Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15, Manisa 45040
Ö
ö.....
Annemi başdönmesi şikayeti için gittik. Şikayetlerini dinleyip beyin tomigrafisi ve renkli damar ultrasonu istedi. Sonuçlar bir hafta kadar sonra çıktıgında randevumuz olmamasına rağmen kayıt actırıp sonuclarınıza baktı. Çok şükür beyin ve damarlarda sorun olmadıgını söyledi. Tansiyon takibi yapmamızı önerdi, sayesinde annemin tansiyon hastası olduğunu farkedip dahiliye muayensine yönlendirildik. Güleryüzü, randevumumuz olmamasına rağmen annemi muayene etmesi ve hastalık konusunda doğru teşhis ve yönlendirmesi nedeniyle cok memnun kaldık.
• Manisa Şehir Hastanesi • Diğer •
m....y
1 ay önce annemi baş ağrısı nedeniyle muayeneye gittik. Annemden kimlik istedi sonra işi bittikten sonra al şu kimliğini sonra kaybeder benden bulursun diyerek kaba bir üslup kullandı. Bundan dolayı bir daha gitmek istemedik ve mr sonucunu başka bir hekime gösterdik. Asla tavsiye etmiyorum.
• Manisa Şehir Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ş
şe...a
Bayılma şikayeti için doktora başvurduk fakat bize söylediği şey bağırarak epilepsisin bayılırsın her yerde dedi hastanın şikayetini dinlemeden hastanın ses tonunu bastırarak sadece kendisi konuştu hastalığın nasıl geliştiği hakkında soru dahi sormadı bağırarak epilepsisin bayılır kalırsın her yerde dedi şikayetimi dinlemedi nasıl bayıldığım hakkında soru dahi sormadı.Sadece kendisi konuştu muayene süremiz 30 sn gibi bir sürede kovarcasına konuştu asla tavsiye etmiyorum.
se...e
Çok pozitif bir doktor, çok memnun kaldim
Ş
şü...ü
Babamın sıradan baş ağrısı ve ufak tefek unutkanlıklarıyla ilgili götürdüğümüzde, kafasındaki kitleyi bulduk ve ameliyatını yaptırdık. eylem hanım sayesinde babam hayatta.teşekkürle.
Eylem Kaya Garip isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylem Kaya Garip, Nöroloji.
Eylem Kaya Garip adresi nerede?Eylem Kaya Garip şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylem Kaya Garip isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eylem Kaya Garip online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eylem Kaya Garip isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylem Kaya Garip bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eylem Kaya Garip ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eylem Kaya Garip hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Eylem Kaya Garip hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.