Dr.Esra Üçüncüoğlu; Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 1996 yılından mezun olduktan sonra uzun yıllar boyunca Pendik ASM ve Pendik İlçe Sağlık Müdürlüğünde hizmet vermiştir. Şu an aktif olarak hastalarına kendi kliniğinde hizmet vermeye devam etmektedir.
1990 Kadıköy Anadolu Lisesi , 1996 Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyeti sonrası göreve İstanbul'da başladım. 22 sene devlet memurluğu sırasında severek ve isteyerek birinci basamakta yani sağlık ocağı ve aile sağlığı merkezinde çalıştım. Eğitim ve yeni bir bilgi alabilmek benim motivasyonum oldu ve bu sure Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek lisansı Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp uygulamaları sertifika eğitimlerine katıldım. Aile Hekimliği öncesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü yaptım. Geriatri, Evde Sağlık Hizmetleri, Akılcı İlaç kullanımı konularında çalışmalar yaptım. Aile hekimliğinde 12 sene çalıştıktan sonra ağırlıklı olarak Bireyselleştirilmiş sağlık çözümlerine yönelmeyi tercih ederek kendi kliniğimi açtım. Kliniğimde Ruh-Beden ve sosyal yaşantı bağlantısına dikkat ederek ve bütüncül bakarak, kişinin doğal yapısına en uygun olan çözümleri sunmaya gayret ediyoruz.

Batı Mh. Erol Kaya Cd.No.81 D.5, Pendik, İstanbul 34890

Makaleler
Röportaj

• Ş

İlk defa mezoterapi için Esra hanıma gittim bana süreci o kadar güzel anlattı ki çok tedirgin girmiştim ama çok memnun kaldım cilt bakımımı bile Esra hanım yaptı. Merkezi nezih tertemiz bir muayenesi var.

• I

Doktor hanımla görüştüm ve çok memnun kaldım
    Bana saçım için PRP uyguladı.

• Dr.Esra Üçüncüoğlu Bütüncül Tıp Kliniği PRP  •

• G

İlk defa gidiyorum kendisine çok ilgili ve samimi davrandı rahatsızlığımın en ince detayına kadar ilgilendi daha sonrasında ozon tedavisi uyguladı şuan daha iyi hissediyorum kendimi

• Dr.Esra Üçüncüoğlu Bütüncül Tıp Kliniği Ozon Terapi  •

Bu gün derinlemesine cilt temziliğine randevüm vardı ve gittiğimde güler yüzlü zarif kişilerle tanıştım işlemden çok memnun kaldım ayda bir sizdeyim

• Dr.Esra Üçüncüoğlu Bütüncül Tıp Kliniği Mezoterapi  •

doktorum Esra Üçüncüoğlu'na hydrafacial cilt bakımı ve mezoterapi yaptırdım. tüm uygulamalar doktorumunda hassas tecrübeli ve ilgili yaklaşımıyla kolaylıkla ve konforlu geçti, cildimde gözle görülür bir dolgunlaşma elastikiyet artışı oldu.

• C

Tamamlayıcı bütüncül tıp için başvurdum. Toksinleri atmak ve kilo vermek amacıyla gidiyorum. 4 seans oldu. Diyet programına sabit kalmaya çalışıyorum. Biorezonans uyguluyor. Gelirken mevcut dosyamı istedi. Şu ana kadar her şeyden memnunuz, yaklaşımı da güzel.

• F

Genel muayene ve rutin kontrol için eşim adına kendisine başvurduk. Akupunktur işlemi yaptı. 2 seans gitti, şu an ara verdi. Esra Hanım çok iyi bir doktor. Verdiği güven ve hizmet iyidir. İnsan olarak yaklaşımı da güzeldir, biz kendisinden memnun kaldık.

• N

Anskiyete için başvurdum. Biorezonans yaptırıyorum 5-6 seanstır gidiyorum. Olumlu sonuçlar aldım bana çok faydası oldu. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Esra Hanım çok tatlı, pozitif bir hoca. Bugüne kadar gördüğüm en iyi doktorlardan biri, ben de sağlıkçıyım. Çok memnunum, herkese tavsiye ederim.

•  •

Anksiyete bozukluğu ve yaşadığım stresi azaltmak amacıyla başvurdum. Akupunktur uyguluyor ve cihazlar kullanıyor. Kilo vermeme de yardımcı oluyor. Diyet programı da uyguluyor bana. Esra Hanım gibi bir hekim çok nadir bulunur. Kendisiyle konuşurken bile rahatlıyorum. Ses tonu bile hoş. Ben de sağlıkçıyım, arkadaşlarıma tavsiye ettim, 3-4 kişi gitti. Sesinde şifa var, beni dinlendiriyor. Şeker ve tatlı yemeği kestim. Kafama taktığım şeyleri sayesinde artık takmıyorum. Ekibi ve kendisi iyi. İyi ki kendisine gitmişim, bana iyi geliyor. Hiçbir sorun yaşamadım. Bağırsak problemimi bile çok güzel çözdü. 7/24 kendisine ulaşabiliyorum.

• B

Dişlerimi sıktığım için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. 4 seans oldu. Rezonans tedavisi uyguluyor. Fayda görmeye başladım. Çok ilgili bir doktor, kendisini güvenilir buluyorum. Güler yüzlü birisi.