- Tip 2 Diyabet
- Kilo Problemi
- Aşırı Kilo Alımı
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
aktif profesyonel milli sporcu olarak elif hanımla 3-4 yıldır aktif olarak çalışmaktayız sporcu beslenmesi konusunda çok destek alıyor yaptığımız diyetler sayesinde performansım arttı ve ayrıca elif hanımla sürekli iletişim halindeyiz
• başka bir yer • Diğer •
hü...
Elif hanıma yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Günlük evde yapılan yemeklerle sağlıklı beslenmeme ve kilo vermme yardımcı oldu
• Online Danışmanlık • Diğer •
Bana sağlıklı beslenme alışkanlığı oluşturduğu için çok şanslıyım. Aç kalmadan zayıflamamı sağladı ve her konu da çok ilgiliydi. Çok teşekkürler Elif Hanım.
ha...a
Kilo verme sürecindeki Yardımlarınız için Çok Teşekkür Ederim Hocam. Sağlık Her Şeyden Önemli :)))
r....a
Yardımlarınız çok faydalı oldu sayenizde annemin diz ağrıları hafifledi. Herşey için teşekkür ederim hocam
Ö
ö....a
Kilo alma sürecine yeni başladık süreç şuan çok iyi ilerliyor gayet memnunum yardımınız için teşekkür ederim hocam
• Online Danışmanlık • Diğer •
Kilo verme sürecimde çok yardımıcı oldu yardımları sayesinde hayata bakış açımı değiştirdi. Tavsiye ederim
gü...y
İdeal kiloda olmama rağmen yağ oranımı düşürmek amaçlı Elif Hanım'a başvurdum. Uygulanabilir listeleri sayesinde aç kalmadan istediğim görünüme kavuştum. Her randevuda detaylı açıklamalar yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum.
se...l
Reflüme özel diyet yazdı.çok memnun kaldım
Şuan çok iyiyim herşey için teşekkürler Güler yüzlülüğünüz ve ilginiz için çok teşekkürler.• Diyetisyen Elif Cabi • Hastalıklarda Beslenme •
si...
Süreç içinde yapabileceklerim ve yapamayacaklarıma hassasiyet göstererek sadece kilo kontrolüne değil kendimi tanımama ve sınırlarımı görmeme de destek veriyor. Teşekkür ederim elif hanım her zman her şekilde yanimdasiniz
• Diyetisyen Elif Cabi • Online Diyet •
Elif Cabi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Cabi, Diyetisyen.
Elif Cabi adresi nerede?Elif Cabi adresini belirtmedi. Elif Cabi yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Cabi adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Cabi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Cabi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Cabi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Cabi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Cabi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Cabi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Cabi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Cabi hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Elif Cabi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.