Tıbbi deontoloji etik ve ahlak kuralları her zaman önce gelir.  hastanın kişilik hakları son derece önemlidir. hastanın  psikolojisi de  herzaman  korunması  gereken bir kişilik hakkıdır.  her zaman en iyiyi yapabilmek için her geçen gün mutlaka  bilgilerimizi  yenilemeye  özen gösteririz.  ve   her zaman için en iyisi için çabalarız.

Op. Dr. Erhan Şit

Ümraniye, Ümraniye, İstanbul 34764

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• H

Hocam apandisit ameliyatımı gerçekleştirdiği ilk andan itibaren her aşamasında açıklamaları ve güven veren tavırları ile beni çok rahatlattı. Hocamı çok seviyorum

• Op. Dr. Erhan Şit Apendektomi  •

Meme kanseri tanısı ile başvurdum. Daha ilk andan itibaren güven veren hali ve konuşmaları psikolojimi çok olumlu etkiledi. Ameliyat ve tedavi süresince hep olumlu yaklaşımları ve samimiyeti beni çok mutlu etti. Hocamı çok seviyorum.

• Op. Dr. Erhan Şit Meme Cerrahisi  •

• H

Dr Erhan bey ile meme kanseri teşhisi tanısı konulduğunda tanıştım, ameliyatımı kendisi gerceklestirdi. Ekstradan çok sırt ağrılarım oluyordu, Kuru iğne ve prp islemleri uygulayarak bu süreci cok kolay atlatmami sagladi. Sizin gibi hekimlerin varlığı bizim için çok kıymetli

• Op. Dr. Erhan Şit Diğer  •

Oğlumun ameliyat yarısında keloid oluşmuştu, çok aşırı büyüme olduğu için alınması gerekiyordu, çok başarılı bir ameliyat oldu. Yaklaşımından dolayı da kendisine ayrıca çok memnun oldum. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum...

• Op. Dr. Erhan Şit Küçük Cerrahiler  •

• G

Alanında profesyonel ve gerçekten çok ilgili bir hekim ben dizime prp işlemi yaptırdım. Her aşamada çok ilgiliydi

• Op. Dr. Erhan Şit PRP  •

• B

Belimde ağrı vardı ve bir şeylerden şüpheleniyordum. Muayene etti, yağ bezesi tanısını koydu. Operasyon ile beni aldı. Başarılı geçti, ellerine sağlık. İşini bilen bir insan bana yardımcı oldu. Dikiş attı şu anda herhangi bir problemim yok. Çok ağrı yapıyordu, şimdi ağrımdan da kurtuldum. Herkese tavsiye ederim. Hocamızdan Allah razı olsun. İşi gücü rast gitsin. Çok memnunum kendisinden ve kefilim.

• K

Benlerimi yakırmak için başvurdum. Erhan Bey ilgili bir doktor. Baya ilgili bir hekim. Her konuda yardımcı oldu. Ben yazmasam bile kendisi yazıp sordu. Kendisine birkaç kişiyi de götürdüm. Herkese tavsiye ederim, gönül rahatlığıyla gidebilirler.

• Ş

Erhan hocam hastalarına sağlıklı olmaları için maddiyat gözetmeyen gerçek bir hakimdir..25 gün önce 3.Evre hemoroit operasyonu tedavimi hocam gerçekleştirdi .
    Hassas bir bölge olduğu için 1 yıl çok doktor araştırdım ..Erhan hocamla ilk randevuda operasyona karar verdım çünkü detaylı açıklamaları ve psikolojik olarak hastaya yaklaşımı mükemmeldi .opearsyon sonrasıda hastasını takip eden bir doktor
    sağlığıma kavuştum. Erhan hocama minnettarım
    .çevremde hemoroit problemi olan arkadaşlarima gönül rahatlığıyla hocamı tavsiye ettim

• Op. Dr. Erhan Şit Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi  •

• D

Hem mesleki bilgisi hem de insani yaklaşımıyla örnek bir doktor. Böyle hekimlerle karşılaşmak büyük şans.

• Op. Dr. Erhan Şit Genel Cerrahi Randevusu  •

• L

Şeker ve bel fıtığı için başvurdum. Çok güzel tedavi süreci geçirdim. Sürekli kendisine dua ediyorum. Allah herkesin karşısına böyle bir doktor çıkarmıyor. Allah sayılarını arttırsın. Alternatif tıp, kuru iğne ve kupa tedavisi gördüm. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuç aldım. Fazlasıyla ilgili alakalı bir doktor. Tavsiyeleri ve yönlendirmeleri de güzel. Çok memnunum kendisinden.