2005 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. İç hastalıkları ve Gastroenteroloji alanında hizmet vermektedir. Trabzon, Rize, Bolu ve Sivas' ta devlet hastanelerinde hizmet sonrası İstanbul ' da özel hastanelerde çalışmıştır. Şu an kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Küçükbakkalköy Mahallesi Sıraevler Sokak No 1, Ataşehir, İstanbul 34750

• Sigortası olan hastalar

Maltepe, Maltepe, İstanbul 34854

Gastroenteroloji Randevusu

İç Hastalıkları Randevusu

• D

2 yıldır süren mide ağrısı ve yanması şikayetiyle gittim. Doktor bey tanı sürecinde çok güzel ilgilendi, hiç bir detayı atlamadı. Tedavi süreciyle ilgili herşeyi açıkladı. Bundan sonraki tedavi sürecini birlikte yürüteceğiz.

• M

Gebelik döneminde karaciğer enzim seviyelerim yüksek çıkmıştı. Bu sebepten muayene olmuştum. İşinde uzman bir doktor olmasının yanında halden anlayan çok ilgili biri.Tahlillerimin düzenli takip sürecinde telefondan rahatlıkla ulaşıp bilgi alabildim. Rahat bir gebelik süreci geçirdim.

• Muayenehane Gastroenteroloji Randevusu  •

Emrah Hocama kolonoskopi endoskopi ve patoloji sonuçlarımı gösterdim direk teşhisi koydu ve verdiği ilaçlar beni toparladı kendimi çok iyi hissediyorum. Emrah hocam çok hoşuma gitti bundan sonra kontrollerime gideceğim herkese tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Emrah Poşul Gastroenteroloji Randevusu  •

5 yıla yakın süredir yaşamış olduğum şişkinlik, bulantı, karın ağrısı gibi rahatsızlıklarımın çözümünde Emrah hocamın uygulamış olduğu tedavi yöntemleri ile birlikte hastalığı atlatmış bulunmaktayım. Kendisi harika bir insan olup hastalık sürecinde göstermiş olduğu yüksek moral motivasyon sayesinde hastasının her zaman yanında olduğunu göstermiştir. Kariyer yolculuğunda kendisine cani gönülden başarılar diler işlerinde kolaylıklar dilerim.

• başka bir yer Diğer  •

• F

My father went to Dr. Posul for his abdominal pain. His diagnosis was wonderful. Dr. Posul performed endoscopy and colonoscopy, and treated him afterward. We are really thankful for what he has done.

• Uzm. Dr. Emrah Poşul Endoskopik Tedavi  •

• N

Emrah Bey ile eşimin uzun süredir yaşamış olduğu mide ağrısı şikayeti sebebi ile tanıştık. Gerçekten çok ilgili, anlayışlı bir hekim. Vermiş olduğu ilaçlar ile eşim çok daha iyi. Doğru yönlendirme ile süreç kolay bir şekilde ilerledi. Her şey için çok teşekkür ederiz.

• N

Hastane gerekli muayene olduktan arkadaşım aracılığı ile buldum bağırsak problemim vardı beni dinledi teşhis ve tedaviyi yaptı gerekli teşhisleri koydu tedavi etti problem azalarak geçti.

•  •

• H

Bagirsak kanamasi şikayetiyle gittiğim doktorum iç hastalıkları gastroenteroloji uzmanini doktorum Emrah Posul kolonoskopi sonucunda polip teşhisi koydu polisin alınması ile bu sikayetimden ve ileride doğacak kötü sonuçlar ortadan kaldırıldı doktorum Emrah Posul'a bu sebepten minnet ve şükran borcluyum Dr Emrah Posul beye ve guler yüzlü ekibine hastaya olan yaklaşımları gösterdikleri özen ve ilgi için çok teşekkür ediyor ve herkese öneriyorum Emrah beye başarılarınin devamını diliyorum

• Uzm. Dr. Emrah Poşul Kolonoskopi  •

• B

Yaklaşık 2 ay boyunca tanı konulamayan bulantı/kusma/ishal/kilo kaybı sorunları için 3 farklı doktor kontrolünden sonra Emrah Hoca ile tanıştık, kendisi ilk günden hastalığın muhtemel tanısını koydu. Muhtemel tanı yaptığı tetkikler ve çok rahat bir endoskopi sonucu doğrulandı. Tavrı ve hastaya yaklaşımı oldukça rahatlatıcı ve pozitif. Alanında uzman bir doktor, herkese tavsiye ederim.

• VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu  •

• F

Endoskopi işlemimde ve eşimin kolonoskopi işleminde yaklaşımından hekimliğinden çok memnun kaldık.Kesinlikle tavsiye ederiz.

• VM Medical Park Maltepe Hastanesi Endoskopi  •