçen gün bağımlısı oldum. Ben pilatese gidiyorum, çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum.
O
oğ....
Ben msü öğrencisi adayı olarak geldim skolyoz tedavisi aldım ve sonuç beni çok şaşırttı 1 ay gibi kısa bir sürede 7 derece olan skolyozumu 4 dereceye kadar düşürdük. 1 ayın sonunda msü öğrencisi olarak ayrıldım hocalarıma ilgi ve alakalarından dolayı Allah razı olsun
• Uzm.Fzt. Ecem Berk Aydogdu • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
m....b
Ameliyat dedikleri omzumu kurtardı. Ameliyat olmadan sağlığına kavuştun. Omzunda kas yırtığı vardı. Sayesinde doğru işlemle güçlendirdi. 2. seansta kolumu rahat hareket ettirebiliyorum, ağrım bile kalmadı. Kendisinden çok memnunum.
e....s
Skolyoz tedavisi için başvurdum. 25 seanstır gidiyorum. Seanslarım çok iyi geçiyor. Skolyozumda gözle görülebilir düzelmeler var. Ecem Hanım çok iyi bir uzman. Çok memnunum kendisinden. Kliniği rahat ve güvenilir. Oradaki herkes işinin ehli severek gidiyorum.
Ecem hanıma uzun zaman önce diş sıkmasından dolayı çenemde ağrılar ve sesler vardı o yüzden gitmiştim, bebeğim dolayısıyla tedavimi tamamlayamadım ama süreç içerisinde ağrılarım inanılmaz rahatlamıştı önerilerini hala uygulamaya çalışıyorum. Diş sıkma alanında burksizm konusunda araştırdığımda çok az fizyoterapis bu konuda uzman , kendisi bu alanda uzman fizyoterapistlerden, öneririm.
• Uzm.Fzt. Ecem Berk Aydogdu • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
a....)
Skolyoz için başvurduk. Sosyal medyadan gördüm kendisini. Annem 10 seans aldı. Bitirmeyi düşünmüyoruz. Manuel terapi alıyor. Ağrısı çok fazlaydı. Şimdi ağrısı azaldı. Olumlu ilerliyor seanslar. Çok faydasını gördük. Ecem Hanım'ı çok sevdik. İşini disiplinli bir şekilde yapıyor. Schroth yöntemi ile de çalışıyoruz. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Biz çok memnunuz. Randevu sistemi de çok düzenli. Uyguladığı sistem bize çok uydu. Ekipçe iyiler ve samimiler. Annemi de çok sevdiler. Bu durum annemi de hoşuna gidiyor mutlu oluyor. On üzerinden on puan.
a....e
Pilatese gidiyorum. Aynı zamanda dik durmakta zorluk çekiyorum, onunla ilgili de çalışıyoruz. Sürecim çok güzel ve keyifli geçiyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Ecem Hanım'ın yanına isteyerek ve severek gidiyorum. Benden sonra 4-5 arkadaşım daha kendisine gidiyor.
Ecem Berk Aydoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Berk Aydoğdu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ecem Berk Aydoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manuel Terapi, Manipülasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Nörolojik Rehabilitasyon, Spor Fizyoterapisi.
Ecem Berk Aydoğdu adresi nerede?Ecem Berk Aydoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konutkent mahallesi 3028. cadde SMK Tower kat 4 daire 21 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Berk Aydoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ecem Berk Aydoğdu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ecem Berk Aydoğdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Berk Aydoğdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Ecem Berk Aydoğdu hangi dilleri konuşuyor?Ecem Berk Aydoğdu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ecem Berk Aydoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Berk Aydoğdu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem Berk Aydoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Ecem Berk Aydoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem Berk Aydoğdu hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Berk Aydoğdu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler