Psikoloji lisans eğitimimi Kapadokya Üniversitesi’nde tamamladım. Eğitim sürecimde psikolojinin farklı alanlarında deneyim kazanma fırsatım oldu. Özellikle bireyin hem iş yaşamı hem de ilişki dünyasında karşılaştığı zorlukların, psikolojik sağlamlık ve yaşam doyumu üzerindeki belirleyici rolünü yakından gözlemleme imkânı buldum.

Bu gözlemlerim doğrultusunda kariyer yolculuğumu; bireyin çalışma hayatındaki deneyimleri ve ilişkisel bağlarıçerçevesinde şekillendirmeye başladım. Bu nedenle yüksek lisans eğitimime Endüstri ve Örgüt Psikolojisi alanında başladım. Ancak akademik bilgilerimi sahada uyguladıkça, iş ve eş kavramlarının çoğu zaman iç içe geçtiğini; iş yerinde yaşanan stresin ilişkilere, ilişkilerdeki huzursuzluğun da iş performansına yansıdığını daha net görmeye başladım.

Bu içgörüyle hem kurumsal yapıların insan üzerindeki etkilerini, hem de çift ve aile dinamiklerini odağıma alarak çalışmalarıma yön verdim. Bugün, danışanlarımla bireysel, çift ve aile odaklı çalışmalarda bulunuyor; aynı zamanda kurumsal alanlarda insan ilişkileri, iletişim, motivasyon ve psikolojik dayanıklılık gibi konular üzerine danışmanlık veriyorum.

Toplum ruh sağlığına katkı sağlamak amacıyla gönüllü olarak birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görev alıyor, psikolojik destek ihtiyacının yaygınlaşması için sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyorum.

İnsanların hem iş hem özel yaşamlarında daha tatmin edici, sağlıklı ve dengeli ilişkiler kurmalarına eşlik etmek, mesleki yolculuğumun en anlamlı tarafını oluşturuyor.

APA Psikoloji ve İnsan Kaynakları

Gevhernesibe, Gür Sk., Göbeloğlu Plaza, Kat:3 Kocasinan/Kayseri, Kocasinan, Kayseri 38010

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• Ö

Elif hanım sayesinde kendimle daha barışık hale geldim kendi içimde aşamadığım sorunlarımı bana kattığı şeyler sayesinde aştım gerçekten harika ilgisi konuşma akışı ve verdiği terapiler sayesinde daha iyiyim herkese öneririm

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

Elif Hanım tüm süreç boyunca güler yüzlü davranışı ve olaylara derinlemesine bakış açısı ile bana çok yardımcı oldu.

• APA Psikoloji ve İnsan Kaynakları Psikoloji Randevusu  •

• N

yıllardır mücadele ettiğim sorunlarımdan hocamın desteği ile kurtuldum emeklerinize bilginize sağlık

• F

Elif hanımla uzun zamandır tanışıyoruz ve hayatıma girdiği günden bu yana tüm seanslarımda bana çok yardımcı oldu gerek güler yüzüyle gerek akıcı anlatımıyla beni çok güzel anlamda etkiledi ve değiştirdi. İyi ki sizi tanımışım Elif hanım

• F

Elif Hanım gerrçekten işini severek yapan, dinleyen ve yol gösteren bir danışman. Kendimi her seans sonrası daha güçlü hissediyorum

• APA Psikoloji ve İnsan Kaynakları Psikoloji Randevusu  •

• G

Elif hanım gerçekten çok başarılı ve kendini fazlasıyla geliştirmiş bir psikolog. İlk seansımdan son seansıma kadar beni sabırla dinledi ve gerçekten son seansımda fark ettim ki ilk gittiğim gün ile arada uçurum var. Kendimi artık çok çok daha iyi hissediyorum.

• APA Psikoloji ve İnsan Kaynakları Bireysel Terapi  •

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Kocamla çift terapisine geldik işe yaramayacağını düşündük ama şuan beraberliğimiz boyunca en mutlu olduğumuz dönemdeyiz. Çok memnun kaldık

• APA Psikoloji ve İnsan Kaynakları Randevu  •

• Z

Seanslarımız bana gerçekten çok iyi geliyor, kendimi her geçen gün daha iyi tanıyıp anlamaya başladım. Bu süreçte gösterdiğiniz ilgi, sabır ve anlayış benim için çok değerliydi.

• APA Psikoloji ve İnsan Kaynakları Bireysel Terapi  •

• Ü

Açıkçası Elif Hanımı ilk gördüğümde biraz mesafeli ve ciddi biri gibi gelmişt başta pek ısınabileceğimi düşünmedim hatta benimle bağ kuramaz herhalde diye geçirdim içimden. Ama sonra içimde bir hisle bir şans vermek istedim.İyikide öyle yapmışım Seyanslara başladığımızda aslında ne kadar samimi içten anlayışlı biri olduğunu gördüm. Konuşurken hep güvende hissettirdi beni yargılamadı herşeyi rahatça paylaşabildim. Bende panik atak okb ve depresyon vardı. Eşimle olan iletişimim de çok zordu kendimi hep yalnız hissediyordum. Elif Hanım gerçekten beni anladı sadece dinlemekle kalmadı yolumu da aydınlattı.
    Şuan kendimi daha güçlü daha sakin ve daha farkında hissediyorum başta tereddüt etmiş olsam da iyiki yollarımız kesişmiş.

Psk. Elif Ünal Tarla

Sürece güvenip kendinize alan açmanız çok değerliydi. Bugünkü farkındalık ve güç, tamamen sizin emeğinizin eseri