Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
be...
Hamilelik sürecinin başından sonuna kadar uzmanlığının ötesinde ilgili, güler yüzlü, samimi tavrıyla bir doktordan ötesi gibi hissettirdi.. Herkese şüphesiz tavsiye ediyorum. Esra hocam her yönüyle biricik. Aklınıza takılan her şeyi sorabileceğiniz, açıklamalarıyla içinizi rahatlatan başka doktor göremezsiniz...
Esra hocamın sayende çok güzel bir tedavi süreci geçirdim. Kendisinin alanında çok iyi ve bilgili olduğunu düşünüyorum.Sürekli tekrarlayan Bartholin kisti ameliyatını çok başaralı bir şekilde tedavi etti ve şuan ameliyat olalı 1 sene oldu asla tekrarlama olmadı.Kendisi çok güler yüzlü bir hocamızdır. İyi kii yolumuz kesişti hocamızla
ni...n
Merhabalar, ben 02.11.2024 tarihinde esra hanımında tavsiyesi ile spinal doğum yaptım. Çokda memnun kaldım .Dokturumdan doğum esnasına kadar olan tüm süreçlerde herhangi bir olumsuz, ilgisizlik yaşamadım. Gayet sakin mizaçlı , güler yüzlübir ve işinin ehli bir doktor ,Esra hanımla watsaptan yazışabiliyordum , oda önemli bir ayrıntı. herkese tavsiye ederim..
Esra hocamın süreç boyunca sakin, anlayışlı ve güven veren yaklaşımıyla güzel bir hamilelik geçirdim. İstediğim zaman wp üzerinden soru sorabilmem ve hızlı dönüş almam benim için çok önemliydi. Normal doğum nasip oldu ve o süreçte de sakinliği ve açıklamalarıyla beni rahatlattı.
n....t
Kendisi ile yollarımız 2 kızıma hamilelik sürecinde karşılaştık bir doktordan daha fazlası hala daha hastaneye gittiğimizde görmeden geçip gidemediğimiz bir abla bir arkadaş oldu bize yolu her daim açık olsun başarılarının devamını diliyorum
i̇...m
Esra hocamın sayesinde çok güzel bir muayene süreci geçirdim.Hastalığımla alakalı kist sorunum vardı bir kaç yerden olumsuz dönüşler aldığım için stres içindeydim ve tedirginlik vardı her detayı her şeyi açıklayarak anlatması bilgisi enerjiisi ve güler yüzlülüğü sayesinde tedirginlik yaşamadım ve güzel sonuçlar aldım tahlil sonuçlarım çıktığında ise kolayca ulaşabildim esra hocama tedavi sürecin de benimle çok iyi ilgilendi iyii ki Esra hocamı tanımışım herkese tavsiye edeceğim bir hekim
es...a
Esra hoca ile ilk doğum sürecimde tanıştık, bize doğum sürecimiz boyunca çok yardımcı oldu güler yüzlü ve nazik bir hanımefendi. Doktor konusunda kararsız kalanlara tavsiye ediyorum.
ni...l
Bir tavsiye neticesinde Esra hocamla tanıştık ve iyiki tanışmışız tüp bebek sonrası gebelik takibimizi ve doğumu gerçekleştirdik bu süreçte gerek ilaçlar gerekse gebelik dönemini o kadar rahat geçirdiki Esra hocam sayesinde ne zaman bir sorumuz olsa hemen cevap verdi güler yüzü bizi engin bilgileri sayesinde kızımızı kucağımıza aldık ve iyiki Esra hocam
ay...r
Esra hocamla hamileliğimin 10. haftasında tanıştık. Araştırıp gittiğim bir doktordu ve görüşler beni yanıltmadı. Tecrübe ve bilgisi ile endişeden uzak, rahat bir gebelik geçirdim. Wp üzerinden her yazdığımda kısa sürede cevap aldım. Zorunlu olarak sezaryen oldum fakat sonrasında hızlıca iyileştim. Burada doktorun önemi bence büyük. Ameliyatım esnasında da çok rahat, eğlenceli ve samimiydi. Güzel bir doğum hikayesi yazdık kendisi ile. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor oldu.
ya...n
İlk doğumum sezaryen ile sonuçlanmıştı. 2. Hamileliğimde ssvd denemek istiyordum. Doktor arayışına girmiştim, Esra hocamla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık.Hamileliğimin en başından beri normal doğum konusunda sonuna kadar destek oldu canım hocam. Doğumda ten tene temas yapıldı, hayalimdeki gibi bebeğimle yürüyerek odama gittim.Keşkesiz harika bir normal doğumum oldu. Esra hocamın elleri dert görmesin, iyi ki tanıştık iyi ki varsın canım hocam
Esra Nur Tola isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Nur Tola, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Esra Nur Tola tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi.
Esra Nur Tola adresi nerede?Esra Nur Tola şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Nur Tola isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Nur Tola online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Nur Tola isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Nur Tola, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esra Nur Tola hangi dilleri konuşuyor?Esra Nur Tola ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Nur Tola isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Nur Tola bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Nur Tola ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Nur Tola hakkında ne düşünüyor?Toplam 99 hasta / danışan, Esra Nur Tola hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Nur Tola hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Nur Tola tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları