Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Hastalıkları
Hakkımda
Uzm. Dr. Emil Aliyev Kasım 1991 tarihinde doğmuştur. Aşağıda kendisi ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir.
AKADEMİK VE PROFESYONEL ÖZEL...
Okullar / Eğitimler
- 2022 Ekim ayından itibaren: SEMBA Pediatri Merkezi, Pediatri Uzmanı
- 2021 Eylül ayından itibaren - Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı Enstitüsü Pediatrik Otoinflamatuvar Hastalıklar Yüksek Lisansı (MSc)
- 2021 Ağustos ayından itibaren - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı, Çocuk Romatolojisi Bilim Dalı Yan Dal Uzmanlığı ve Araştırma Görevliliği
Bilinen Diller
Dakiklik
Alaka
Mekan
um...
Kızım doğduğundan beri kızımın bütün kontrollerini Emil Hoca yapmakta. Kendisi çok ilgili, çok bilgili ve her konuda desteğini hissettirmekte. Bir doktordan öte bir abi gibi yaklaşımı bizleri ve kızımı mutlu etmekte.
mu...s
3,5 yaşındaki diğer doktorların tavrı yüzünde gelişen doktor fobisi hocamızın bir arkadaş gibi karışılaması sayesinde Emil hocaya hoca değil bir abi gibi oluştu ve fobisi ortadan kalkttı.
-Detaylı bilgi vermesi, özellikle antibiyotik tarzı ilaçlara hemen başlamaması bizi çok etkiledi..
-Whatsaptan akşamın bir vaktinde bile kızımızın rahatsızlığıyla ilgili bize yardımcı olması harikulade bir durum..
-İyiki varsın hocam, sizden ve size tanışmamızdan vesile olan dostumuza Allah razı olsun.
-Artık siz kızımızın her daim hocası ve Emil abisi olarak kalacaksın!..
Uzm. Dr. Emil Aliyev
Değerlendirmeniz, yorumlarınız beni çok mutlu etti ve hem de duygulandırdı. Çok teşekkür ederim güzel değerlendirmeleriniz ve gözlemleriniz için. Miniği çokça öpüyorum. Sevgiyle kalın.
Çocuğumla cok iyi ilgilenildi, menenjit aşısı yapıldı 9 aylık bakılması gereken kanları alındı. Hemşiresinin eli de çok hafif.
t....e
Kızımın rutin kontrolleri için güvenerek gidiyoruz. Emil hoca gerçekten hasta takip ve bilgilendirme konusunda oldukça uğraşıyor. Emeklerine sağlık. Biz süreçte kendisinden oldukça memnunuz. Kızımızın ilk doktoru sanırım son doktoru olucak :)
c…....
Normalde 3,5 yaş kontrolü için kendisinden randevu almışken kızım ateşlenince randevuyu erkene çektik. Mesleğini severek yaptığı hemen anlaşılabiliyor.. Hastalıktan huysuzlaşmış kızımla sabırla ilgilendi, oyunlar oynayarak muayenesini yaptı.. çocuklarla iletişimi çok başarılı.. bir sürü doktorun aksine kontrollerini yaptıktan sonra hemen antibiyotik başlamayacağını söyledi, böyle hekimlere gerçekten çok ihtiyaç var, iyi ki kızımın yolu Emil Hocayla kesişti ve bundan sonra içimiz daha rahat olacak.
f.....
İlk bebeğim doğduğu anda tanıştık takipli hastasıyız. Hiç değiştirmedik hem bilgisi tecrübesi hastalara yaklaşımı olarak çok memnunuz. Doktorumuza istediğimiz an ulaşıyoruz her zaman dönüş yapıyor güven veriyor. Bilgi anlamında da süreçte 2 yıldır beraberiz doğru yönlendirdi herhangi bir sıkıntı olduğunda olumlu sonuçlar doğurdu yönlendirmeleri. Tecrübesine güveniyoruz. Tesadüfen ilk doğum yaptığımda kontrol ediliyor orada karşılaştık oradaki sıcaklığı empatisinden dolayı devam ettik.
c.....
Kıymetli bir doktordur. İhtiyacımız olan her zaman romatolojik olarak sistemik 3 Jia rahatsızlığı için üniversiteden ulaştım kendisine. Tedavi olabilir bir hastalık değil dönem dönem süreci takip ediyor.
f.....
Emil bey ile çalıştığı hastanede tanıştık referansla gittik sıkıntımız yok çocuğumun genel kontrolleri için rahatsızlığımız olduğu zaman gidiyoruz. Emil beyin en beğendiğim özelliği ilgisi ve güleryüzü.
mu...
Emil hoca ile kızımın elerjik rahatsızlığı nedeniyle tanıştık bir takım ilaçlar kullanıyordu ve bize doğru olan tedaviyi uyguladı kısa sürede kızım toparladı ve şimdi birde oğlum var yine adresimiz aynı en ufak sılıntımızda telefon kadar uzağımızda çok bilgili, güleryüzlü umarım Ankara yı terketmez ve biz onunla çocuklarımızı büyütürüz
Emil Hocam ile özel bir hastanede tanıştık. Doğum yaptım kızım şuan 2 yaşında ve iki senedir de Emil Hocaya götürüyoruz her anlamda çok memnunuz hem biz hem kızımız çok seviyor özellikle yaklaşımı yani korkmadan bu yaşta doktora gidebiliyorsa hatta normal zamanda bile görmek istiyor ise Emil hocamız sayesinde iyi ki yollarımız kesişti
Hakkımda
AKADEMİK VE PROFESYONEL ÖZEL...
Okullar / Eğitimler
- 2022 Ekim ayından itibaren: SEMBA Pediatri Merkezi, Pediatri Uzmanı
Deneyimler
- 2022 - 28th International European Pediatric Rheumatology Scoiety Congress; 11 Abstract of full attendance
- 2022 - ‘Pediatric Autoinflammatory Disseases’ Basic Course, Turkish Pediatric Rheumatology Society
Bilinen Diller
- İngilizce,
- Rusça
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla