0850 242 7920 Ücret öğren

Psikoloji lisans eğitimimi Kapadokya Üniversitesi’nde tamamladım. Mesleki çalışmalarımda yetişkin bireyler, çiftler ve ailelerle çalışmaktayım. Özellikle ilişki problemleri, iletişim güçlükleri, duygusal kopukluk, çatışma döngüleri ve yaşamın getirdiği bireysel zorlanmalar üzerine odaklanıyorum.

Çift ve aile danışmanlığı alanında; Duygu Odaklı Çift Terapisi (EFT), Gottman Çift Terapisi yaklaşımları, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Şema Terapi temelli tekniklerden yararlanarak çalışıyorum. Seans sürecinde amacım, danışanlarımın birbirlerini daha iyi anlayabildikleri, güvenli bir iletişim kurabildikleri ve sağlıklı ilişki dinamikleri geliştirebildikleri bir alan oluşturmaktır.

Bireysel danışmanlıkta ise yetişkinlerin kaygı, stres, ilişkisel zorluklar, özgüven problemleri ve yaşam doyumu konularında farkındalık kazanmalarına ve psikolojik dayanıklılıklarını güçlendirmelerine destek oluyorum.

Terapi sürecini; yargısız, güvenli ve iş birliğine dayalı bir alan olarak görüyor, her danışanın ihtiyaçlarına özel bir yol haritası oluşturuyorum. Amacım, danışanlarıma hem kendileriyle hem de ilişkileriyle daha dengeli ve doyumlu bir yaşam kurmaları için eşlik etmektir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Banka Havalesi
Elif Ünal Tarla
Mindora Psikoloji

Tacettin Veli, Lalezade Cd., 38050 Üzüm Center Kat:4 No:16, Kat: 4 No:16, Melikgazi , Kayseri 38050

• Bu adreste kabul edilen sigortalar

• Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik

Seans almaktan çok çekindiğim bir dönemde Elif Hanim ile yollarımın kesişmesi benim için bir dönüm noktası oldu kendisinin ilgi ve alakası işine olan sevgisi ve bağlılığı beni çok iyi hissettirdi kliniğe her gidişimde “güvenli alanımda” olmak beni her seansta daha da motive ederken aynı zamanda çok da heyecanlandırdı bir kez daha İyi kii Elif Hanim diyorumm :))

• Mindora Psikoloji Bireysel Terapi  •

• B

bu...y

Öncelikle söylemek istediğim kliniğin içi çok huzurlu ve ev gibi hissettiriyor Elif hanımın akşam seans alması beni çok mutlu etti çünkü eşim işten geç çıkıyor başka vaktimiz yoktu çift terapisine gittik devam ediyoruz biz memnunuz eşimi terapiye olumlu baktırması bile benim için çok önemliydi

• Y

y.....

Çift danışmanlığı aldık biz çok memnun kaldık daha önce psikolog deneyimim vardı ama Elif Hanım süreci gerçekten çözüm odaklı ve hızlı bitirmeye çalışıyor bu yüzden eşimde bende memnunuz 2.5 ay gibi bir süreçte sorunlarımızın büyük kısmını hallettik

• K

k....y

Lütfen boşanıp yuvanızı yıkma kararı almadan önce Elif hocaya çift terapisine gidin. Biz boşanma eşiğindeyken tavsiye üzerine gittik 3 ayın sonunda eşimle elhamdülillah çok mutluyuz devam etmeyi de hala düşünüyoruz

• K

k.....

Yaklaşık 7 aydır Elif Hanım ile görüşüyoruz. Gerçekten kaliteli bir insan. Terapiye karşı önyargılı olan eşim bile süreç ilerledikçe fikrini değiştirdi ve birlikte devam etmeye karar verdik. İlk birkaç ay içinde yaşadığımız sorunlarda belirgin bir ilerleme sağladık. Süreç boyunca en değer verdiğim nokta yaklaşımının gerçekçi ve açık olmasıydı. Beklentileri gereğinden fazla yükseltmeden ihtiyaç duyduğumuz konular üzerinde çalıştık. Zaman zaman yüzleşmesi zor olsa da farklı açılardan düşünmeyi ve kendi davranışlarımı değerlendirmeyi öğrendim. Bizim için verimli ve faydalı bir süreç oldu. Çift terapisinde gözünüz kapalı güvenbileceğiniz bir isim.

• Mindora Psikoloji Evlilik Terapisi  •

• M

me....

Terapiye başlama konusunda kararsız olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir uzman Elif Hanım. Sınav sürecimde desteğe ihtiyaç duyduğum için terapiye başladım ve bu süreçte kendimi her zaman anlaşılmış, dinlenmiş ve güvende hissettim. Süreci profesyonel, etik ve özenli bir şekilde yürüttü. Maddi kaygılardan uzak, danışanının faydasını ön planda tutan yaklaşımı gerçekten çok kıymetli. Mesleki yetkinliğinin yanı sıra insani yönü ve duruşuyla da örnek alınabilecek bir insan. Emekleri ve katkıları için kendisine minnettarım, meslek hayatındaki başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

• Mindora Psikoloji Bireysel Terapi  •

• R

r....a

Eşimle yaşadığım iletişim problemleri elif hanımı tanımamıza vesile oldu süreçte onunla devam ettik ve çok güzel yol kat ettik kendinizde olan eksik ve olumlu yönleri keşfetmemizde bize çok yardımcı oldu. Umarım başarısı daim olur.

• Mindora Psikoloji Aile İçi İletişim Sorunları  •

• N

nn...

Elif hocamla beraber çok güzel yol katettim iyi ki karşılaşmışız görüşleri ve kendisi benim için çok değerli

• Mindora Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

• Y

y.....

Öncelikle bireysel başladık daha sonra çift terapisiyle devam ettik. Evliliğim o kadar mükemmel bir noktaya geldi ki hayallerimden bile güzel bir evlilik yaşıyorum çok şükür Elif hocamın katkılarıyla Bireysel olarak birçok sorunumu aşabildim. Özgüvenim yerine geldi. Bu sayede daha rahat gezip daha rahat hareket ediyorum. Elif hocam alanında mükemmel biri. İyiki yollarımız kesişmiş, iyiki yoluma onunla devam etmişim. Allah bin kere razı olsun. Mesleki alanında, karakterinde, kişiliğinde harika bir insan. Çevremdekilere önerdiğim tek psikolog.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• Z

z....ç

Vajinismus için çalıştık şuanda hamileyim biz çok memnun kaldık tavsiye ediyorum

• Mindora Psikoloji Cinsel Terapi Danışmanlığı  •