Psk. Dan.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Çankaya 1 adres
Hayatın farklı dönemlerinde yaşanan kayıplar, ilişki sorunları, kaygı, özdeğer ve özgüvenle ilgili güçlükler bireyin yaşamını derinden etkileyebilir. Bu süreçlerde kişinin yalnızca yaşadığı sorunu değil, o sorunun hayatındaki anlamını da birlikte keşfetmenin önemli olduğuna inanıyorum.
Ankara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nden mezun oldum ve aynı alanda yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. Eğitim ve çalışma hayatım boyunca farklı kurumlarda çocuklar, ergenler ve yetişkinlerle çalışma fırsatı buldum. Günümüzde çalışmalarımı kurucusu olduğum Üç Renk Psikoloji bünyesinde sürdürmekteyim.
Özellikle kaygı, özdeğer ve özgüven sorunları, ilişki problemleri, yas ve kayıp süreçleri, duygu düzenleme güçlükleri, öfke, stresle baş etme ve ergenlik dönemine özgü zorluklar üzerine çalışmaktayım.
Danışmanlık sürecinde Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve EMDR yaklaşımından yararlanmakla birlikte, her bireyin ihtiyaçlarının ve yaşam öyküsünün kendine özgü olduğuna inanıyorum. Bu nedenle süreci danışanın ihtiyaçlarına göre şekillendirmeye ve farklı kuramsal yaklaşımlardan yararlanmaya özen gösteriyorum.
Amacım, danışanlarıma güvenli ve yargılamayan bir ortam sunarak kendilerini daha iyi tanımalarına, içsel kaynaklarını fark etmelerine ve yaşamlarında daha işlevsel baş etme yolları geliştirmelerine eşlik etmektir.
Kızılırmak Caddesi, Çankaya
Kızılırmak Caddesi, Çankaya
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Esra Kısıklı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Esra Kısıklı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Kısıklı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Esra Kısıklı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi.
Esra Kısıklı adresi nerede?Esra Kısıklı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Caddesi Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Kısıklı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Kısıklı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Kısıklı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Kısıklı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Esra Kısıklı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Kısıklı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Kısıklı ile iletişime geçmenizi öneririz.