- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Diz Kireçlenmesi
- Diz Ağrısı
- Menisküs Yırtığı
- Kalça Kırığı
Konya
ne...n
Tarafık kazası geçirdim sağ bacağın iki yerden kırıldı. Erdoğan gültekin toktorum sayesinde çok şükür iyiyim platin atıldı ama kalktım ayağı 3 ay içinde teşekkür ediyorum toktoruma
uğ....
Askere gitmeme bir gün kala köprücük kemigim kırılmıştı Erdoğan hocaya denk geldim Allah'tan platin taktı beni asker hastanelerinde surundurmedi kısa zamanda iyilestim. Gozum kapalı guvenirim.
sa...r
Beyfendi kişiliği,hastaya yaklaşımıyla ender rastlanan doktorlardandır.Kızımın iki kalçası da çıkıktı Erdoğan hocamın yaptığı amaliyatla çocuğum kurtuldu doktorla hala görüşüyoruz.kendisinie başarılar diliyorum
ne...s
doktoruma teşekkür ediyorum ellerine sağlık bundan böyle hep tavsiye etcem.
ne...s
Erdoğan hocama teşkkür ediyorum ameliyat sonrası bir yılda kendime gelemem sanıyordom ama hocamın mahareti sayesinde üç ayda bastonu 1 e düsürdüm simdide gezmeye çıkınca barton kullanıyom herhangi bir sıkıntım yok allah razı olsun HERKEZE TAVSİYE EDRİM.
he...i
doktorrum dan memnunum ALLAH RAZI olsun ayak bileğinde büyük kırık vardı sayasinde kısa zaman da yürümeye basladım bütün tanıdıklarıma tavsiye ederim.TEŞEKKÜRLER.ERDOĞAN HOCAMA.
Erdoğan Gültekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdoğan Gültekin, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Erdoğan Gültekin adresi nerede?Erdoğan Gültekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdoğan Gültekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdoğan Gültekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdoğan Gültekin hangi dilleri konuşuyor?Erdoğan Gültekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erdoğan Gültekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdoğan Gültekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdoğan Gültekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdoğan Gültekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Erdoğan Gültekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Konya bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları