Hakkımda
2006 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldu. 2013 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalı' na ara...
Daha fazlaTedavi edilen hastalıklar
- Diş Eksikliği
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
- Diş Çapraşıklığı
Okullar / Eğitimler
- Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ( 2001-2006)
- Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ( 2013-2017)
Fotoğraflar
Diş Hekimi Randevusu
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Erken Ortodontik Tedavi
Estetik Braketler
Hareketli Ortodontik Tedavi
Engin Yıldıran Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Engin Yıldıran Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Eklemleri Tedavisi
Engin Yıldıran Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Hasta / Danışan Görüşleri
u.....
Doktorumuz Engin Bey ortodontik tedavim için tüm gerekenleri açık, net ve objektif bir biçimde anlattı. Güven verici konuşması ve naifliği sayesinde braketlerimi o gün takmaya karar verdim. Dişlerimin sağlığı için en doğru adresteyim.
b....g
Dişlerimin önde olmasından şikayet duyduğum için Engin Bey'e gelme kararı aldık. Gayet ilgili bir şekilde ve hijyenik bir ortamda tedavimi rahat bir şekilde yürüttük. Dişlerimin şu anki durumundan gayet memnunum. Her şey için çok teşekkür ederim.
ok...n
Engin Bey'e hem alt hem üst dişlerimdeki çapraşıklıklardan dolayı doktorumun yönlendirmesi ile gittik şuan tedaviye başlıyalı 9 ay oldu ve inanılmaz bir değişim var hiç de ağrım olmadı. Şuan her şey güzel gidiyor yani. Klinikteki herkes çok samimi ve ilgili tereddütü olanlar hiç düşünmeden başlayabilirler
ha...
İlk geldiğim zamanlar üst damağımda rahatsız olduğum köpek dişi beni rahatsız ediyordu. Hocam 6 ay sözü verdi ve dediği gibi olsu şuandaçok memnunum tedavinin 1 senesinden ve burda kaliteli hizmet alıyorum
ce...n
Eylül ayında dişimdeki çaprazlıklar nedeniyle geldim. Çok memnunum. İşinde gayet iyi birisi.
me...e
Doğuştan gelen diş bozukluğuna bir de kaza sonucu dişlerim bozulunca engin beyin ofisine geldim. Eylül ayından beri süren tedavimden memnunum , şimdiden gözle görülür değişiklik olduğunu farkettim
f....
Doktor beyle diş çapraşıklığından dolayı tanıştım. Tedavim güzel gidiyor. Bitmek üzere haliyle bile çok mutluyum. Seanslarda gayet ilgili. İhtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
es...i
5 ay önce dişlerimin temas etmemesi ve çene ağrısı nedeni ile başvurmuş olduğum Engin Bey ortodontik tedaviye başladı ve şuan süreç oldukca başarılı devam ediyor. Dış hekiminden korkan ben bile Engin Beyin muayenesinde kendimi oldukça rahat hissediyor ve randevularimi iple çekiyorum. Sorabilecegim sorularımı arayıp rahatlıkla personellerle ve Engin Bey ile paylaşabiliyorum. Herkese tavsiye ediyorum.
el...
Tedavimin 4.ayındayım üst ön dişlerim yamuk ve kapanış bozukluğu nedeniyle birçok ortodontist ile görüşüp en son tavsiye ve referans üzerine Engin Hocamla tanıştım.Ayrıntılı açıklamalarıyla birlikte işini çok sevdiği her halinden belli olan ortodontistimin kesinlikle Dt.Engin Yıldıran olması gerektiğine karar verdim.Braketlerim bir hafta içerisinde takıldı tedavime hızlı bir şekilde başladık.Doktorumun uymam gerekenler konusunda söylediklerine harfi harfine uyuyorum.Tedavimin ilk ayında ön dişlerimdeki yamukluk bir ay içinde gözle görülür derecede düzeldi.Tecrübeli doktorum Engin Beyin bir abi gibi yaklaşımı,güler yüzü,samimiyeti,her sorumu endişemi paniğimi sabırla pozitife çevirmesi ile söyleyebileceğim tek şey sonuna kadar tavsiye edebileceğim mükemmel bir ortodontist.Engin Hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
şa...m
Dişlerim önde olması ve yamukluğundan dolayı rahatsızlık duyuyordum ve bu kliniğe geldim tedavi sürecim başladı şuan herşey gayet iyi gidiyor dişlerimde ki düzelmeler gitgide artıyor
Hakkımda
Daha fazlaTedavi edilen hastalıklar
- Diş Eksikliği
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
- Diş Çapraşıklığı
Okullar / Eğitimler
- Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ( 2001-2006)
- Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ( 2013-2017)
Deneyimler
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Mersin bölgesinde İş Bankası kabul eden Diş Hekimleri
Mersin bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Mersin bölgesinde Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri