İzmir
Ani bir kararlar 4.ayımda doktor değişikliği yapmıştım. İlk randevuda, "nasıl yani bu kadar mı? başka bir şey demeyecek mi?" diye triplere de girmiş olabilirim. Ama hamileliğin günlük hayata normal bir şekilde devam etmeye engel olmadığını, normal doğumun aslında çok rahatça yapılabileceğini (epiduralsiz)gösterdi. Kendisindeki rahatlığı hastalarına da geçirebilen bir doktor. Risk gördüğü durumları sizi telaşa vermeden ve dediklerini yaptığınız takdirde hemencecik geçecekmiş gibi hissettiren(ve yapan) insan. Hala iyi ki diyorum. İzmir'e keşke tekrar dönse :)
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •
şa....
Hamilelik surecinden doguma kadar olan seruvenimde iyi ki emin beyi tanimisim.hastalarina olan davranislari yaklasimi ve hep guler yuzuyle gercekten iyi bir doktor.ictenligi ve sayginligi ayrica ozelliklerinden.baskalarina gozum arkada kalmayacak sekilde tavsiye ederim.emin bey yolunuz hep acik olsun
• Özel Ata Sağlık Hastanesi • •
ni....
24.haftamda tanıştım kendisiyle keşke en başından duysaydım ve onunla başlasaymışım okadar memnun kaldım kii. İnsanın içini rahatlatıyor her kontrolde. Kendi kardeşime ne yapılsın istersem öyle davranıyorum demişti. Bu hassas dönemde böyle bir doktor her gebenin hakkı. Çok şükür 45 gün öncede yaptık doğumumuzu. Bu kadar rahat bukadar güzel bir serüven olacağını tahmin etmemiştim. İyiki EMİN HAQVERDİYEV i tanımışım. Ben eşin ve oğlum çok şanslıyız. Onun hastası olmak bir ayrıcalıkmış
• Özel Ata Sağlık Hastanesi • Normal (Vajinal) Doğum •
Emin hocamla bir ablam aracılığı ile tanıştım. İyi ki tanışmışım. İlk gebeliğimdi doktor arayışına girdim ve herkes "doktorun ile iletişimin ve doktorunun içine sinmesi çok çok önemli" dedi. Eşim erkek doktor taraftarı olmamasına rağmen ilk görüşmemizde güler yüzlülüğü ile kalbimizi fethetti. Gitmeden önce sorularımız vardı ancak hiç birini sormamıza gerek kalmadan kendisi hepsini hatta daha fazlasını söyledi. Hatta üstüne sorunuz varsa sorun dedi bir kere daha doğru yerde olduğumu anladım. Yaşadığım her gebelik sıkıntısında destekçim oldu. Her seferinde söylediği her şeye şüphesizce sorgulamadan inandım güvendim. Çok şükür bebeğimizi sağlıkla kavuşturdu bize canım hocam iyi ki karşımıza çıktı Emin hocam iyi ki onunla tanıştık. Düşünmüyorum ama ikinci kez bebek sahibi olmak istersek nerede olursa olsun Emin Hocamı bulur yine ona giderim. Sonsuz kere tavsiye ederim canım hocamı ❤❤❤
• Özel Ata Sağlık Hastanesi • Hamilelik •
ec...l
Emin beyi bir arkadaşım tavsiyesi ile tanıdım. Birkaç tane doktor değiştirdikten sonra kendisini bulduğumda çok mutlu oldum yaklaşık 7 aydır gebelik takibimi kendisi yapıyor. Biran olsun gözüm arkada değil gözüm kapalı güveniyorum. İşinin eri kendisi iyiki tanıdım. Çevremde hamile ne kadar arkadaşım varsa tutup emin beye götürüyorum. İlgi alakası desteği ve sakinliği insana güven veriyor. En önemlisi elinden tutacak bir açıklama yapıyor herzaman. Başından savmıyor her muayenesinde ultrasonda uzun süre bakıyor. Sıkılmadan hamilelik piskolojisinde olan insana moral veriyor. Güleryüzlü esprili ve en önemlisi tecrübeli inşallah doğumum da kolay geçer emin bey ile hiç düşünmüyorum bile bunu emin beye sonsuz güveniyorum
• Özel Ata Sağlık Hastanesi • Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık •
ce...e
Emin beyi bir arkadaşım tavsiyesi ile ziyaret ettim ilk çekinerek gittiğim halde kendisini görünce sıcak tavrı detaylı konusması beni rahatlattı ve güven sağladı bebek istemi ile kendisine başvurdum gerekli işlemleri aşama aşama titizlikle yaptı kendisini tanıdığım için çok şanslıyım ve çok mutluyum bundan sonrası için herkese tavsiyem dir aklınızda şüphe olmasın bir gidin derim. İnşallah doktorum emin bey sayesinde en yakın zamanda bir bebek sahibi olurum bende
