Psikoloji lisans eğitimimi Kapadokya Üniversitesi’nde tamamladım. Mesleki çalışmalarımda yetişkin bireyler, çiftler ve ailelerle çalışmaktayım. Özellikle ilişki problemleri, iletişim güçlükleri, duygusal kopukluk, çatışma döngüleri ve yaşamın getirdiği bireysel zorlanmalar üzerine odaklanıyorum.

Çift ve aile danışmanlığı alanında; Duygu Odaklı Çift Terapisi (EFT), Gottman Çift Terapisi yaklaşımları, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Şema Terapi temelli tekniklerden yararlanarak çalışıyorum. Seans sürecinde amacım, danışanlarımın birbirlerini daha iyi anlayabildikleri, güvenli bir iletişim kurabildikleri ve sağlıklı ilişki dinamikleri geliştirebildikleri bir alan oluşturmaktır.

Bireysel danışmanlıkta ise yetişkinlerin kaygı, stres, ilişkisel zorluklar, özgüven problemleri ve yaşam doyumu konularında farkındalık kazanmalarına ve psikolojik dayanıklılıklarını güçlendirmelerine destek oluyorum.

Terapi sürecini; yargısız, güvenli ve iş birliğine dayalı bir alan olarak görüyor, her danışanın ihtiyaçlarına özel bir yol haritası oluşturuyorum. Amacım, danışanlarıma hem kendileriyle hem de ilişkileriyle daha dengeli ve doyumlu bir yaşam kurmaları için eşlik etmektir.

Yetişkin
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Röportaj

Mindora Psikoloji

Tacettin Veli, Lalezade Cd., 38050 Üzüm Center Kat:4 No:16, Kat: 4 No:16, Melikgazi, Kayseri 38050

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• H

Elif hocamla çift terapisine başladığımızda ilişkimiz bitme noktasındaydı şu an birbirimizi çok daha iyi anlayabiliyoruz iyi ki yollarımız kesişmiş

• Z

Elif hanım ile yaklaşık 2 aydır yürüttüğümüz seanslar sonucunda bir çok içsel sıkıntımı yendiğimi gözlemledim kendisi alanında uzman bir kişi, panik atak serüvenimde ataklarımı ve içsel sıkıntılarımı neredeyse bitirdi diyebilirim. Seanslarıma sonuna kadar devam edeceğim.

• H

Elif Hanım sayesinde kendimi çevremdekilere kanıtlayabildim ve onlardan saygı görmeye başladım. Bu süreçte eşimin bana yaklaşımı da değişti. Allah razı olsun, Elif Hanım sayesinde ailece hayatımızı daha değerli kılmaya başladık

• Mindora Psikoloji Çift Terapisi  •

• M

Elif hanım sayesinde empati ve iletişimimde olan sıkıntımı yendiğimi düşünüyorum, kendisi işinde çok başarılı bir kadın seanslarıma sonuna kadar devam edeceğim. Kalite tesadüf değildir

• Z

Elif Hanımla yaklaşık 3 aylık bir sürecimiz oldu panik atak ve kaygı bozukluğu için kendisinden yardım almaya başladım. 3 ayın sonunda kendimi daha huzurlu hissetmeye, içsel olarak daha rahat bir hayat sürmeye başladım. Yaşam kalitesinin artması açısından da çok memnun olduğum bir terapi süreciydi.

• Mindora Psikoloji Randevu  •

• D

Elif hanıma panik atak için gittim yaklaşık 2 ay gibi bir süreci birlikte yürüdük panik ataklarım çok sayıda azaldı çok memnunum

• Ö

Elif hanım sayesinde kendimle daha barışık hale geldim kendi içimde aşamadığım sorunlarımı bana kattığı şeyler sayesinde aştım gerçekten harika ilgisi konuşma akışı ve verdiği terapiler sayesinde daha iyiyim herkese öneririm

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

Elif Hanım tüm süreç boyunca güler yüzlü davranışı ve olaylara derinlemesine bakış açısı ile bana çok yardımcı oldu.

• N

yıllardır mücadele ettiğim sorunlarımdan hocamın desteği ile kurtuldum emeklerinize bilginize sağlık

• F

Elif hanımla uzun zamandır tanışıyoruz ve hayatıma girdiği günden bu yana tüm seanslarımda bana çok yardımcı oldu gerek güler yüzüyle gerek akıcı anlatımıyla beni çok güzel anlamda etkiledi ve değiştirdi. İyi ki sizi tanımışım Elif hanım