Merhaba, ben Klinik Psikolog Elif Ayça. Ankara Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden 2015 yılında mezun oldum. Lisans eğitimim sırasında çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik hizmet veren çeşitli kurumlarda stajlarımı tamamlayarak farklı yaş gruplarıyla çalışma deneyimi kazandım.
Lisans eğitimimin ardından mesleki gelişimimi farklı terapi yaklaşımlarına yönelik eğitim ve süpervizyonlarla sürdürdüm. Dr. Nilüfer Devecigil tarafından yüz yüze gerçekleştirilen Deneyimsel Oyun Terapisi eğitimine katılarak süpervizyon sürecini tamamladım. Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu tarafından verilen 7 Modüllük Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimini tamamladım. Uz. Psk. Filiz Kaya Ataklı ve Psk. Dr. Özge Altan Ay tarafından gerçekleştirilen Gottman Çift Terapisi I. Düzey eğitimini başarıyla tamamladım. Ayrıca Enstitü Ay tarafından düzenlenen, Avrupa tarafından akredite EMDR I. Düzey eğitimini ve süpervizyon süreçlerini tamamladım.
2022 yılında İstanbul Rumeli Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programından mezun olarak Klinik Psikolog unvanını aldım.
Günümüzde, kurucusu olduğum Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Klinik Psikolog Elif Ayça bünyesinde çocuk, ergen, yetişkin ve çiftlere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyorum. Seanslarımı yüz yüze ve online olarak sürdürmekteyim.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Online Hizmet
Online adres
Çocuk ve Ergen Terapisi
Klinik Psikolog Elif Ayça
Panayır Mah. 400. Sokak Çelikkanat plaza(Hilton oteli arkası) kat:5 no:29, Bursa 16210
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
s....p
Elif hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Hayatımda çıkmaza girdiğim bir dönemdeydim bu dönemde Elif hanımın iletişimiyle ve bilgi birikimi ile seanslarda kendimi keşfetmemi sağladı. Şikayetlerim gün geçtikçe azalıyor ve ilerleme kaydediyorum. Elif hanımın bu ilerlemelere benimle beraber sevinmesi terapistim ile aramdaki güveni daha da arttırıyor. Elif hanımı herkese tavsiye ediyorum
• Klinik Psikolog Elif Ayça • Yetişkin Terapisi •
d...
Elif Hanım'ı bir arkadaşım sayesinde tanıdım. Yoğun iş temposu ve stresi altında bunalmıştım, bu yüzden kendisiyle görüşmek istedim. Pozitif ve sakin enerjisi bana çok iyi geldi. Seanstan ayrılırken kendimi hafiflemiş ve daha dingin hissettim. Nezaketi ve anlayışlı yaklaşımı bana güven verdi. Profesyonel bir yardıma ihtiyaç duyan herkese Elif Hanım'la en azından bir kere sohbet etmesini tavsiye ederim.
e...
Elif Hanım'ı sosyal medya vasıtasıyla buldum. İyi ki de bulmuşum. Ben çok memnun kaldım. Benim başvurma sebebim, sık sık panik atak geçirmem ve kaygımı yönetemeyişimdi. Kendisinin bilgi birikimi, yönlendirmeleri, seans sonu verdiği ve yapmamı söylediği egzersizler sayesinde kendisiyle çok güzel yol katettik. Bana olaylara farklı pencerelerden bakabilmeyi, olayların her daim zihnimizdeki gibi vuku bulmayacağı farkındalığını oluşturdu. Psikolog arayışındaki insanlara şüphesiz önereceğim bir hanımefendi.
e...
İlk terapi deneyimim oldu, öfke problemi için başvurmuştum ve bir yıldır devam ediyorum, iyi ki diyorum. Elif Hanım gerçekten çok ilgili ve çok iyi dinliyor.
n...
Elif Hanım’a bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. İlk görüşmeden itibaren ne kadar doğru bir karar verdiğimi görmüş oldum. Yıllardır yaşadığım ve hayatımı çok büyük ölçüde etkileyen kaygı bozukluğum nedeniyle Elif Hanım’la görüşmek istedim. Kendisinin güler yüzü, samimi, içten söylemleri ve tabii ki mesleki bilgisi bu süreçte çok iyi ilerlememizi sağladı. Elif Hanım’la görüştüğümüz süre boyunca kendisinin söyledikleriyle rahatladığımı, eskiye nazaran çok daha iyi hissettiğimi düşünüyorum. Bana artık bazı şeylere çok daha farklı bir çerçeveden bakabilmeyi öğretti bence kendisi. Çevremdeki herkese hiç düşünmeden tavsiye ederim kesinlikle.
m...
Son zamanlarda yaşadığım kaygı, stres ve duygusal olarak kendimi yorgun hissetmem nedeniyle destek almaya karar verdim. İlk seanstan itibaren Elif Ayça Hanım’ın güler yüzlü, sakin ve yargılamayan yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim. Seanslarda beni dikkatle dinleyerek yaşadığım durumları anlamama ve farklı açılardan değerlendirmeme yardımcı oldu. Kendimi daha güçlü ve bilinçli hissetmeye başladım. Süreçten oldukça memnun kaldım. Psikolojik destek almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
d...
Kaygı sorunumla ilgili başvuru yapmıştım, seanslarda BDT uyguladı ve çok iyi geldi. Ayrıca çok ilgiliydi ve sürecimiz çok güzel geçti.
Elif hocamdan çok memnun kaldım.• • •
Elif Ayça isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Ayça, Psikoloji. Size Elif Ayça tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Elif Ayça adresi nerede?Elif Ayça şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Panayır Mah. 400. Sokak Çelikkanat plaza(Hilton oteli arkası) kat:5 no:29 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Ayça isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Ayça uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Ayça isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Ayça, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Ayça hangi dilleri konuşuyor?Elif Ayça ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Ayça isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Ayça tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Ayça hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Elif Ayça hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Ayça hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Ayça tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.