• Özel Ata Sağlık Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
ty...2
Hocamızı yaklaşık olarak 8 kez kere ziyaret ettim. Kendisi kişiliği ve sakinliği ile bize fazlasıyla güven verdi. Ayrıca ultrason yaparkenki yaklaşımından, süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklamasından memnun kaldık ve doktor emin bey gibi bir doktorumuz olduğu için çok şanlıyız. tek kelimeyle dört dörtlük bir doktor işini hakikatle yapan hastasına gereken tevazuyu gösteren güler yüzlü bir doktordur kendisi. Böyle bir doktora sadece allah razı olsun denir.... Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz ... TAYFUN...
• Özel Ata Sağlık Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Sevgili Doktorum emin bey ;
Öyle güzel bir enerji ve güven veren tüm içtenliği, hasta-doktor ilişkisinin çok ötesinde olan samimiyeti, işine olan bağlılığı ve sevgisiyle ilk görüşmemizde ne kadar doğru bir karar verdiğimi hissettirmişti.Ne zaman arasam kendisine ulaşabildim.Tüm sorularımı bilimsel dayanaklardan ve son gelişmelerden bahsederek ciddiyetle yanıtlıyorsunuz. Bu durum bana uzmanlık alanında kendisini hala geliştirdiğini gösterdi ve güvenimi artırdı.Her ziyaretim sonrasında hep çok daha iyi hissederek ayrıldım.Doktor olmanın ötesinde psikolog ve şefkat dolu bir arkadaş gibidir. İyi ki tanımışım kendimi çok şanslı hissediyorum.önce allahım sonra sizin sayenizde bu mutlu günleri yaşıyoruz. Hayırlısı ile hep birlikte EGE'mizi kucağımıza almayı nasip etsin allah.
Çok değerli doktorum emin bey başarılarınız daim olsun en içten sevgilerimle..• Özel Ata Sağlık Hastanesi • Gebelik •
se...e
Emin beyle tesadüfen tanışmıştım hamileliğimin ilk anlarından itibaren doğuma kadar birlikteydik bana verdiği güven sayesinde hiç başka bir doktora gitme ihtiyacı duymamıştım sakinliği güler yüzlülüğü ve pozitif davranışlarıyla hastasını rahatlatan bir doktor. Normal doğum için 36 saat sabırla bekledik tabiki emin bey sayesinde verdiği cesaretle birlikte bir kez daha her icin teskkur ederiz iyiki sizi tanımışız :)
• Özel Ata Sağlık Hastanesi • •
ss...ö
Bir çocuğun hayatında ki en güzel şeylerden birisi küçükken iyi bir öğretmene rastlamasıdır. Bir kadının da gebeyken en büyük şansı mükemmel bir doktora rastlamasıdır. Şükür ki biz o mükemmel doktoru bulduk, Emin HAGVERDİYEV.. Daha yolun başındayız fakat bu uzun yolda doktorum Emin Beye güvenim sonsuz. Ata Sağlık Hastanesin de özellikle Emin beyi tercih ettim.. Ve onu tanıdığım da doğru tercih olduğunu bir kez daha anladım. Şimdiden herşey için teşekkür ederim sevgili doktorum
• Özel Ata Sağlık Hastanesi • Doğum Kontrol •
Emin Hagverdiyev isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emin Hagverdiyev, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Emin Hagverdiyev adresi nerede?Emin Hagverdiyev şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emin Hagverdiyev isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emin Hagverdiyev online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emin Hagverdiyev isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emin Hagverdiyev bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emin Hagverdiyev ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emin Hagverdiyev hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Emin Hagverdiyev hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları