Merhaba, ben Psikolog Eylül Angun.
Medipol Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesiyle mezun oldum. Şu anda İstanbul Gedik Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programına devam ediyorum.
Eğitim sürecimde Moodist ve Balıklı Rum Hastanelerinde çeşitli terapi uygulamalarına ve psikoeğitim çalışmalarına katıldım. Simurg Psikoloji kliniği ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nda (TEGV) yaptığım stajlarla hem çocuklarla hem de yetişkinlerle çeşitli alanlarda gözlem ve saha deneyimi kazandım.
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) alanında eğitim aldım, bu alandaki mesleki gelişimime devam ediyorum. MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) uygulayıcı sertifikasına sahibim.
Aynı zamanda kendi bireysel terapi sürecimden geçiyor olmak, hem kişisel gelişimime hem de terapist olarak bakış açıma önemli katkılar sağlıyor.
Süpervizyon eşliğinde online ve yüz yüze bireysel terapi görüşmeleri yürütmekteyim.
Danışanlarımla birlikte, güvenli ve destekleyici bir terapötik alan kurmayı önemsiyorum. Yolculuğunuza eşlik etmekten memnuniyet duyarım.
Hakkımda
- Sosyal Fobi
Yetişkin
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Eylül Angun adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Eylül Angun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylül Angun, Psikoloji.
Eylül Angun adresi nerede?Eylül Angun adresini belirtmedi. Eylül Angun yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Eylül Angun adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylül Angun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eylül Angun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eylül Angun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eylül Angun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Eylül Angun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylül Angun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eylül Angun ile iletişime geçmenizi öneririz.