DIR Floortime 201, Nevzat Egemen NAKIŞÇI
DIR Floortime 101, Kemal COLAY- Tuğçe TELCİOĞLU
İşitme Yetersizliği ve Gelişimsel Yetersizliklerde Dil ve İşitsel Müdahale Programı, Sesime Gel, Uzm Dkt. Nazlı YILDIRAN AKBAŞ
Müzik Terapisi, Prof. Dr. Şükrü TORUN
Boğaziçi Üniversitesi II. Nörobilim Günleri
VOICE ISTANBUL 2022
Dil ve Konuşma Terapistleri İçin Temel Şan Eğitimi
Kekemelik Terapilerinde Kızılboğa Modeli: Tanıdan Terapiye Exposure Süreci, Uzm. Dkt. Veysel KIZILBOĞA- Uzm. Psk. Danışman Mahmut KIZILBOĞA
Selektif Mutizm Terapisi, Uzm. Dkt. Veysel KIZILBOĞA- Uzm. Psk. Danışman Mahmut KIZILBOĞA
Dil ve Konuşma Bozukluklarında Bilişsel Davranışçı Yaklaşımın Kullanılması: Temel Kavramlar, Dr. Öğr. Üyesi M. Emrah CANGİ
Afazide Bilişsel Beceriler: Değerlendirmeden Terapiye, Öğr. Üyesi Özlem OĞUZ
Beden Dili Eğitimi

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Ankara Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi

Şeyh Kızılırmak Mah 1443 Cad. 1071 Usta Plaza B blok 25.Kat No:163, Çankaya, Ankara 06350

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Ankara Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi

2 yaşındaki oğlum için gittik Yaren hocama. Oğlum başlarda 5 kelime konuşuyordu ancak zamanla konuşmanın sıklığı azaldı ve konuşmaz oldu. Yaren hocam değerlendirmeye aldı gerekli bilgilendirmeyi ve yönlerdirmeyi yaptı. İşitmeye ilgili sorunumuzu çözdükten sonra kendisiyle çok güzel yol aldık. Süreç içerisinde sizi bilgilendirmesi, evde neler yapabileceğinizi öğretmesi de çok faydalı oluyor.

• B

Emine Yaren Hocam'la bir arkadaşın önerisi ile tanıştık. Çok memnun kaldık. Oğlum eğitim aldığı süreç içerisinde birçok çıkaramadığı sesleri çıkarmaya başladı. İyi ki Yaren Hocam'ızla tanışmışız. Kendisine hayatında başarılar diliyorum.

•  •

• G

Emine Yaren hanımla terapiye başlamadan önce çocuğumuzun kekemelik sorunu günlük hayatını ve iletişimini çok etkiliyordu.ilk günden itibaren gösterdiğiniz sabır,anlayış ve güler yüz sayesinde kendisini güvende hissetti.Seanslar ilerledikçe konuşmasındaki akıcılık gözle görülür şekilde arttı,kelimeleri daha rahat ve özgüvenle söylemeye başladı.Bu gelişmeyi görmek bizi inanılmaz mutlu ediyor
    Emekleriniz,ilginiz ve desteğiniz için size minnettarız

• Online Danışmanlık Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Çocuğum hızlı konuşuyordu. Bu sebepten dolayı tavsiye üzerine başvurduk. 12 seans gittik, seanslarımızdan olumlu sonuçlar aldık. Kendisinden memnun kaldık, sürecimiz bitti. Herkese tavsiye ederim.

•  •

• F

Yaren hocamla 12 yaşındaki oğlumun kekemeliği için bir çözüm ararken karşılaştık. Oğlum daha küçükken de farklı bir terapi süreci almıştı fakat Yaren hocam hem konuşmasını kontrol etmek icin gereken teknikleri detaylı bir şekilde ve bol uygulama ile hatırlattı hem de farklı ortamlarda bu uygulamaları yaptırarak ve grup terapileri ile kendine olan güveninin artmasını sağladı. Güler yüzü ve samimiyeti her zaman bizimleydi, bu da oğlumun terapilere severek katılmasını sağladı. Şu anda oğlum konuşma tekniklerine tamamen hakim ve zorlandığı zamanlarda bu durumu nasıl aşacağını çok daha iyi biliyor. Yaren hocamın daha nicelerine umut olmasını diliyorum.

• Ankara Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi Kekemelik Terapisi  •

• Ü

Oğlumun geçikmiş konuşması vardı cümle kuramıyordu taki yaren hocam ile tanışıp seanslara başlamamız ile oğlum çok iyi ilerleme kat etti cümle kurması insanlar ile olan ilişkisi gelişti Ben çook memnun kaldım oğlum sevinçle mutlulukla seanslara gelirdi. Merhametli işini hakkı ile yapan bir öğretmendir yaren hocam iyiki siz biz sizden çok şey öğrendik sizi çok seviyoruz hep aklımızda güzel kalacaksınız sevgiyle kalın yaren hocam.

• Ankara Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

İlkokula başlayacak olan oğlum R harfini çıkarma da problem yaşıyordu.Yaren hocamla birlikte büyük oranda düzelttik. İlgi ve alakadan çok memnun kaldık. Gayet olumlu bir süreç yaşadık.

• Ankara Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi Ses Terapisi  •

Benim oğlum 7 yaşında ve R harfini çıkaramıyordu. Yaren hanım sayesinde kısa sürede harfi öğrendik. Güler yüzlülüğü, sabrı ve ilgisi sayesinde...

• Ankara Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Yaren hocamın güler yüzü ilgisi ve alakası bizleri çok mutlu etti R harfini söyleyerek çıkan oğlumun yüzündeki mutluluk ve gideceği için üzüntüsünü bir arada görmek bize doğru yere geldigimizi gosterdi

• Ankara Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Ben kızım için gittim r harfini soyleyemiyordu bir kaç seansda r harfini inanılmaz güzel çıkardı söylemeye başladı sadece harfmi öğrendi asla değil dili nasıl kullanacağını,kelimede farklindaligi,öncesi ve sonrası,cümle tamamlama,eksik olan herşeyi tamamladık sayenizde ben bir harf için gitmiştim neler neler öğrendi kızım sayenizde Yaren hanım ilginize profesyonelliginize kızımın hergun bugün gideceğiz degilmi demesi bile ayrı güzel size iyiki gelmişiz size

• Ankara Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi Ses Terapisi  •