1990 GENEL CERRAHİ UZMANI
FSM Bulvarı İlknur Sokak No:3 (Big Chefs Üstü), Nilüfer, Bursa
K
k....a
Ergun hocama yüzümdeki tüm benleri sildirdim.Hiç iz kalmadı.Hastalarına karşı çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor.Teşhis ve tedaviyi detaylı şekilde anlatıyor.Çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum.
• başka bir yer • Diğer •
d....a
Ergun Bey’e göz altımdan milia yaktırdım ve işlem sonrasında kabarık ve kırmızı yara izleri kaldı. Göz çevremdeki yaktırdığım milia sonrasında da kahverengi lekelenmelerim oldu . Krem kullanmama rağmen hiçbirisi geçmedi .
• İdea Klinik • Diğer •
mi...r
Dr. Ergun bey, Apandisit ameliyatimi erken tani ile sorunsuz gerceklestiren , guven veren, attigi dikislerle bile farkini ortaya koyan, isinin ehli doktor...
Hatice Bilge Ogan• • •
P
pr...l
Hatice Bilge Ogan• • •
Ergun Aygören isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ergun Aygören, Genel Cerrahi.
Ergun Aygören adresi nerede?Ergun Aygören şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- FSM Bulvarı İlknur Sokak No:3 (Big Chefs Üstü) Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ergun Aygören isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ergun Aygören online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ergun Aygören isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ergun Aygören bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ergun Aygören ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ergun Aygören hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ergun Aygören hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.