Son 30 gün içerisinde 192 profil görüntülenmesi var

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Randevu +10 daha fazla

Aile Rehberliği

Hakkımda

Ercan TEKİN, 1984 Karabük doğumludur. Ankara Üniversitesi PDR Lisans Programından Mezun olmasının ardından Çankaya Üniversitesi Arı Koleji, Adalet Bak...

Daha fazla

• İngilizce,
  • Almanca

Online Görüşme

Konum: İnan Pedagoji & Psikoloji Bireysel Terapi

Ercan beyden tam 1 senedir danışmanlık alıyorum.bence mükemmel bir iletişimi var ve harika bir yol gösterici. doğru bildiğim bir çok yanlışı akla çok yatkın şekilde açıklayarak yeni bir ben yaratım sürecimde en büyük destekçim. Bir terapist arayışınız varsa ercan bey ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim.ama randevuları çok doldurmayın sonra ben bulamıyorum :)

Konum: İnan Pedagoji & Psikoloji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Sevgili Ercan Tekin iyi ki var. Objektif bakış açısıyla sorunları doğru tespit edip,çözme konusunda kişiyi harekete geçirmekte oldukça başarılı. Hayatı doğru okuma konusunda ufkumu açtı diyebilirim.Hem kendim hem çocuklarım için destek alıyorum.

Biz Eray beye aile olarak gidiyoruz, çocuklarımızla birlikte kendisinden seans alıyoruz, inanılmaz derecede memnunuz. Kendisi sayesinde hayatımızla alakalı inanılmaz değişimler oluyor, nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama çok güzel bir süreç geçiriyoruz. Bu süreçte her konuda inanılmaz değişimler yaşadık, örneğin çocuğum giyim kuşamı ile alakalı sürekli problem yaşıyordu, bu konuda da çok faydası oldu, hayatımızda yüzde yüz oranında olumlu bir değişim sağladık, kendisi bu süreçte aynı zamanda çocukların eğitim sürecini de çok iyi bir şekilde etkiledi, çocuklarım eğitim sürecinde daha başarılı olmaya başladı.

Konum: Online Görüşme Online Terapi

Kendim adına çok faydalı bir süreci yaşıyorum. Kendimi anlamam konusunda aldığım yolun geriye dönüp bakınca daha iyi farkına varabildim. Herkesin karakter şekillenişinin bir hikayesi var. Ama doğru ama yanlış bir dizi etkenle şekilleniyormuşuz. Ercan Bey, doğru gibi görünen yanlışlar, olmadığını sandığım travmalar ve sebepsiz sandığım sebepli tepkisel davranışlarımn farkına varmamda çok yardımıcı oluyor.

Ş

Ercan beyden hem kendim hem de çocuğum için destek alıyorum. Ben eşimle ayrıyım, çocuğum benimle beraber yaşıyor ve bu süreçte onun ebeveyn ayrılıklarıyla alakalı psikolojik destek alması amaçlı kendisine gitmiştim, ben de yaşadığım bu boşanma süreciyle alakalı bireysel destek alıyorum, kendisi ikimiz için de çok faydalı oldu, hala da periyodik olarak kendisiyle devam ediyoruz, zaten kendisini tesadüf eseri bulmuştuk, bir buçuk iki senedir de sürecimiz devam ediyor. Oğlumla ilgili çok güzel gelişmeler kat ettik, alanında uzman ve profesyonel olduğunu düşünüyorum, özellikle oğlumun gelişimi açısından yaptığı testler ve uyguladığı metotlar çok iyiydi, zaten herkese de kendisini tavsiye ediyorum, son beş senedir karşımıza çıkan en iyi insanlardan biri diyebilirim.

P

Benim bir takım kaygı bozukluklarım vardı, bununla alakalı kendisinden destek aldım, bana bir çok konuda yol gösterdiğini söyleyebilirim, şu an için hayatıma daha mutlu bir şekilde devam ediyorum. Bunun dışında evliliğimle alakalı bir takım sıkıntılarım vardı, kendisi bu konuda da bana yardımcı olarak bu problemin yoluna girmesini sağladı, bu anlamda kendisinden çok memnunum, şu anda da seanslarımı bir ara verdim.

Ben kendisini iki yıldan fazladır tanıyorum. Bana bu süreçte destek oluyor ve bence çok işine hakim bir uzman, bu anlamda ben kendisiyle çalışmaktan gerçekten çok memnunum ve seans aldığım süreçte de bana her konuda çok fazla katkısı oldu, destek aldığım konu üzerine çok faydasını gördüm diyebilirim.

Ben bir dönem depresyonla alakalı kendisiyle seans süreci geçirdim. Bu süreçte hem çok ilgili hem de danışanları ile gayet güzel iletişim kuran birisiydi. Kendisi ile bir yıllık falan seans sürecimiz oldu, bu süreçte kendimde çok fazla olumlu yönde değişim gözlemledim, sorunlarımın çoğunu da kendisi sayesinde hallettim, bu anlamda çok mutluyum.

P

Kendisinden çok memnunum baktığım pencere değiştirdim farkında olmadığım bir çok şeyin farkına varmamı sağladı o yönde geliştirmeye çalışıyorum ve hayatımı yönlendirmeye çalışıyorum referans alarak gittim yaklaşımı bakış açısı olayları yol göstermesi çok etkiliydi.

Ş

6 senedir devam ediyorum yaklaşımı ve konuşması olsun veya benim psikolojik olarak hayatımda düzelttiği şeyler açısından pozitif bir çok şey olduğu için çok memnunum. İnternetten araştırarak ulaştım. Erdem Bey'den önce de iki kişiye daha gittim ilk görüşme sonrasında bıraktım yaklaşımı daha çok yargılar gibiydi ama Ercan Bey'in yaklaşımı hiç bir şekilde yargılamadan sadece anlayıp ve onun üzerine çözüm üretmesi şekildeydi bana bir şeyleri göstermeye çalışıyordu beni yargılamıyordu sen busun ya da bu şöyle gibi diyerek anlatmaya çalışıyordu. Beni yargılamaması benim hoşuma gitmişti.

Hakkımda

Daha fazla