0850 333 0388 Ücret öğren

Dr. Esra Kaplan Reçber 1983 Adana doğumludur. İlk- orta ve lise öğrenimini Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde tamamlayan Esra Kaplan Reçber Tıp fakültesi eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Nöroloji kliniğinde almıştır. Evli ve üç çocuk annesidir.

Yetişkin
Çocuk

Nöroloji Randevusu

Osman Yılmaz Mah. 641. sokak, Sinan Selim Atasayan apartmanı Kat:1 No:4 [Şok Market üstü], Kocaeli

Röportaj

Esra Kaplan Reçber
Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi

Osman Yılmaz Mah. 641. sokak, Sinan Selim Atasayan apartmanı Kat:1 No:4 [Şok Market üstü], Gebze, Kocaeli 41400

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları

Bel fıtığı boyun fıtığı başta olmak üzere bir türlü geçmeyen ağrılarım vardı
    Nöroloji uzmanı araraken Esra kaplan hanıma tesadüfen denk geldim
    Gittiğim gün bana verdiği güvenle nöralterapi ye başladık bende yılların ağrısı sanki bir mucize gibi neredeyse yok oldu Esra hanım gerçekten çok değerli görüşleri ilgisi muayenesi mükemmel tedavi sürecinde ve sonrasında ne zaman ihtiyaç duysam ilgilendiği için de
    Okadar memnunum ki herkese tavsiye ediyorum iyiki denk gelmişim Esra hanım gibi doktorların değerlerinin bilinmesi gerekiyor

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Nöralterapi  •

Dr. Esra kaplan reçber hocama migren sağ kol ağrısı ve bel ağrısı şikayetiyle geldim üç seans nöral terapi uyguladı
    Tedaviden çok memnun kaldım hemen hemen her gün migren ağrısı yaşarken migren sıkıntılarım daha aza indi
    Doktorumun yaklaşımı çok iyi çok detaylı muayene ediyor
    Kendisinin emeklerine sağlık diyorum

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Nöroloji Randevusu  •

• F

Boyun fıtığımdan dolayı 5 ayrı doktora gittim herkes ameliyat olmam gerektiğini söyledi, Esra hocam 3 seans nöralterapi ile beni eski günlerime geri çevirdi..

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Nöralterapi  •

17 Nisan 2026 da babamı Esra hocaya götürdüm.Babam 2025 Eylül de inme sonrası felç geçirdi. Felçten yaklaşık 7 ay sonra da nöbet geçirdi. Bu vaka sonrasında Esra hocayla tanışma fırsatımız oldu. Kendisi bizi detaylı bir şekilde her konuda bilgilendirdi; uykusu, beslenmesi, fiziksel hareketleri,psikolojisi vesaire... Sonrasında da 10 seans ozon tedavisi ve 5 seans da nöral terapi uyguladı. Bu tedaviler sonrasında babamın fiziksel hareketleri gelişme gösterdi. Evin içinde kendisi cesaretlenip kalkmaya ve desteksiz yürümeye başladı. Psikolojisi daha iyi oldu. Esra hanım çok cana yakın, çok bilgilendirici ve hastasıyla çok ilgili bir doktor. Asistanı da aynı şekilde çok ilgiliydi. Her gittiğimizde moral verdiler babama. Muayenehane çok temiz ve sterildi. Randevu saatlerinde hiç bekleme yaşamadık. Genel olarak çok memnun kaldık.

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Felçli Hasta Takibi  •

• F

İşlemden çok memnun kaldım. Doktor Hanım süreç boyunca aşırı ilgilendi. Ben botoks yaptırdım kendisine. Sonuç mükemmel. Yüzümde sert bir ifade oluşmadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Botoks  •

• T

Bel ağrılarıma anne şefkatiyle yaklaşan Esra Hocam :)
    Tedavi süresi boyunca çok memnun kaldık.

• D

Esra hocayı daha önce çalıştığı kurumdan da biliyorduk. Annemin 3-4 yıldır bulunamayan hastalığını tek bir muayene ile buldu ve bizi yönlendirdi. Çok memnun kaldık. İnş. Hiçbirinsan hastalanmaz ama hastanır ve hastalık tedavisini bulamazsanız ağrınızın sebebini kesinlikle Esra hocaya gidin.

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Diğer  •

• D

7 aydır geçmeyen kalça ağrım ve bacak uyuşması için doktor Esra Hanıma gittim geçmeyen ağrılarım geçti tanıdığıma çok memnunum yine geleceğim kendisine

• G

Mezoterapi/prp için gittiğim, danışmanlığı sonucu mezoterapi yaptırdığım hocam. Kurduğu iletişimi ve sorunlara yaklaşım tarzını sevdim. Mezoterapi bir süreç olduğu için şu an olumlu/olumsuz bir şey diyemiyorum umarım işe yarar.

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Mezoterapi  •

Esra hanım alanında teşhis ve tedavileriyle çok bilgili ve başarılı,ilgi ve alakasıyla mükemmel bir doktor,uygulamıs olduğu tedaviden çok memnun kaldım,botoks yaptırmayı düşünen herkesin tereddüt etmeden tercih etmesini tavsiye ederim.

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Botoks  •