Dr. Esra Kaplan Reçber 1983 Adana doğumludur. İlk- orta ve lise öğrenimini Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde tamamlayan Esra Kaplan Reçber Tıp fakültesi eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Nöroloji kliniğinde almıştır. Evli ve üç çocuk annesidir.

Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi

Osman Yılmaz Mah. 641. sokak, Sinan Selim Atasayan apartmanı Kat:1 No:4 [Şok Market üstü], Gebze, Kocaeli 41400

Nöroloji Randevusu

Osman Yılmaz Mah. 641. sokak, Sinan Selim Atasayan apartmanı Kat:1 No:4 [Şok Market üstü], Kocaeli

Röportaj

Belimde fıtık vardı, Dr. Esra Hanıma nöral terapi için gittim. Terapiye başladım ve Esra Hanım bu tedavinin prostata da iyi geleceğini söyledi. 3 seans gittim seans sonuçlarında ağrıların çok olacak sabretmen lazım dedi ama sabredemedim bel fıtığı ameliyatı oldum. Fakat bu terapi prostatıma iyi geldi. Gecede en 3 kez tuvalete kalktığım zamanlar oluyordu. Şuanda hiç kalkmıyorum. Bu tedaviyi olalı 3 ay oluyor. Sonucu net görmek için bu kadar bekledim ve prostatıma iyi geldiğini net gördüm. Ayrıca kaslarıma da iyi geldi.

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Nöralterapi  •

• P

Annemi götürüyoruz çalışanlar çok güleryüzlü , randevu saatleri konusunda çok iyiler ve tedaviler çok iyi.

• N

Doktorum ilgili ,güzel detayli anlatımıyla çok güzel muayene ediyor .yaptığı işlem çok iyi geldi herkese tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Nöroloji Randevusu  •

Yıllardır sadece ameliyatla bel ağrılarımın geçeceğini söylediler son çare bunuda denemek istedim ve sadece 3 seansta geçmez denilen ağrılarım geçti İşlerinde çok iyi oldukları için botoks içinde yine Esra hocayı tercih etmeyi düşünüyorum

• Y

İlk ve ikinci botoks işlemimi Esra Hanım da deneyimledim. Yaptırmadan önce detaylı araştırma yaptım, kendisinin doktor olması benim için önemli bir detaydı.Esra Hanım detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve ilgilendi. Kısa ve acısız bir işlemdi.Aynı şekilde annemde yaptırdı ve kendiside memnun kaldı.

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Botoks  •

• B

Harika güler yüz mükemmel ilgi ve tedavide çok iyi sonuç esra hoca tam anlamıyla mükemmellik

• Ü

Bel ağrım için geldim dayanılmaz bir ağrım vardı ozon yaptırdım çok iyi geldi gayet işlerinde başarılı bir ekip

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Ozon Terapi  •

• P

Bugün botoks için Esra Hanım’a gittim ve kendisinden inanılmaz memnun kaldım. Hem çok ilgiliydi hem de işlemle ilgili tüm detayları tane tane anlattı. Nelere dikkat etmem gerektiğini, sürecin nasıl ilerleyeceğini çok açıklayıcı bir şekilde aktardı. Güler yüzü ve samimi yaklaşımı da insanı gerçekten rahatlatıyor. Kendisine gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Botoks  •

• N

Merhaba
    Esra hocam mükemmel bir doktor
    Şu ana kadar bı kaç rahatszlığım için gittim her seferinde uyguladığı tedavilerle iyileştirdi beni.
    En son Ağustos ayında bi rahatsızlık geçirdim.
    Belimdeki rahatsızlık sol ayak parmaklarıma kadar vurdu, ayak parmaklarım felç gibiydi Doktorlar artık ameliyat şart dediler,
    ameliyatı kabul etmedim çünkü aklımda Esra hoca vardı. Onun beni iyileştireceğine o kadar emindim ki gittim Esra hocaya bana hemen bi kaç seanslık tedavi başlattı.
    Ameliyattan kurtuldum Esra hocam sayesinde.
    Bugün ameliyatsız ayakta durabiliyorsam ona borçluyum.
    Kendisi sadece tedavi etmiyor hemde terapi gibi geliyor insana o tatlı diliyle ve ilgisiyle.
    Ben çok memnunum kendisinden, iyi ki var Esra hoca.
    Elleri şifalı sanki kesinlikle tavsiye ederim.

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Nöralterapi  •

• M

Doktor Esra Hanımdan çok memnun kaldım .Boyun ve bel ağrılarım geçti çok memnun kaldım. Kendisi ve nagihan hanımdan çok memnun kaldım botoks için de kendisine gideceğim .Daha sonra diğer işlemler için gideceğim.

• Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi Nöroloji Randevusu  •