Tez çalışması boşanmış çocuklar ve boşanmanın çocuklar üzerine etkisi, Ebeveyne Yabancılaşma üzerinedir.
İlgilendiği alanlar; bebek ruh sağlığı, Otizm Spektrum Bozukluğu, Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu, Enürezis (alt ıslatma), Enkoprezis (kaka kaçırma), okul korkusu, Kaygı Bozukluğu, Çocukluk Çağı Depresyonu, ergenlik dönem sorunları, aile ilişki sorunları, öfke kontrol sorunları, Obsesif Kompulsif Bozukluktur (takıntı hastalığı).
- Otizm
- Öğrenme Güçlükleri
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Hiperaktivite
Küçükbakkalköy mah. Işılar cad. No:37 Kat:2 Daire:205 QBMED Plaza, Ataşehir, İstanbul 34696
- Sigortası olan hastalar
Bağdat Caddesi, Refik Bey Apt, No:332, Kat:2, Daire:5 Caddebostan, Kadıköy, İstanbul 34728
Bağdat Caddesi, Refik Bey Apt, No:332, Kat:2, Daire:5 Caddebostan, İstanbul
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
na...k
Emin bey, gerçekten çok memnun kaldım. Kızımın kaygıları vardı. Emin beyi tanıdıktan sonra kızındaki değişimler beni çok mutlu etti. En önemlisi kızım severek gidiyor
du...
Hayatımızda ıykı var . Çocuklarımın buyumesın de doğru yonetım de çok çok degerlı fıkırlerı ıle bızım yanımızda
• Uzm. Dr. Emin Çağlar 2 • Randevu •
se...
Odadan çıktığımızda kızımın yüzünde güller açması ve ona çom iyi geldiğini söylemesi beni çok mutlu etti.
es...a
Emin Bey ile kızımın zor bir süreci sırasında şans eseri tanıştık ama kızım üzerinde de bende de çok olumlu değişimler, gelişmeler sağladı. Sakin yapısı, objektif duruşu ve her şeyden önemlisi bilgisiyle bana da kızıma da güven verirken kendimizi bulmamız konusundada çok yardımcı oldu. Ergenlik ile ilgili süreci yönetmekte zorlanıyorsanız hiç düşünmeden kendisi ile görüşmenizi tavsiye ederim.
• Uzm. Dr. Emin Çağlar • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
d.....
Oğlumun zorlu geçişleri için çok destek oluyor. Oğlumla birebir ilgileniyor ve oğlumun durumunu bize oğlumun bakış açısıyla bize anlatması, endişelerimize göre bizi yönlendirmesi çok iyi. Kendisiyle halen devam etmekteyiz.
ay...
Kızımda dikkat bozukluğu şüphesi vardı, Emin bey bizi bu konuda detaylıca bilgilendirdi, bize ve kızımıza yaklaşımından çok memnun olduk. Kızımın doktor kaygısı olmasına rağmen odadan keyifle ayrıldı
e....s
Emin bey ile oğlum için görüştük, ilk görüşmede oğlum biraz çekingendi ama sonra alıştı ve çok sevdi. Biz sormadan süreç hakkında detaylı bilgi vermesi, naif ses tonu ve güleryüzü, en önemlisi stres ve kaygılarımızı azalttığı için kendisinden çok memnun kaldık.
• Uzm. Dr. Emin Çağlar • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
Emin beye altı aydır gidiyoruz
Oğlumda DEHB var, Emin beyin uyguladığı tedavi ile çok gelişme gösterdi, yaklaşımından çok memnunuz.• Uzm. Dr. Emin Çağlar • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
ay...n
Kızımın hastalığının ilk tanısının koyulmasında ve daha sonra tedavi sürecinde bizi yönlendirmeleri oldukça başarılı oldu. Sorunlarımızı büyük ölçüde.aştık.
ha...
12 yaşında kızımın sorununu çok güzel dinliyor , anlıyor ve çözüm üretiyor. Doktorumuzun kızımla ileltişimi çok iyi, çok memnunuz . Ergen psikiyatride kesinlikle tavsiye ederim .
• Uzm. Dr. Emin Çağlar • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
Emin Çağlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emin Çağlar, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Emin Çağlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çocuk Gelişim Testi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Emin Çağlar adresi nerede?Emin Çağlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy mah. Işılar cad. No:37 Kat:2 Daire:205 QBMED Plaza İstanbul
- Bağdat Caddesi, Refik Bey Apt, No:332, Kat:2, Daire:5 Caddebostan İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emin Çağlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emin Çağlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emin Çağlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emin Çağlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emin Çağlar hangi dilleri konuşuyor?Emin Çağlar ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Emin Çağlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emin Çağlar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emin Çağlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Emin Çağlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emin Çağlar hangi sigortaları kabul ediyor?Emin Çağlar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri