Uzm. Dr. Esra Bulanık Koç

Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi · Daha fazla

İstanbul 1 adres

1988 yılında Eskişehir’de doğdum.

2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)’nden mezun oldum.

Uzmanlık eğitimimi İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi alanında 2017 yılında tamamladım.

Uzmanlık eğitimim sonrasında aynı hastanede

çocuk ve ergen psikiyatri polikliniği, acil psikiyatri, ÇEMATEM birimlerinde çalıştım. Aynı zamanda;

• Çocuk ve Ergen Psikiyatri Yataklı Servis sorumlusu

• İnternet Bağımlılığı Polikliniği Koordinatörü

• Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM) sorumlu hekimi

olarak görev yaptım ve asistan hekimlerin eğitimine katkı sağladım.

Tez çalışmamı “İnternet oyunu oynama bozukluğu olan çocuk ve ergenlerde ebeveyn tutumları”üzerine tamamladım.

Bunun yanı sıra bilimsel dergilerde yayımlanmış makalelerim, kitap çevirilerim ve çeviri editörlüğüm, kitap bölümü yazarlıklarım bulunmaktadır.

• Bilişsel Davranışçı Terapi

• Şema Terapi

• Çocuk ve Ergenlerde Mindfulness Uygulamaları

• Triple-P Olumlu Ebeveynlik Programı

• EMDR (temel düzey)

• ADOS-2

gibi çeşitli eğitimleri tamamlayarak çocukların ihtiyacına göre farmakoterapi, psikoterapi ya da ebeveyn eğitimi ve danışmanlığı sunmaktayım.

Evli ve iki çocuk annesiyim.

Çocukların ve ergenlerin ruh sağlığını aileleriyle birlikte,bütüncül bir bakışla ele almayı önemsiyorum.

Uzun yıllar edindiğim klinik deneyimin ardından, bütüncül bir yaklaşımla kendi muayenehanemde çocuk ve ergenlerle çalışmalarımı sürdürüyorum.

Çocuk

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Röportaj

Esra Bulanık Koç Muayenehanesi

Caddebostan, Prof. Mustafa Reşit Belgesay Sk. No: 18 Kat: 1 Daire: 3,, Kadıköy, İstanbul 34728

• Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dr. Esra Bulanık Koç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle