- Dil Bağı (Ankiloglossi) ,
- Böbrek Hastalıkları ,
- Hızlanmış Ergenlik ,
Bestekar Sokak No: 8 Kavaklıdere, Çankaya 06680
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
.....
ilk kızımı 5 yaşına kadar, küçük kızımı 1 yaşına kadar götürdüm. İlgili, alanında uzman, sakin, sevecen birisidir. Eski hastanesinde evime çok yakındı, ihityacım olduğunda yeni çaıştığı hastaneye de gitmek istiyorum.
he...i
2 senedir oğlumu emel hanıma götürüyoruz şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık şakin yapılı olgun anlayışlı bir doktor tşk.
ne...e
Çok sakin, çocuklara karşı yaklaşımı çok olumlu, aynı zamanda bilgili. İyi ve yaklaşımı pozitif doktor arayan anne-babalara tavsiye ederim
Emel Örün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Örün, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Emel Örün adresi nerede?Emel Örün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bestekar Sokak No: 8 Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Örün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Örün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emel Örün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Örün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emel Örün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çankaya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla